Aşk İlişkileri Her ortamda görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken sevgili sizi rahatsız eder mi? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Her ortamda görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken sevgili sizi rahatsız eder mi? Her ortamda görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken sevgili sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. beni ediyo bu arada askim sen cikma falan diyorum ahshahshshssaka bi yana simdiye kadar etmedi kendime guvenirim, yanimdakine de o konuda guvenirim 😌 0 2 Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl youtube.com/shorts/kr-Qm1hd4O0?si=IhV_Pkx3f5kmmBkc Yorumla yarenimsii 1 yıl sag olunuz efenim 😌 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl sevgilim yok ama popüler dikkat ceken kişiler ilgimi çekmiyor 0 5 Yorumla puzzle89 1 yıl Sen böyle bir hanım mısın Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl @puzzle89 hayır dikkat cekmekten hoslanmam Yorumla puzzle89 1 yıl Seni kıskanacak biri var mı 😅 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl @puzzle89 yok kafam rahat😄 Yorumla puzzle89 1 yıl Anladım :) bir isteklerini kontrol eder misin 😅 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Of ya illa eve mi kapatalım? 0 2 Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Mantıklı gibi Yorumla befoderler 1 yıl Zor duruma sokuyorlar insanı Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güveniyorsam sorun olmaz hatta hoşuma gider 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Edebilir 0 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
beni ediyo bu arada askim sen cikma falan diyorum ahshahshshs
saka bi yana simdiye kadar etmedi kendime guvenirim, yanimdakine de o konuda guvenirim 😌
youtube.com/shorts/kr-Qm1hd4O0?si=IhV_Pkx3f5kmmBkc
sag olunuz efenim 😌
sevgilim yok ama popüler dikkat ceken kişiler ilgimi çekmiyor
Sen böyle bir hanım mısın
@puzzle89 hayır dikkat cekmekten hoslanmam
Seni kıskanacak biri var mı 😅
@puzzle89 yok kafam rahat😄
Anladım :) bir isteklerini kontrol eder misin 😅
Of ya illa eve mi kapatalım?
Mantıklı gibi
Zor duruma sokuyorlar insanı
Güveniyorsam sorun olmaz hatta hoşuma gider