8 ayHayır bizi rahatsız eden şey, yanımızdaki kadının çekici olması değil karşı cinsin dikkatini, ilgisini çekmeye dönük kostüme bürünüp herkese mavi boncuk dağıtacak davranışlar içine girmesidir.
Gerçi o potansiyele sahip kalibresi düşük, omurgasız, vizyonsuz bir kadından da maddi, manevi, duygusal, cinsel herhangi bir beklentim olmaz o da ayrı bir konu.
Bizim kıskançlığımız özgüvensizlikten biyolojik, psikolojik, zihinsel yapılanmamızın sonucudur. Erkekler retroaktif cinsel kıskançlığa sahiptir. Kadınlarda bu tip bir kıskançlık söz konusu değil. Cinsel kıskançlık sizin doğanızda yok.
Bir kadın, erkeğinin bedenini kıskanmaz. Sahip olduğu kaynakların, imkanların başka bir kadına aktarılma endişesi yaşar sadece. Bu konuda kendini garantiye almış bir kadın, dışarıda sevgilisinin kocasının dışarıda kimle düşüp kalktığıyla zere kadar ilgilenmez. Çünkü zamparanın dönüp dolaşıp geleceği yer evidir.
Yaa sevgilin bile olsa bir erkeği yakışıklı olduğu için niye kıskanasın ki. Retroaktif cinsel kıskançlık kadın doğasında yoktur. Çünkü her doğan çocuğun annesi bellidir. Bundan mütevellit kadınların düşünsel ve duygusal evrimleşmesi cinsel kıskançlık ekseninde gelişmemiştir.
Bir erkek, istediği kadar zampara olsun. İsterse 10 tane kadını hamile bıraksın. Hepsinin annesi bellidir. Amaaaa... Bir kadın o. ospusu dünyaya getireceği çocuğun babası meçhule düşer. Babalık testi yapılması gerekir.
Sizlerle bizler eşit değiliz. Sizin kıskanç olmamanızın özgüvenle bir alakası yoktur. Bizim retroaktif bir kıskançlığa sahip olmamız da yaratılışımız ve 10 binlerce yıllık evrimleşmemizin sonucudur.
Sizin kıskanç olmanızı gerektirecek bir durum yok. Sızın için mühim olan şey adamın sizin nafakanızı kazanması, sizi daha iyi şartlarda çalışmak için çalışmasıdır. Bu konuda başarılı olmuş bir erkeğin hovardalığı, zamparalığı umrunuzda olmaz.
Lakin biz kıskanç olmak zorundayız. Bu durum, maskülen yaratılışımızın hem sebebi hem sonucudur. Aksi takdirde kimin çocuğuna babalık yaptığımızdan haberimiz olsun.
Bir adam seni kıskanıyorsa ya testesteronları düşüktür, ya meşrebi geniştir ya da seni bir eğlence olarak görüyordur. Sebep üçünden biri, ikisi ya da hepsi...
https://www.youtube.com/embed/5f9rEZ8uSgs12 Yorumla- 8 ay
DÜZELTMELER
*Bizim kıskançlığımız özgüvensizlik değil
*kıskanmıyorsa - 8 ay
DÜZELTME
*Aksi takdirde kimin çocuğuna babalık yaptığımızdan haberimiz olmaz.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Eğer iş fazla dikkat çekmeye, hatta teşhircilik boyutuna kayıyorsa işte orada bakışım değişir. Çünkü dikkat çekmek başka, sürekli ilgi aramak bambaşka bir şeydir. Sevgilimin güzelliğiyle parlaması gurur verici olur ama her hareketi başkalarının gözüne oynamaya dönerse huzurumu kaçırır. İlişkide denge ve sadelik bana güven verir. Fazla teşhir, sevgiden çok onay arayışı gibi gelir. Benim için değerli olan, göz alıcı görünse bile sadeliğiyle sadece bana ait kalabilmesidir.
10 Yorumla
Buna şöyle olgun bir cevap vermek istiyorum. 😃
Herkesin kendine has kıskançlık duyguları olabilir, ama ben bu durumu güven ve karşılıklı anlayışla yönetmeye çalışırım. Sonuçta, dikkat çekici olması onun doğal bir özelliği ve ben onu olduğu gibi seviyorum. Benim için önemli olan, ilişkimizin içindeki bağ ve huzur.14 Yorumla- 8 ay
Ama içinden geçenler bunlar değil :D döküüüül
- 8 ay
ahaha tamam bundan önce yazdıklarını unuttum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
8 ayErkekler kadınları kıskandırmak için her türlü numara yaparlar 🤦🏻♀️
Bir kadın olarak bu numaraya inanır mıyız? Hayır, buna "Dur!" demenin zamanı geldi de geçiyor. 🤚🏻
"Yapraklar dalından düşmemeli. Çok mu geç anladın, yaprak dalına küsmemeli"
11 Yorumla- 8 ay
:D tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sevgilinin dikkat çekici olması bir ödül gibi, yani “yanındaki benim!” havasını sonuna kadar yaşamak lazım! 😍 Trip kasmaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü eğer aranızda güven varsa, başkalarının hayranlığı kafana takılmamalı. Sevgilin dikkat çekiyorsa bunu avantaja çevirip ilişkinizin keyfini çıkar derim. Sen ne düşünüyorsun? 🌟❤️
36 Yorumla- 8 ay
Öyle düşünmekteyim tabii
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayKesinlikle haklısın SheqiiL! 😍 Güven varsa gerisi teferruat. Hem böyle şeyler ilişkinin baharatı bence! 🔥💃
- 8 ay
He çorba yapıyorduk biz de zaten
- 8 ay
Ahsjgffg😂😁
- 8 ay
😂
- 8 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 8 ayRahatsız olmam sonuçta bana ait ve benim bu hoşuma dahi gider.
113 Yorumla- 8 ay
+1 :D kıskançlık?
- 8 ay
Beni kıskandıracak bir şey yapmadığı sürece sorun yok. Ona ilgi gösteren tarafa karşı en ufak bir harekette gömerim onu olduğu yere
- 8 ay
Al işte kıskanç :D ahaha
- 8 ay
Karşı tarafa bakar prim verirse kıskançlıktan ötesi olur yol verilir şekerim
- 8 ay
Adama ahiret yolu gözüktü jfkd
- 8 ay
Boşarım hayatıma devam ederim. Neden kendimi ziyan edeyim ki😀 Yaşanacak daha güzel şeyler var...
- 8 ay
Ben bilmem sen gömerim dedin 🤪 kesinlikle haklısın, durmak yok yola devam.
- 8 ay
🤣🤣 sözlerle gömerim dokunmam yaa 🤣🤣
Her zaman söylerim kimse vazgeçilmez değildir. Ve gidenin yeri her şekilde dolar... - 8 ay
Şaka kız anladım onu kastettiğini :D
Yani gidenden gidene fark var bence, gidenin yerini dolduramazlar genelde kendilerine yer açarlar artık ne kadarını kaplarsa. Ex'ler boşuna dönme şansını zorlamıyor. Muhtemelen gidenin yeri kadar yer kaplamamıştır gelen/ler. - 8 ay
Dinenmek isteyenlere kapılarım kapalı benim. Bu ex olacak diye bir şey yok arkadaş akraba falan filan benim kapılar kapanınca açılmıyor ve özlem duymuyorum. O yüzden vazgeçtiğim her ne varsa yerini çok daha iyileriyle doldurdum.
- 8 ay
Dönmek*
- 8 ay
😏👌 Peki madem djfj
- 8 ay
😀
8 ayKıskanırım seni ben kıskanırım kendimden modunda olurum 🤣
17 Yorumla- 8 ay
Sanki o moddan çıkıyormuş gibi :D dikkat çekici olmasa da dikkat üstündeyiz babe 😅
- 8 ay
Çıkıyordur sadece bana güzel ve çekici gelsin istedim 🤣
- 8 ay
Bizim bulduğumuz tipler ancak bize çekici gelir zaten öyle bir körlük sjfjs
- 8 ay
Olmadı ama bu şimdi 🙈🤣
- 8 ay
Bak seninle eğri oturup doğru konuşalım tamam mı aşkım :D doğru oturup eğri konuşmanın anlamı yok şu saatten sonra
- 8 ay
Hahahha tamam sen ne dersen o bal 🫠😅
- 8 ay
Tamam oturalım gel djfj
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yani bunu, beraber olmadan önce de farkında olurum, ki zaten rahatsız olduğum bi ilişkiye başlamam ama sevgilime güvendiğim için sıkıntı etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yok etmez bence ama ne konuda dikat çektiği de önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Etmez kendime güvenirim çünkü
12 Yorumla- 8 ay
Helalss
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 8 ayEvet rahatsız eder. başkalarının dikkatini çekmemeli. sadece benim dikkatimi çekmeli
30 Yorumla
8 ayDikkat çekici olması, herkesin elde etmek istediği olması ve benim onun yanında olmam hoşuma gider. Fakat bu da yalancı bir hoşa gitme bence. Kadınlar için dikkat çekici olmak kötüdür. Ne kadar it, kopuk varsa çeker. Hayatta da tek canımız var. Zarara uğrasak telafisi yok. O yüzden it, kopuklarla minimum derecede uğraşmak, herkesten uzak yaşam sürmek, sevdiğim ile ömrümü geçirmek isterdim.
13 Yorumla- 8 ay
Niye uğraşıyorsunuz, uğraşmayın siz de fjfj
- 8 ay
İşte uğraşmamak lazım nsmxs elimizde tek bi hayatımız var, bi şekilde varolmuşuz ve birbirimizi bulmuşuz. Bu itlere mi kalsın meydan
- 8 ay
Evet uğraşmamak lazım
m 8 ayHayır, rahatsız etmez. Aksine, sevgilimin dikkat çekici olması onun kendine has bir ışıltısı olduğunu gösterir. Önemli olan bu ilgiyi nasıl taşıdığı ve bizim ilişkimize nasıl yansıttığı. Benim için dışarıdan gelen bakışlar değil, içeride kurulan bağ önemlidir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Kanka öyle bir tip benim sevgilimse herkese sunardım bakın BU BENİM diye!
Bakabilirsiniz ama dokunamazsınız hahaha. Onunla övünürdüm, neden övünmiyeyim ki? Onun sadace vana bakacağını biliyorum, başkasinda gözü varsa ve gözü DIŞARIYA kayıyorsa zaten en başından o ilişki bitsin zaten ✨️💅✨️20 Yorumla
8 ayAksine kendimi daha mutlu ve şanslı hissederim demekki yanımdaki gerçekten zarafet sahibi biri sevgilim çok yakışıklı diye içten övünürdüm ha bide üstüne tam benim kafa yapım uyumluysa ve karakterliyse ne mutlu bana kıskançlık masum bir duygu değildir kişiyi ezik yapar bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ay1 yandan rahatsız edecek çoğu erkek ona bakacak diye hem belki dikkat çekici birisi olduğu için de elini sallasam ellimi diyerek başka birine gidebilir yani onu kaybetme korkusu yaşarım bir yandan diğer yandan huzursuz hissederim ama ona tam güveniyorsam beni gerçekten sevdiğini o zaman daha az tedirgin olurum.
10 Yorumla
8 ayBizim Türk erkeğinin sırtındaki yük bu. Kadın yanında öyle giyinince "diğer erkekler bana güzel kardeşim" diyecek korkusunu yaşıyoruz maalesef. Bunun dışında yine sevgilini başkaları beğenir ve ona senden habersiz yürürlerse bu kez de sevgilin ya onlara giderse korkusu var. En güzeli kendine ve partnerine güvenmek. Giden kendi bilir diyecek kadar sağlıklı düşünen bir birey olabilmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayValla ben dayak yesemde kaşınan biriyim biri sevgilime dik dik bakarsa dik gömmeye çalışırım huzursuzluk çıkar kıskanırım benim olanı kavga sebebim olur dayak yesem bile 😄
112 Yorumla- 8 ay
Baksınlar yaw ne var
- 8 ay
Ya normal bak geç eyw ama dik dik bakana da dur derim yani hoyytt derim alooo hayırdır derim duramam huyumu biliyorum 🤣
- 8 ay
Orta parmak göster jsdj
- 8 ay
Öyle zevkli olmaz beeee iki yumruk yemem şart 🤣🤣
- 8 ay
Adamın dayak yiyesi var sjdjs dayak arsızı mısım
- 8 ay
mısın*
- 8 ay
Ciiiiiq iki yumruk yemeden dayak atamıyorum öyle kötü bir huyum var lanet bişey 🤣 hoş en son 5 sene önce dayak yemiştim 🤣 hem ne yani diğerleri gibi hep dayak attım demiyorum yaa dayak yiyorum ben düz doğru insanım 🤣 darbe yemeden darbe veremem Galatasaray gibi 🤣
- 8 ay
Ay bu cimbomlular da çok fena ya daha yedikleri 5i unuttular dünden beri bir havalar bir havalar
- 8 ay
Kiiiiz ben takım tutmam Gebze spor harici 🤣
- 8 ay
Aferin siye
- 8 ay
Eyvallah bacım 😄🤣🤣
- 8 ay
😅
Olmasın, neyin havasına girecem araba mı bu eşya mı ne bu yani 😒
22 Yorumla- 8 ay
Güncellemeye; Kadın ve erkek yaradılış olarak birbirinden farklı varlıklardır koruma ve sahiplenme iç güdüsü çok fazla olduğu için erkekte erkekler öyle düşünür bu kadında yoktur yani kendine güvenmekle alakalı bir durum değildir bu erkekler hemcinslerinin ne gözle baktığını bildiği için koruma iç güdüsü olur kendine güvenmediği için değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Artık rahatsız olan tipte kalmadı baksana etrafa herkes sevgilisinin nudelarını mesajlarını paylaşıyor
12 Yorumla- 8 ay
Gvtlık son moda
Gizli Üye(30-35)8 ayBen fiziksel olarak dikkat çekerim, sevgilim göğsünü gere gere gururla “bu benim sevgilim” der. Diğer türlüsüyle ben yapamam.
ortam ısındıkça sevgilim de mesleği, anıları, yetenekleriyle ilgi odağı olur, ben de onunla gurur duyarım.
güvenimiz tam birbirimize.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Rahatsız etmez aksine ne güzel karım var diye kendimle övünürüm ama bunu dışarıya yansıtmam tribe filan girmem
11 Yorumla- 8 ay
Helal djdj
Bana çeksin o dikkati sosi😃 ben baştan olmam zaten novv novv ahaa 🤭 sevdiğimi kendi gözümden bile sakınırım ben..
13 Yorumla- 8 ay
Öyle her yerde, herkesten saklayamıyorsun 🥹
- 8 ay
Öyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
8 ayYok be rahatsız olmam, benim için önemli olan gösterilen ilgiye verdiği tepki. Onu da bi gözlemlerim, ilgi açlığı çeken bi beyse byyy yaparım.
14 Yorumla- 8 ay
Tabii bazıları ilgi çekmek istemese de çeker
- 8 ay
Yani o durum onun elinde olan bir şey değil, rahatsız olmam, benim için önemli olan sınırını koyabilmesi.
- 8 ay
Yes beybi
- 8 ay
❤️
Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Mesut eder. Ve gurur duyarım. Ama dikkat çekme çabası içinde olan biriyle arkadaşlık bile yapmak istemem
15 Yorumla- 8 ay
😅 sakinnn
- 8 ay
Maşallah zjd
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
8 ayHoşuma gider. Herkes baksa da sahibi benim hesabı.
12 Yorumla- 8 ay
Sahibi kısmına takılacaklar için *Gönlünün sahibi*
- 8 ay
😏🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin ona nasıl baktığına göre değişir aç köpek gibi bakıyorlarsa rahatsız olurdum mesela
13 Yorumla- 8 ay
Kadının suçu ne
- 8 ay
Kadının suçu benim gibi biriyle sevgilisi olması
- 8 ay
Peki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
8 ayBenlik sorun yok... Sonuçta birinin ters hareketi kendine zarar verir...
12 Yorumla- 8 ay
İyi iyi çoksel jd
- 8 ay
Evet biraz öyle 😅😅
8 ayEder evet çok dikkat çekmesin. Nazar değer sonra uğraşamam vallahi.
13 Yorumla- 8 ay
Nazarla mı uğraşamazsın djdj
- 8 ay
Nazar değerse kadınla uğraşamam. Zaten arı sokmuş 3 gündür ağlıyor bugün yine sokmuş oh iyi olmuş dedim 😂
Hep nazardan uğraşılmıyor 🤣 - 8 ay
Ahaha deli 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 aySevgilim tüm ilgiye rağmen gözümün içine bakıyorsa bir havalanırım ki üüüfff😂
13 Yorumla- 8 ay
Şu olayda bu soruya cevap bulmalıyız; gözünün içine neden bakıyor? 😒 şüpheli
- 8 ay
Aşkından 🙄
- 8 ay
😏 inşallah.
8 ayDikkat çekiciliğini beni kıskandırmak amaçlı kullanırsa sıkıntı çıkar
16 Yorumla- 8 ay
Kuruntu.
- 8 ay
Tam tersini düşün bence sevgilin dikkat çekici olup tüm kadınları kendine çekiyorsa ve bunuda seni kıskandırmak için kullanırsa kuruntu olur mu acaba 🤔
- 8 ay
Kıskandırmak için kullanma kısmı kuruntu
- 8 ay
Yapan yapıyor ama bu dediğini bu zamanda sonuçta devir değişti insanlar kötü, bazı insanların kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük yok sonuçta
- 8 ay
Öyle biriyle olma/yın siz de Allah Allah yaaa
- 8 ay
Değilim ve zaten hayat boyunca bir sevgilim falan olmadı rahatım yani sevgilisi olanlar düşünsün büyük dert
8 ayTipsiz bulsak buna nasıl baktın güzel bulsak ayrı bir dert
11 Yorumla- 8 ay
ahahaa lan çok doğru 😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beraber ışıldayabiliriz ✨ kıskanmayan olar mı ya kıskanırım tatlı triplerim olabilir :D
13 Yorumla- 8 ay
Piril piril jdfj
- 8 ay
Ahahsh şşş :D aloo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayBenim yanımdayken sevgilim dikkat çekmez değilken gözüm arkada kalmaz
https://www.youtube.com/embed/xMWXgC3VyhY10 Yorumla
8 ayDikkat çekici olsun, gurur duyarım. Dikkat çekici olması eğer ilişkiyi sekteye uğratıyorsa ve bir de bu durumu telafi etmiyorsa, bu sorun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayÇok güzelse bir de çok tarzı olup herkesin dikkatini çekiyorsa bir huzursuz olurum evet (özgüvensizlik belirtisi deme, ben dışarıya güvenmiyorum)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
8 ayÖrneğin, sevgilim veya eşim olsa, ne havaya girerim, ne de için için trip kasarım. Çiftlerin en çok dikkat etmesi gereken unsur güven olgusudur.
10 Yorumla
8 ayLafı dolandırmaya gerek yok, evet rahatsız eder. Çok dikkat çeken adamı vitrine koyamayacağıma göre uzak olsun.
10 YorumlaDikkat çekici olması hoşuma gitmez. Çünkü böyle olmak genelde gerekli gereksiz tüm yüzeysel insanları ona çeker.
10 Yorumla
8 ayRahatsız olmam gurur verici bisey aslinda dikkat çekici olmasi beraber ışıldariz bakanlarin gözu kamasir 💫💥
10 YorumlaAllah vermişse çarşafa sokacak değiliz. Kendisi dikkat çekmeye çalışıyorsa onun için çabalayacak değiliz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana güzel görünsün. Beni etkilesin isterim. Başkalarının ne düşündüğü umurumda olmaz. Bana ne? Ne düşünürlerse düşünsünler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
8 ayDikkat çektiği için havaya giriyorsa problem olur
11 Yorumla- 8 ay
Sıkıntılı.
8 aySadece bana yansın yeter ne o öyle trafik lambası gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Hayır. Zaten hepsi çok güzel ve dikkat çekiciydi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayEtmezzz jdjd daha çok arzularım ahahhahahshshshshshshshs
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
8 ayDikkat çekmek için ekstra çaba harcaması rahatsız eder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayHayir kimsenin ulaşamadigi kolumda niye rahatsiz olayim 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rahatsız etmez öyle komplekslerim yoktur Aksine hoşuma da gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayhayır tabi birlikte parlarız alem hasta olsun bize :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dikkât çekici erkek sevmem. Sevgili olarak da istemem. Kıskanç biriyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ben neysem o olurum başkasıyla hava wtmam eş ise yanımda olur o kadar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayEdebine dikkat eden sevgilime neden hakaret edeyim. Takılmam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Güzel bir kadınla sevgili olmaktan korkanlar özgüvensizdir.
10 Yorumla
8 ayeder, aura meselesi ise ayrı ama buna ayrı çaba harcıyorsa kötü.
10 Yorumlayo etmez, kendine bakması hoşuma gider mükemmel çift olarak gezeriz jddj
10 YorumlaHayır, etmez. Aksine hoşuma gider, özellikle başarıları ile ön plana çıkan biriyse gurur duyarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Dikkat çekici olmasa dikkat çekip konuşulmaz biraz albesini olacak tabiki
10 Yorumla
8 ayBu hoşuma giderdi , özgüvensizlik yapıpta kasmaya gerek görmezdim.
10 YorumlaKendine güvenen bireyler için sorun olacağını düşünmüyorum.
10 YorumlaKarım olmayan hiçbir kadını kıskanmam çünkü ben sevgili yapmayı evlenmek için değil eğlenmek için yapıyorum eğer bir süpriz olur da evlenirsem karım dediğim eşimi tabi ki kıskanırım onun haricindekiler fasa fiso olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendime güvendiğim için etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
8 ayAksine severim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHoşuma gider paspal bir erkekle gezmeye utanırım zaten havalı dikkat çekici olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boynuna sahiplik tabelası asarım 😂
23 Yorumla- 8 ay
Alnına dövme yaptır jdjf
- 8 ay
Dkfjs seni çılgın
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası