Cilt bakımı ve saç bakımı için dünya para döküyorum😂 karşılığını da alıyorum🫠 neyseki sevgilim rahatsız olmuyor😂

Cilt bakımı ve saç bakımı için dünya para döküyorum😂 karşılığını da alıyorum🫠 neyseki sevgilim rahatsız olmuyor😂

Aşırı bakımlı olması beni rahatsız etmez, hatta kendine özen göstermesi hoşuma gider. Ama sürekli makyaj, abartılı giyinme veya doğal halini gizleme durumları varsa, zamanla samimiyetsiz hissettirebilir. Doğallıkla bakım arasında denge olmalı. Birlikte rahat olabileceğimiz, pijamayla kahve içebileceğimiz anlar benim için daha değerli.
Erkeğin aşırı bakımlısı sanırım saçının şekline takılan tür olur ona da çok gıcık olurum ben çekilmez yani metro seksüel dediğiniz model erkekler vardı onlar da bana çok itici gelirdi ben hayır diyorum
Cevap
18Cevap
Olsun ya ne olacak benim hoşuma gider kendine dikkat etmesi
Bi erkegin aşiri bakimli olmasi rahatsiz eder, klasik kişisel bakimlarini yapsin ama fazlasi bilemedim.. envayi cesit sac ürünleri.. cilt bakimlari.. kadin vibe veriyor
Erkekde bakimli olmasi lazim sadece kolonya ve su ile cözüm olmuyor jfkflf güzel kokmasi bakimli olmssi lazim hadi karı gibi parlasin demiyorum agiz bakimi sac bakimi vs. giyim olsun
Aşırı bakımlıklık estetik müdahale içeriyorsa yaklaşmayacağım, dolaysıyla da sevgili olamayacağımız için rahatsız etmez.
Iki taraf da bakımlı olmalı ama erkekler bakimi biraz abartıyor sanki kaç aldırma nedir yahu 😄
Sevgilim yok. Olma ihtimali de yok, hiç yok.
Neden etsin canım, ne güzel endine bakıyor işte :D
banyo dolabında bi diş fırçası koyacak kadar yer bıraksa yeter
Rahatsız etmez ama kızlar gibi makyaj yaparsa tabiki rahatsız eder
Eder, erkeğin bakımı su sabun diş fırçası falan işte yeter😂
Aşırı bakımlı bi erkek istemem hayatımda yani ama bakımlı olması gerekiyor elbette.
Ben de çok bakımlıyım diye konuştuğum kadınlar şok oluyor kajsc
Yapıyorsa kendine yapıyor neticede. Rahatsız olmam
Bakımlı olsun temiz olsun 😂 aşırısı rahatsız etmez
Her şeyin aşırısı rahatsız eder tabi.
Hayır tam aksine çok iyi
Etmez yaa, neden etsin ki
Tam tersine beni mutlu eder
etmez tam tersi mutlu olurum
Yok rahatsızlık duymam
Benden bakımlı olamaz bence 🙄
Niye rahatsız olsun ki
bana göre saçmalık :)