Sevgilim ve annesi hakkında SONUNA KADAR OKUR MUSUNUZ?

Sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Birlikteliğimiz birbirimiz arasında çok güzel ilerliyor ama işin içine annesi girince olaylar çok saçma sapan bir hal alıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum. Bir erkek olarak bunları söylüyorum ama yardıma ihtiyacım var. Çünkü çok bunaldım. Sevgilimle herşeyimiz çok iyi ailelerimiz biliyor. her şey güzel gidiyor ama annesi hep bir yerde sorun çıkarıyor. Mesela gün içinde sevgilimi arıyorum evde oluyor çalışmıyor beni niye aramadı diye tripleniyor ya da çalışıyorum mesai saati içindeyim bir vakit bulupta arayamadın mı diye saçma sapan tepkiler koyup geri çekiliyor. Ben mali müşavirlik yapıyorum işim dosya evrak ve görüştüğüm bir çok insan var telefonla ki ben sevgilime bile vakit ayıramıyorum o bunu anlayışla karşılıyor. Çünkü yoğunluğumu biliyor. Onun dışında ayrıca şöyle saçma bir durumumuz da var biz sevgilimle dışarıda görüşemiyoruz. Annesi buna izin vermiyor. Neymiş efendim telefonla görüşecekmişiz ama telefonla aradığımda bile normal konuşmamız 2 3 dakika gerisi hep annesiyle geçiyor. Ben gerçekten bu durumdan bunaldım yani ben neden sürekli olarak annesiyle konuşmak zorundayım ve neden sevgilimle düzgün bir vaktimiz yok. Dışarıda vaktimiz yok denecek kadar az telefon deseniz habire annesi müdahil herşeye ne yapacağım dostlar yardım edin. Sevgilimi seviyorum bakın hiçbir sorunum yok ama annesi gerçekten burnumdan getirdi bu konuda. Yani ben sürekli annesine ilgi göstermek zorundayım ya da sürekli annesini aramak zorundayım böyle bir saçmalık var mı Allah aşkına?
Sevgilim ve annesi hakkında SONUNA KADAR OKUR MUSUNUZ?