Lütfen bana fikirlerinizi söyleyin?

Nerdeyse 1 yıla yakın bir ilişkim oldu ilişki sürecinde bende çok yanlış davranışlarda bulundum kendim özelde çalışan öğretmenim sevgilim fabrikada çalışan işçi aileme açmıştım konuyu olmaz sen iyi koşullarda yaşayamazsın onaylamıyoruz ayrıl dediler ikna etmeye de çalıştım yazdan beri uğraşıyorum hatta yazın ailem istemiyor diye ayrıldım geri döndüm en son olayda da işe girdim düzene girecek derken artık yoruldum ailemle uğraşmaktan bitti ailem memur istiyor deyip bıraktım onu 1 2 ay ayrı kaldık ama ayrı kaldığımız süreçte son kez vedalaşma diye diye sürekli görüştük en sonunda o artık ya artık görüşmeyelim git memur bul o zaman dedi hatta o süreçte ailem bana memur buldu görüştüm hatta onla görüştüğümde ailemle konuşmama şahit oldu gizli konuştum ama duymuş ailem bulmuş ama ben istemiyorum durumu iyimiş dedim bozuldu baya bir kere de ben aslında zenginim deyip kendi ailesini övmeye başladı bende kızınca bu çocuk senden zengin arabası evi var falan dedim Buda başkasından bahsetmeme kızdı ama ben sinirle söyledim neyse bu çocukla olmadı başka şeyleri çıktığı için ben eski sevgilimin değerini anladım aradım istemiyorum seni dedi sonra yanıma çağırdım ailem artık onaylıyor dedim barışalım dedim defter verdim eline 30 sayfalık güzel şeyler yazan bana zaman ver dedi 3 hafta gelmeme ihtimalim daha fazla dedi gelme ihtimalimden kafam karışık dedi bende kızdım 2 3 gün yeter başkası mı var yoksa dedim saydırdım ben öyle deyince Buda ters tepti Allah’a emanet dedi uzun mesaj yazdı bende seviyorsan olursan sevmiyorsan küsmelerin açık olsun güle güle dedim görüldü atmış sonra dayanamadım selam nasılsın seni merak ediyorum dedim üzgün emojisi koyarak görüldü atmış aradım açmadı sonra soru işareti koydum görüldü attı bende kızdım mesajı sildim o günden beri yazmıyorum aramıyorum oda dönmedi zaten 4 gün olmuş engel de atmamış ama yazmıyor aramıyor sizce gelir mi gelmez mi sessiz mi kalmam gerek üstüne gitmem mi gerek ne planlıyor delirmek üzereyim elimden geleni de yaptım kazanmak için ama bilmiyorum nolcak kafam karmakarmaşık oldu mesajları da atıyorum incelemeniz için.