Bana fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba arkadaşlar Ben küçüklüğümden beri hep bir sevgilim olsun isterdim iyi anlaşabilecegim bir ilişki ilkokul ve ortaokulda çok saftim ve tipim güzel değildi liseye geçeceğim yaz ayında evrim geçirdim sanki tipim düzeldi ve okulun ilk günüydü önüme bir kız oturdu ve benle ilgilendi bende aşık oldum ve sevgilim hayatımda hiç olmamıştı onunla sevgili oldum 3 gun sonra ve onun eski sevgiliyle cinsel şeyler yaşadığını ve bunları videoya aldığını öğrendim 1 ay sonrada ayrılıp barışıp bir daha hiç barışmamak üzere ayrıldık 2. sevgilim benden hoşlanıyordu ve ben ondan hoşlanmadığıma rağmen belki iyi biridir diye sevgili oldum kız iyi biriydi ama çok safti 1 gün sonra ayrıldım 3. sevgilim de ben onunla konuşuyordum sohbet ediyordum bana aşıktı bende ona aşık gibiydim ama o söylemediği için ben hiç söylemedim ve o sırada 2. sevgilimlr sevgili olduğum için benden soğudu ama yinede ben teklif ettiğim de benle sevgili oldu 1 ay sonra ayrıldık ama beni aldatiyormuş neyse sonra maalesef bir deprem oldu ve ben bulundugum konumdan farklı bir şehire gitmek zorunda kaldım orada bir kızla daha tanıştım 4. sevgilim bu kızında iyi olacağını ve gerçekten çocukluk hayalim olan bir kızla tanıştığımı düşündüm ama yanılmışım iyi ki yanılmışım 5. sevgilimle tanışana kadar hep çocukluğumdan beri iyi niyetli güzel yüzlü eğlenceli bir kızla olmak istemiştim o yüzden zaten bu kadar sevgilim oldu ve hep aradım sonunda buldum ama bir sorun var şu anki sevgilim onun 5. Sevgilim olduğunu bilmiyor ve olduğumu öğrenirse bana kızar ve ilişkim terse dönebilir ne yapacağimi bilmiyorum bana yardım eder misin lütfen?

Bana fikirlerinizi paylaşır mısınız?