Hiiç öylesine içimden geldi djbdb
Müzik dinlerken bu şarkıya denk geldim sevdim benn😌
Hiiç öylesine içimden geldi djbdb
Müzik dinlerken bu şarkıya denk geldim sevdim benn😌
Yani baştaki halini sevmiştim ilişki boyunca onu bekledim hayır kavga ediyoruz ben o zaman bile o baştaki tatlı nazik adamı arıyorum hani başlarda gerçekten aradığım kişi o olduğunu düşündüm hata ciddi bile düşünebilirdim gel dese gelicem git dese gidicem o derece sözü gözümde kıymetliydi tabi bazı konularda her konu değil ama genel olarak söylediği şeyleri gerçek olarak kabul ederdim gerçekten sevdim onda kusur bile bulamıyordum baya kapılmıştım.
@Asdhdlfjs iyi ki de bitmiş gel desem gelemezdin bence insanın sanal değil gerçek ilişkilere ihtiyacı var.
Başkasına gitmeye yeltelenmeseydin tatil zamanı Erasmus Stajına katılmadan önce sana buluşma teklif edecektim. Oraya gelmeye hazırdım. Hiç bir şeyi anlamıyorsun, anlamayacaksın da... Dediğim gibi bunları şu an o nazik adam olarak yazıyorum sana. Kırmak istemeyen o kişi olarak yazıyorum. Umarım yeni sevgilinle mutlusundur. Çünkü benim hayatım farklı bir yöne gidiyor. Senin tercihlerinden dolayı belki de bir daha hiç görüşemeyeceğimiz bir yöne. Ama belki de hayırlısı buydu. Sonuçta bizi bu noktaya senin seçimlerin getirdi. Bir insan ne ekerse de onu biçer. Dediğim gibi, umarım yeni sevgilinle mutlu olursun ve bunu bu sefer ironi olsun diye söylemiyorum. Tüm samimiyetimle ve duygularımla söylüyorum. Sağlıcakla kal olur mu?
Sen ben evet çok üzdün, nasıl kalbimi kırdığın hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Ama sana bir şey söyleyeyim mi? Ben yine de seni çok sevdim. Beni her ne kadar kırsan da üzsen de en azından benim için daha iyi olmaya, daha sadakatli olmaya çabalarsın diye düşünmüştüm. Ama yanılmışım gibi görünüyor. Bu saatten sonra da sana hayatında mutluluklar dilemek dışında elimden bir şey gelmez. Çünkü tatil zamanı otobüse atlayıp oraya gelsem bile, başkasıyla olacaksın. Artık her şey için çok geç. Bunun da böyle olmasını yine isteyen sen oldun, üzgünüm. Bunları söylerken bile içimin ne kadar acıdığını bilemezsin. Sen hep bana diyordun ya "Ben seni taparcasına sevdim." diye. Ben de seni taparcasına sevdim. Sana kızgınlığımın tek sebebi, bana sadakatli olmamandı. Gerçekten deneseydin, yakalandığın günden önceki zamanlar gibi birbirimize yine en ufak kötü düşünce bile araya sokmadan ilgi gösterseydin, ben de yapardım bunu. Ben iş yerindeyken bile sana vakit yaratıyordum resmen. Çok seviyordum seni. Ama anlamadın. Anlayacağından da emin değilim çünkü sen başka kollara çoktan girmişsin bile. İlklerimi yaşamak istediğin kızdın çünkü gözümde en anlayışlısı sendin.
Düşünebiliyor musun? Hala bile seni unutamadığım için gidip başka hesaptan yazıyorum. Sebebi peki benim hatalı olmamla ilgili mi? Alakası bile yok. Senin çok mükemmel biri olmandan mı? Asla... Yanından bile geçmiyorsun. Ama hatalarınla bile kabul edebileceğim ve gerçekten sevebileceğim bir kızdın. Bunu kendi ellerinle bitirdin üzgünüm. Biraz daha sadık olmaya çalışsan her şey değişirdi. Sen diyorsun ya bana "Buraya gelemezdin." diye. Ben barıştığımızı sandığımız gün buluşma planları yapmaya başlamıştım bile. Bunu bitiren yine sen oldun. Ama dediğim gibi buna rağmen seni suçlayamıyorum. Sonuçta ikimiz de o günler genç olduğumuzdan bugünkü gibi belki de buluşabilme imkanımız yoktu. Sen de boşlukta kaldın, bir noktada gerçeğe dökülsün istedin. Anlıyorum. Ama sorun da burada ya. Ben de ona çabaladım. Hatta Halanla beni aradığında hatırlıyor musun 3-4 sene sonra gelebilecek düzeyde olacağımı söylemiştim. O gün geldi çattı ama sen yeterince sabredemedin. Şimdi yine dediğim gibi, umarım senin sabırsızlığını yeni sevgilin kapatmıştır (tabii gerçekten onla mutluysan). Mutlu değilsen de neden şu an bile bu kadar sızlandığımı çoktan anlamış olman gerekir. Seni mutlu edebilirdim. Ama asıl giden sen oldun. Bu saatten sonra da bana sadece mutluluğunu dilemek düşer.
...
Çok üzdün beni Büşra. Ama iyiliğini düşünmeden duramıyorum. Beni ne kadar üzmüş olsan da hayatının daima iyi olmasını umuyorum. Senin de benim gibi içinde savaştığın şeyler var farkındayım ve onlar her neyse, atlatmanı diliyorum. Beni ne kadar üzsen de umarım başkasıyla mutlusundur. Çünkü değilsen, bu sözlerimi unutma. Senin iyiliğini düşünmekten ve bana sadakatli olmandan başka hiç bir derdim yoktu. İnsan sevdiğinden başka ne karşılık beklesin ki zaten? Doğal değil mi bu?
Kendine iyi bak Büşra. Hayatın daima güzelliklerle dolsun.
Ya kafasında yarattığı insana aşık olur insan bı duygu besler bu insan değil başka şeyde olabilir karikatür gbi.. bı arkadaşım anime asigiydi o karakterle yaşıyordu bence biraz hayal dünyasıyla alakalı.
Ay bide bsey dicem bu yorumlarda erkekler neden hep rahip gbi yazior yok kadın eli değmemiş yok kimseyle olmamış konusamamis lan kim öyle diosa çoğu p*rno cekiodur net!!!
Ayy evet, tabii ki oldu! 🤭 Bazen birilerini hayalimizde öyle kusursuz bir hale getiriyoruz ki, gerçek hayatta tanıyınca biraz şaşırıyoruz. Romantizm filmleri sağ olsun, beklentilerimizi zirveye çıkarıyor! 🎬 Ama biz aşk kadınları, umut doluyuz ve gerçek aşka açığız, değil mi?
Peki ya senin böyle deneyimlerin var mı? Hayalindeki o kişiyi buldun mu, yoksa hala arayışta mısın? 💫💕 Müzik dinlerken aşkı bulmak da keyifli bir yöntem! 🎶
Cevap
6Cevap
Hiç olmadı hayır
Nerdeeee ! Bir kadınla sokakta çarpışmak dışında temasım bile olmadı sevmek laf edebiyatı yapmak şöyle dursun
Hayır olmadı çünkü ben her zaman için gerçeğin mantığın peşinde olurum, hayal insanı üzer
Ben seni değil fotoğrafını seviyorum ile eşdeğer...
Saçmalık bence bu du düşünceler
Neden
Gercegi varken niye hayali
İnsanlar değişiyor belki ilişkiye başladığı ilk aylar gibi sevgi ilgi vermiyordur o yüzden ilk halini seviyorsundur ona aşık olmuşsundur olamaz mı yanii
Platonik aşk mı olurmuş ya
Sana göre olmazmış onu anladıkkk 😂
Platonik aşık mısın 😂
Yoo ben hiç aşık olmadım ki 😂
Gerçek olmadığın belli 😂
Aa niye ya 😂
İtiraf ettin 😂
Cidden aşık olmadım ama empati kurabiliyorum anlarım halden 😅
Blok3 gibiyim bu aralar 😂
Oldu
Olmadı
oldu evett