"Seni seviyorum" cümlesini ne kadar sık duymak istersiniz?

"Seni seviyorum" cümlesini ne kadar sık duymak istersiniz?

Ben artık bu cümleyi duymak istemiyorum çünkü samimiyetsiz geliyor bugün sevdiğini söyleyen yarın değer verdiğini söyleyen hiçbir zaman yanında olacağım hep bırakmayacağım diyen insanların birazcık damarına bastığın zaman en kötü insan sen oluyorsun o yüzden samimi gelmiyor söylemesinler bana göstersinler ancak öyle inanırım.
"Seni seviyorum" cümlesini duymak güzel bir his, ama bunun sürekli tekrarlanmasından çok, samimiyetle ve gerçekten hissedilerek söylenmesi daha değerli. Her an duyma ihtiyacı duymam; bazen küçük bir bakış, bir jest ya da bir hareket bile bu cümleyi dile getirir. Duyguların samimiyeti sözlerden çok daha fazla şey ifade eder. Sık sık söylemek yerine, gerektiğinde ve yürekten geldiğinde duymak bana yeter.
Seni seviyorum cümlesi benim için çok anlamlı bir cümle değil. İçi detayla doldurulmadığı zaman boş boş söylenişi bende hiçbir his uyandırmaz. Mesela şey desin ama “…oraya kadar gitmişken de, canın çekmiştir belki diye sevdiğin tatlıyı aldım”. Mesela bu cümle “seni seviyorum” cümlesini dikiz aynasında küçültür.
Cevap
32Cevap
Yalan da olsa insan arada sırada duymak istiyor.
Merhaba,
Her gün, her an...
Her zaman duymak insana iyi gelmez arada duymak daha heyecanlı gadası
her zaman.
Gereken kişiden her gün duysam bıkmam diyeyim
Her an her dakika duymak ister ve derimde. Sevgi dilsel ve eylemsel olmalı.
Sık duymak istemiyorum içinden geldiği için gerçekten beni sevdiği için desin.
Fazla duymak istemem eğer fazla duyarsam şüphelenirim
Sık duymak isterdim
Bu çok bağlayıcı tabi eğer doğruysa gerçi sevgi varsa tavırlardan bu anlaşılır. Yoksa sabaha kadar beste yapsa ne farkeder
Hiç duymasam da olur. Ben söylenene değil, icraata bakanlardanım.
Duymak değil görmek, hissetmek isterim. Lafta herkes sever zaten
Ya zaten bir kere seni seviyorum dediysem sevmiyorum diyene kadar seviyorum demektir zırp pırt söylemeye gerek yok.
Bu cümlede samimiyet yoksa hiç duymasam da olur
Söylemekten ziyade Ben gösterilmesi taraftarıyım sevdiğini gösteren ama söylemeyen ya da 6 ayda bir ya da senede bir söyleyen biri bile olsa benim başımın tacı olabilir bu sadece sevgili ilişkilerinde değil arkadaşlık dostluk için de geçerli
Hissedildiğinde ve samimi olduğun bir an söylenmesi. Zirp pırt soylenmesi itici ve samimi değil..
Sadece bu sihirli sözcüklerin içine sığmadığı , kalbinden diline geldiği, artık içinde tutamayıp söylediği anlarda...
Her şeyin içi boşaltilmasin isterim. Sık sık değil de yerinde ara sıra olabilirdi.
Ansızın ve özellikle en ihtiyaç duyuldugu an sürekli değil ama
Herzaman duymak istemem böyle ansızın söylemeli çok daha hoşuma gidiyoreee
Sevdiğimden geldiği sürece tüm gün duysam da bıkmam.
İçinden geldiği her an… bilmek ayrı duymak ayrı hissetmek apayrı… 🥰
Demesinden çok hissettirmesini isterim ya, çok daha etkili
Her gün. Yarınımızın ne olacağını bilmiyoruz sonuçta
Duymak istemem çünkü samimi gelmiyor, sevdiğini söylemek kolay önemli olan göstermek.
Duymak isteyip istemediğimden emin değilim. İçi boşsa o cümleyi duymak sıkıcı olur sonuçta.
Senin sevdiğinden duyamazsin seni sevenin demesi bir anlam ifade etmez duyar geçersin
Arada bir söylesin sürekli olmadığı sürece sıkıntı yok
çok mıc mıc geliyor bana bu cümle ayda yılda bir söylense olur
Miyav kelimesini daha çok duymak isterim. :D
Bana aşık hissettiği ve çekici bulduğu her an kullansın isterdim
Duymak değilde
gerçekten hissetmek ve hissettirmek 😌
İlişki mic mic olmaz. Bazen ağırlık gerekir
Çok söyleyince değeri kalmıyor ya romantik anlarda denebilir sadece bence
Sevgilimden her gün her saat her dakika duysam bıkmam herhalde
Ara sıra söylenmesi gereken bir söz. Her dk söylenirse kıymeti kalmaz bazı şeylerin
Fiille desteklenmezse de anlamı olmuyor degilmi
@Arayış0702 tabiki
Seni s. klemiyorum cümlesini sarf ettiğim kadar
Bir kiymeti yok ağızdan çıkan şeylerin çoğu sahte oluyor
bir kere duymak yeterli onu da diyemiyorsa sevmesin ya ajsjh
İçten ne kadar gelirse
duymaktan cok hissettirmesini , eyleme dokmesi isterdimmSevdigini tüm kalbi ve samimiyetiyle gostermesini tercih ederdim. Yani sahsi fikrim tabi ki...
Ben bu cümlenin anlamını koruması için sık sık duymayı istemem. Arada ve samimi duygularla söylesin. Ama sevdiğini hareketleriyle belli etmeli bence.
hissiz bir seni seviyorum boş
benim için. 1 defa söylesin ama öyle söylesinki gerçek olduğunu hissedeyim. yoksa yalandan her dakika başı söylese ne fayda
2 veya 3 günde bir duymak güzel fazla söylenince bunaltır
Fazlasi çok yapmacık geliyor
@darwinnn047 evet bence de
Duymak istemem çünkü seni seviyorum kelimesi çok ağır bazıları bunun altında kalır
Duymak kolay yürekten hissettirmesi lazım yoksa iki cümle
Arada bir söylensin yeter. Ama her zaman hissetmek isterim, her zamannn. Onemli olan bu
Seni seviyorum demek yetmez
seviyorsan hissettireceksin
Sevişirken ve orgazm olurken hızlı git gellerde,
Ona En çok İhtiyacım olduğu zaman Söylemesinde içime gülümseme gelir
Ne kadar sıklıkla söylediği değilde ne kadar samimi olması onemli
Keşke hep duysamm😒
Artık duysam da yemem 😂
Ben sık sık duymak isterim hahahaha
Duymaktan ziyade hissetmek isterim..
Duymaktan çok yaşatmasını isterim.
İcraat lazım, söylemekten çoook.
Günde 3 doz söylesin işte