Eşim neden böyle davranıyor beni sevmiyor mu?

Biz 3 senelik evliyiz iyi kötü bir şekilde geçiniyoruz. Ben eşimin beni sevdiğinden şüpheliyim. Sebeplerini açıklıyım; benimle sohbet ederken sürekli esniyor ya da gözü saatte, sürprizler yapmasını istiyorum hatta bunun için çok ısrar ettim yok, regl günlerimde tatlı istiyor canım ve bunu biliyor olmasına rağmen unuttum falan diyor, iş yerime çok nadir geliyor 1 senedir çalışıyorum 2-3 kere falan gelmiştir insan bi merak eder napıyo iş yerinde kimlerle muhattap oluyo merak etmez mi, diyorum ki iş çıkışlarında serviste bazen tek kız ben oluyorum kadınların çoğunu eşleri almaya geliyo diyorum hiç oralı değil, canım balık yemek istiyo canım çekti diyorum çok pahalı diyo bunun gibi bir çok şey. Ya tabii iyi yanlarıda var yok değil ama bu tavırlarından dolayı iyi yanları artık beni tatmin etmiyor. Bazen beni sevmediğini hissediyorum ama bazende kaybetme korkusu yaşadığını görüyorum. Koklayarak öper mesela, kavgalarımızda hep o özür diler falan ama yukarda da bahsettiğim davranışları beni sorgulamaya itiyor. En basitinden dün canım çok tatlı istedi gündüzden yazdım ona ama hiç oralı olmamış akşamında laf falan soktum gitti çikolata aldı zorla yapıyo anlayacağınız. Yani sizce bunun sebepleri nedir bir erkek neden böyle davranır?

Eşim neden böyle davranıyor beni sevmiyor mu?