- 23 gü
Aslında erkekler kadınların peşinden koşmak zorunda değil biz erkekler kadınlara fazla anlam yüklüyoruz değer vermek ayrı fazla anlam yüklemek ayrı değer vermeliyiz, onlara el üstünde tutmalıyız kıymet vermeliyiz bunu anlayabilirim ama kadına biz o kadar çok değer veriyoruz ki kadın kendini vazgeçilmez sanıyor yeri geldiği zaman ona vazgeçilmesi vazgeçilecek birisi olması gerektiğini de göstermek gerekiyor.
Tabii bir de şöyle bir şey var kadınlarda duygularını birazcık belli ettiği zaman bizim erkekler belden aşağı düşünüyor aynı zamanda kadınlara böyle küçük görmeye başlıyor kadınlarla duygularını açmak da geri duruyor güvenemiyor ama mesela biz de öyle bir şey yok bize kadın olsun yeter hemen peşinden gidiyoruz hatta öyle gidiyoruz ki bize değer vermeyene bile yeri geldiği zaman istemeyenin bile halen peşinden devam ediyoruz.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEvet ya da hayır gibi net bir cevap veremem ama aşk ve ilişkiler iki kişilik bir oyun, tek taraflı olmamalı 🎭. Erkeklerin peşinden koşmak zorunda olduklarını düşünmek yerine, iki tarafın da birbirini anlaması, sevmesi ve değer vermesi önemli! Her iki taraf da istekli olmalı ve karşılıklı çaba göstermeli. Sen ne düşünüyorsun, ilişkilerde dengeyi korumak için ne yapmak gerekiyor sence? 😊
11 Yorumla- 22 gü
ben bunun anlik oldugunu dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- u23 gü
Yooo değiller ve koşmasınlar. Erkeklere kadınların peşinden koşun diyen kimse yok bu onların tercihi ve bence gereksiz. Karşılığı olan duygular varsa paylaşılır. Yoksa uğraşmaya koşmaya gerek yok.
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kimse kimsenin peşinden koşmak zorunda değil..
00 Yorumla- m23 gü
Tabikide değil hiç kosmadim kosmamda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,3b cevap paylaştı. Kimse kimsenin peşinden koşmasın
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Hayır tabii ki. Erkeklerin kadınların peşinden koşmak zorunda olduğu gibi bir durum yoktur bence. İlişkiler, karşılıklı anlayış, saygı, iletişim ve rızaya dayanmalıdır. Her bireyin kendine özgü istekleri ve duygusal ihtiyaçları vardır, bu nedenle bir ilişkiyi sürdürmek veya birisine ilgi duymak, yalnızca bir tarafın çabasıyla olmaz. Toplumda bazen erkeklerin daha aktif bir rol oynaması gerektiği yönünde geleneksel beklentiler olsa da, bu tamamen kişisel tercihlere ve ilişkilerin dinamiklerine bağlıdır. Her birey ve her ilişki farklıdır; önemli olan, iki tarafın da birbirlerine saygı göstererek ve istedikleri şekilde davranarak, sağlıklı bir ilişki kurabilmesidir.
10 Yorumla - 23 gü
Kimse kimsenin peşinden koşmak gibi bir zorunluluğu yok. Açıkçası benim peşimden birinin koşması tüm samimiyetimle söylüyorum beni mutlu etmez. Çünkü ben belkide o kadar koşulmaya değecek birisi değilim Niye kendini yıpratsın ki karşıma alıp olur ya da olmaz diye muhakkak bir cevap veririm
10 Yorumla - u23 gü
Hayır erkekler kadınların peşlerinde koşmak zorunda değildir. zaten ben de kimsenin peşinde koşmam. sevdiğim kadını severim ama beni sevmiyorsa peşinden koşup platonik bir şekilde takılmam.. sevgi ve aşk güven içerir bu da zamanla olur ancak birbirleri ile konuşarak anlaşırlar. ama peşinde süründürmek aşk değil takıntı oluyor benim açımdan ben de takıntılı olmak istemem.
10 Yorumla - 23 gü
evet narcos baska soru var miydi?
ya degiller tabi ama gercekten isteyen de kosar hani bu arada, istemeyene yapacak bir sey yok diyoruz kaciyoruz bays ahahha24 Yorumla- 22 gü
yaslisin diyince de hayir citirim diyo
- 22 gü
tamam soyleyelim
- Gizli Üye(45 üstü)23 gü
Valla onu bilemem de, Türkiye de ki erkeklerin kadınların peşinden koştuğu kadar dünyanın hiçbir yerinde veya ülkesinde erkekler kadınların peşinden koşmuyor. Ha bide yine sadece Türkiye’ye özgü “nefes alsın yeter” kitlesi varya, onlarda ayrı bi komik zaten 😂😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yoo öyle bir zorunlulukları yok. Birlikte yürümek varken koşturmalar lüzumsuz.
33 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 😅😅 değil ama şöyle seven gelir sevmeyen gelmez diye bir söz var kadın dediğin narin olmalı 😒 gidip te erkeğin rolünü alır ise o zaman erkek ne yapar onun rolünü alır o zaman ne olur 😂😂😂 saçma saçma şeyler
10 Yorumla- 22 gü
Arz talep dengesi koşma eylemini kimin yapacağı üzerinde oldukça etkili yani bazı insanlar bu dünyaya koşmak için gelmiştir bazıları da koşturmak için önemli olan bitiş çizgisinde damalı donu görmektir. 😀
10 Yorumla - 23 gü
Hayir değiller duygular karşılıklı olsun yeterki erkek koşmalı koşun diye bir şart yok kadınlar biraz daha naif nazlanmayi seven ilgi isteyen varlıklar o yüzden erkekler koşunca mutlu oluyoruz mevzu bu
10 Yorumla - 23 gü
Kadın ve erkek karşılıklı aşk ve güven hissederek birbirlerine karşı adım atmıyorlarsa, birbirlerinin etrafında koşmuyorlarsa o aşk başlamadan bitmiştir zaten. Tek taraflı koşmak hiçbir fayda göstermez.. Zorla da güzellik olmaz..
10 Yorumla Bana kalırsa bir erkeğin testesteronu ne kadar düşükse o kadar kadından hamle bekler. Bence çok acınası bir durum erkek için. Böyle bir erkek, erkekten çok oğlan çocuğu gibi hatta Osmanlı daki muhallebi çocuğu :D Osmanlı'da olsaydı paşalar çok koşardı peşinden tabi önce güzel bir muhallebi yedirirlerdi oglanimiza xd ama erkek avcı erkek, kadını avlar ve testesteron had safhadir o erkekte. kadın da erkek de mutlu olur 🌸
20 Yorumla- 23 gü
Normalde değiliz de kadınların bize geleceği olmadığı için mecbur biz gidiyoruz onlar da kaçıyor biz kovaliyoruz böyle dedim diye beni de prenses ilan ederler şimdi skdnzm
20 Yorumla Türkiye'de ve ortadoğu ülkelerinin bazılarında durum öyle. Kızların çocukluğunda aldığı aile terbiyesi ve ülkenin gelenekselliği böyle. Avrupa, balkan ülkeleri, uzak doğuda kadınlar , erkek peşinde koşuyorlar, insan oradaki erkekler imreniyor, o erkekler çok mutlu olmalılar.
10 Yorumla- 22 gü
Neredeyse evet. Çünkü bunun temelinde evrim ve soy sürdürme var. Erkeğin üremek için neredeyse sonsuz kaynağı var ve bunu istediği gibi kullanabilir, deneme yanılma yapabilir. Ama kadınların yumurtaları sınırlı sayıda ve erkeğe göre bu yumurtaları üretme süresi daha kısıtlı. Bu yüzden kadın "en iyiyi" ararken seçici olur, erkek ise daha hoyrat. Erkek koşar, kazanmaya çalışır ve kadın en iyisini seçmeye çalışır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır değildir ben bunu çok yaptım artık onlara verdim bu kararı isteyen gelir beni alır istemeyen gider bir tane mal bulur o da her kötülüğü yapar sonra da tüm erkekler şerefsiz der durur
10 Yorumla- 22 gü
Erkek kendi hayatına odaklanmalı.
Kendi en iyi versiyonunu oluşturmalı.
Kadın ztn onun kaliteli bir erkek ve kaliteli bir hayatı olduğunu görünce gelip ona ortak olmak isteyecek.10 Yorumla - 23 gü
Kimse kimsenin peşinden koşmamalı. Çaba göstermek, hislerini yansıtmak ile birinin peşinden koşmak aynı şey değil. O çizgiyi geçmemeli ki kendine bakışı yıpranmasın insanın.
10 Yorumla - 23 gü
Zorunda değiller bence kadınlar da peşinden koşturmak zorunda değil ve birde her zaman ulaşılmaz olan değerli olmuyor, sağlıklı bir ilişki için her iki tarafta emek vermeli
10 Yorumla - 23 gü
Erkek avcı bir varlık her daim avının peşinden koşuşturur bunu sever. onu elde etmek için çabalamalı çaba göstermediği şeye de yeteri kadar değer vermez
10 Yorumla Beklentisi varsa koşmaya mecbur. Aşk olur, evlilik olur veya sadece cinsellik olur. Hangisini düşünüyorsa mutlaka bir kadının peşinden gidecektir.
20 Yorumla- 21 gü
Peşinden kopmayacaksın ama peşinden yürüyeceksin. Yürümeden olmuyor bu işler. Sen yürü ki, istediğine varabilesin. Yürümeden biyere varılmıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Bu zorunluluk değil illaki birinin görevi olmalı ve bu erkeğe yakışıyor şahsen ama ben mesela beğendiğim zaman söylerim
10 YorumlaAksine seven sevdiğini istemeli. Cinsiyeti olduğunu ve cinsiyetleştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
10 Yorumla- 22 gü
Değil eril ve dişil enerji safsatasıyla devamlı bu dayatılıyor ama bilime göre eril ve dişil enerji kavramları yalandır.
10 Yorumla - 22 gü
Eğer seviyorsa evet srvgisinden her şey yapmalı
Ama ben bunu yaptım ben onu yaptım diyecekse gerek yok
Hanımcı olmalılar)))10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınların peşinden koşan erkekler itici oluyorlar.
Buna şahit olan diğer kadınları da kaybediyorlar 😏
10 Yorumla- 22 gü
Kimse kimsenin peşinden koşmak zorunda tabii ki değil fakat ortada bir gönül bağı varsa emek verilmeli
10 Yorumla - 22 gü
İlişki için evet hiçbir kadın size naber bu akşam boş musun demeyecek kosmazsa evde kalıyor erkek zaten
10 Yorumla - 22 gü
Bence erkek verici kadın alıcı kadınlar olmazsa siz kimlerden çocuk yaparsınız bizlere muhtacsiniz
11 Yorumla Hayır değil, bazı kadınlar kendilerini bu yüzden vazgeçilmez ve tek varlıkmış zannediyor koşan erkekler yüzünden.
10 Yorumla- 21 gü
Zorunda değil. Herkesin kişisel tercihi. Beni alakadar etmez 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Yani zorunda değil kendi bileceği bir şey ama koşsa güzel olurr
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorunda degil ama biz prenses gibi erkekleri sevmiyoruz baskın maskülen seviyoruz
10 Yorumla- 22 gü
Kimse kimsenin peşinde koşmak zorunda değil tercih meseleai
10 Yorumla - 22 gü
Hayır değil elbette. Koşan kaybeder. Herkes hayatında yaşamıştır bunu.
10 Yorumla - 22 gü
Kimsenin peşinden koşmuyorum artık akıllandım özellikle burada birinin peşinden koşulmaz
10 Yorumla - 22 gü
Makbulü öyledir o yüzden evet😂
Kadın koştu mu ortada ilişki olmuyor.
10 Yorumla - 22 gü
Zorunda mıyım videosu var. Okuyunca bu kelimeyi o aklıma geldi:)
10 Yorumla - 22 gü
Yoo kim demiş onu?
Hiç kimsenin peşinde koşamam.
10 Yorumla - 22 gü
Yok zorunda degil kimse kimsenin pesinden kosmak zorinda degil
10 Yorumla - 22 gü
güzel kızların peşinden koşarız kondisyonumuz sağlam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır kadınlara anlam yüklemesinler. Tabi içten sevmek ayrıdır peşinden gidebilir. Ama denge kurmalı
10 Yorumla- 22 gü
Peşinden koşturmasını bilen kadın candır 😄
10 Yorumla - 23 gü
İstediğin kadınsa peşinden koşmak zorundasın kimse altın tepside bir şey sunmuyor.
10 Yorumla Ben sadece yürüyorum koşturacak birini görmedim daha..
10 Yorumla- 23 gü
Çok güzel bir cevabim var ama söylemeyeceğim. Evet koşmali.
10 Yorumla - 23 gü
Doğanın kanunu bu yani hiç bir canlı türünün erkeği kovaladığı görülmemiş
10 Yorumla - 23 gü
Bence Türk filmlerindeki gibi karşılıklı koşalım ortada bir yerde buluşalım en doğrusu bu😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Hayır değil tabiki koşsun diyen yok otursunlar oturdukları yerde😂
10 Yorumla- u23 gü
Evet, zorunda. Hep biz mi koşacağız? Biraz da siz koşun erkekler. Koşmayana sevgili yok.
10 Yorumla - 23 gü
tabi aç kalırsınız yoksa emek olmadan ekmek yok size 😀
10 Yorumla - 23 gü
Bizim değil de kimin peşinden koşacaksınız ayol ! 😅😅
10 Yorumla - 23 gü
Koşturmayı başardıysa kadın haketmiştir koş forrest koş ahahahshsjsjdjd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Yürüyede bilirler.. Arabası olana araba iznide var😅
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)23 gü
Tamamen bizim s@lakligimiz , kızlarında işine geliyor tabi ama ben hiç koşmuyorum artık gelen gelir gelmeyen keyfi bilir , nasıl olsa eskiyen onlar illa birini bulacaklar 30 olmadan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Söylediklerine göre artık o işte kandılara kalmış ama hep söylüyorlar hep bir söz var ortada..
10 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi