Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın beni istiyorsa çabalayacak. Siz alışmıssınız tabii benim gözümün içine baksın.. Gel deyince gelsin git deyince gitsin. Erkeğe nasıl kompliman yapılır , çoğu kadın bilmiyor bile. Hemcinslerine bir sorsana açık saçık fotolar ve ucuz kıskandırma numaraları dısında bir erkeği nasıl tavlayabiilirler.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sitede ki erkekler beni temsil etmiyor.
- +1 yıl
Sen sorsana iletişim kurabiliyorsan kadınlarla?
Cevap sahibi+1 yılerkek sorduğunda samimi cevap mı veriyorsunuz? cidden sorsana birara. Bir erkeği nasıl tavlarsınız diye. O zaman gör sığ cevapları. Ben sana söyleyim çoğu etrafında ki 2-3 yalakadan yola cıkıp tavlamaya ne gerek var kı tek mesajmıza duserler yazacaklar. Ben onlar gibi degılım.
Cevap sahibi+1 yılyok artık
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir yazı var kız ilk adım atarsa evlilik olur diye ben kimsenin peşinden koşmadım malum hala beni başka bir şey sanan insanlarla sınanıyorum maalesef yanlış anladı ben öyle bir şey düşündüysem Allah sorsun ben öbürlerinde de etkilenmedim belki birinci çünkü değer verdiğim insanın benzeriyle sınandım o en zoruydu Allah'ın sevilen kuluyum ki bir nane yapamamış yere düştüğümde de dokunuyordu kapı açıldı bıraktı öbüründe ben uyandım öbüründe kardeşi kurtardı bu sene yine gizli yapıyor açıkça şu işareti gel benimle mesajı git başka türlü kızla bir de ölüm günü o kadar insan var utanmaz
12 Yorumla- +1 yıl
İlk adımı kadınların attığı ilişkiler yürümüyormuş, erkekler o ilişki sahiplenmiyormuş diye başka bir yazı daha var.
- +1 yıl
Bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seviyorsa bundan emin ise koşmalı bence şahsen hepimiz belli dönemlerde bir adamın peşinden koştuk pişman mıyım kendi adıma söylemek gerekirse asla pişman değilim yine olsa yine sanırım aynı şeyleri yapardım insan gerçekten bir şeyler hissediyorsa peşinde Koşmalı nereye kadar bekleyeceksin kdkdkdk
36 Yorumla- +1 yıl
Ya sen bi dur 😒
- +1 yıl
Durdum giymetlimiss🤪😂
- +1 yıl
Aferin kız 😌💚
- +1 yıl
@06Madam :D yapmamalı
- +1 yıl
Yok bir daha bir erkğin peşinden koşmam zaten bir daha bir erkeğe sadıkta kalmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence dozunda olmalı her şey. Kadının da, erkeğinde peşinden koşani bir müddet sonra sıkıyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılY9k daha neler, sacma olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ama türk kızları bayılır serseri erkeklerin veya yakışıklı erkeklerin peşinde koşmaya burada sorulan 100 eski sevgilisi sorusu varsa abartmıyorum 98 i kadınlar sormuş. yok nasıl döner yok 1 aydır yazmıyor yok ayrıldı ne yapmalıyım :D kendilerine acı çektirenleri seviyorlar maalesef. yani kendisine saygısı olmayan kişiye de ben saygı duymam. ama bence kadınlar erkek peşinde koşmamalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence burada tatlı bi ayrıntı var, aslında iki taraf ta birbirinin peşinden koşmayı ömür boyunca bırakmamalı bu kesin... O heyecan ve adrenalin her daim hissedilen sıcaklık ilişkiyi canlı tutar. O tatlı ayrıntı şu ki, erkek biraz daha ısrarcı ve göstere göstere, kadın ise biraz daha gizemli ve nazlı koşmalı. Enerji akışında buna karşılıklı olarak ihtiyaç var bence...
20 Yorumla
+1 yılBeni bir erkek avlamaya kalktığında sonu kötü bittiği için ben seçilmem seçerim mantığında bir kadınım.
Ev işi yapmaya ne vaktim var ne hevesim kocam çalışmıyor çalışmasında o ev işlerini halletsin ki bence ev işi erkeklere göre daha kolay kas kuvvetini doğru yere harcasınlar. Biz kadınlar iş hayatında daha başarılıyız bence. Benim yemek sertifikam var dünya mutfağı ama yılda 2 kere anca yapar yapmam keyfime göre ama eşim doğuştan yetenekli harika yemekler yapar yapsın. Mutfağın yolunu unuttum. Ben anca eve gel duşa gir bakım yap bir dizi bir filme bak uyu 1 gün iznim var onda da ev işi yapamam hiiiiç.
Hesap ödeyen erkek de sevmem ne gerek var ya bölüşelim karizması zedelenmesin 😂 ya da bir o bir ben mantıklı denklikte olacaksa belkii ki onu da pek sevmem ne biz koşalım ne onlar su akar yolunu bulur. Size koşan erkek olursa onu o suda boğun 🩵10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Akıllandı erkekler kendilerini eskisi gibi basitleştirmiyorlar. Her şeyi yığmışlar erkeğin üstüne yan gel osman yat osman oh ne ala memleket. Hesabı ödesin ilk mesajı atsın teklif etsin ev alsın araba alsın takı alsın hediye alsın güzel sözler söylesin kadın napıyor koca hiç kdkdkd
210 Yorumla- +1 yıl
Yiaaa ilişkiler başlayamıyor :D
- +1 yıl
Heh işte, kimse kimseye şaapmazsa şapılmaz
- +1 yıl
Her şeyi kadından bekleyen erkeklerin soyu tükensin
- +1 yıl
Hahahaha kahkaha attım aslında onun tam tersi
- +1 yıl
O araştırmayı görmek istiyorum 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız sen ayakta uyuyorsun he. Bu zamanda kadınlar koşuyor zaten erkeklerin peşinden. Hele bazı hastalar var, küsmüş gibi yapıp yalvartan kişilere bile tanık oldum.
11 Yorumla- +1 yıl
shsh tamam işte ben de onu sorguluyorum şu an :D
+1 yılDoğası gereği avcı olan erkeker artık günümüzde eşitlik adı altında kadınlardan daha çok nazlı, tripli ve ilk adımı karşı taraftan bekleyen dişil özelliklere bürünür oldu. Geçmişte erkekler bir kadını istediklerinde onun için savaşırlardı ancak artık bu feminizm belası yüzünden erkekler benden daha dişil yeto artık 😂
25 Yorumla- +1 yıl
Yeto, yeto, yetooo 😅 halay çekelim geldi bu kelimeye
- +1 yıl
Ben halay başı olurum 😅
- +1 yıl
Lan Allah söyletti, ben çekesim yazacağdum çekelim oluvermiş, al mendili al al
- +1 yıl
😂tamam mendil bende 💃🏻 hadi sıraya diziliyoruz tüm KS kizlari buradan devam inci gibi sırayı bozmayalım 👯♀️👯♀️👯♀️
- +1 yıl
😂😂
+1 yılValla ben sevdiğim insana adım atarım ama koşma durumu... Hayır. Hiçbir kadın, hiçbir erkeğin peşinde koşmamalı. Kadın adım atıyorsa, erkek de biraz değer bilmeli. Bu adıma rağmen, yerinde sayıyorsa kadın niye yorsun kendini? Hiç mi hiç gerek yok. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır demişler. İstiyorlarsa onlar daha fazla mücadele edecekler. Lakin çoğu kaçmayı bilir. 👻
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım 😬
+1 yılHerkes ortada buluşsun ya da zar falan atılsın yeni yüzyıla yeni adetlerle elele.. 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
😅 yok artık yaratıcılığımızı konuşturalım demedim
- +1 yıl
Yok ama böyle olsun artıkın bea 😀
- +1 yıl
Neyse çözüm çözümdür 😅
- +1 yıl
Yalnız bu cevapla seçimlere girsem, slogan olarak kullansam yüzde 51 oy raad alırım 🤣
Bi erkeğin peşinde koşmak için fazla genç ve çıtırım..
16 Yorumla- +1 yıl
Yes be 💁♀️
- +1 yıl
@pikauv hiç değer mi keyif kaçırmaya :D ben görmemiştim bile
- +1 yıl
Az önce burada bi sinek vızıldıyordu 😂
- +1 yıl
☺️🌸
+1 yılBence hoşlanan taraf koşmalı, bunun kadını erkeği yok ama biz kadınlar bu konuda benciliz maalesef yani ilk adımı hep erkekten bekliyoruz, hep kovalanan olmak istiyoruz kendimiz de hoşlansak bile ama bence onun adım atmasını beklemek yerine ilk adımı biz de atabiliriz, atmalıyız.
10 YorumlaEvet, eşitlik diye diye erkeklerin baskın özelliklerini kadınlar törpüledi.
Şimdi işine gelince eşitlik diyecek, işine gelince geleneksel değerler diyecek.
Ben peşimden koşmayan hiçbir kadına şans vermiyorum. Gerçekten bana layık olduğunu görmem lazım.
10 Yorumla
+1 yılkimse kimsenin peşinden koşmasa daha güzel olur
istiyorsan istiyorsun istemiyorsan istemiyor musun
urfada bir söz vardır
sen bana he misin derler:)
evet ise ne gerek var koşmalara..10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşma işini tek cinse indirgemek işini ben çok saçma buluyorum. Hangi taraf daha çok seviyorsa o koşar. Burada kadın, erkek ayrımı gözeten biri değilim. Bu biraz kadınların duygularını hiçe saymak gibi geliyor bana. Sevmek insana özgü bir davranış neticede. Çabalamazsan puff diye elinden uçar. Bir söz vardır : Yemeyenin malını yerler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılEvrimsel açıdan söylediklerin doğru aslında dude ama modern dünyada artık durum öyle değil. Ben "peşinden koşma' kavramına tümüyle karşıyım. Düz bakıyorum olaya birini beğenirsen karşılık verirsin beğenmiyorsan dürüstçe ve kibarca reddedersin. İlgi manipülasyonu, ego tatmini vs gibi şeyler çok ergence. İlişkiler konusunda net ve olgun davranmak her zaman kazandirir. Özellikle uzun vadede.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Buyur burdan yak :D
https://www.youtube.com/embed/wSK9ZJhNCis
Maalesef sadece youtubedan izlenebiliyor.110 Yorumla- +1 yıl
💁♀️ tersine dönmesin bi zahmet
- +1 yıl
Hiç hoş değil de ondan 🙄
- +1 yıl
İşler tersine dönerse işte, lütfen hemen anlayın söylediğimi :D gerginim ksksk
- +1 yıl
Hayır yok beni bugün trafik gerdi 😬 hava da yağmurlu soğuk falan
- +1 yıl
Geçti 💁♀️
Kadın erkek ayrımı yapmadan aslında seven sevdiğinin her zaman peşinden koşmali.. Yok o koşsun banane Yok diğeri derken kurur kalırlar her iki tarafta animallah 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes aklını başını devşirsin 😅
- +1 yıl
İşte kimsenin kendine gelesi yok, çıldırıcım jdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar değil kimse kimsenin peşinden koşmasın bence.
Olmadığı yerde durmayı kendime borç bilirim.25 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın :D koşmak burada şey anlamında, ilgiyi alakayı gösterme babında
- +1 yıl
Karşılıklı olan herşeye varım ama karşılığı yoksa adam bu konuda cimri ise çeker alırım verdiğim herşeyi beybi.
- +1 yıl
Şimdi oldu sanki :D
- +1 yıl
Hee sen "olmadığı yerde durmayı kendime borç bilirim"
Kısmını yanlış anladın.
Eylem olarak durdururum, noktayı koyarım anlamında söyledim.
Eksik yazmışım aslında 😅 - +1 yıl
Ben seni anlıyorum maksat herkes bizi anlasın :D hsjssk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu soruları gördükçe içim fena oluyor çok. Bana buluşma teklif eden çocuğa en sonunda birbirimize karşı iyi iletişim kuramadığımız hem de başka kızları sürekli bir şekilde takip ettiğinden dolayı açıldım. Ne kabul ne de red almadım. Normal sohbete devam etti. Bu seferde pişman oldum görüşmek istediğimi farkettim. Cevap alamamam bir yana hem de çok aceleci gibi oldum. Benden soğumuş veya cepte görüyor olabilir. Bundan kurtulabilir miyim :(
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani açıldım derken hoşçakal bizden olmaz ama ben seni ilk tanıdığım zaman senden hoşlandım seni tanımak konuşmak istedim dedim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işsırayla seversin sonra bırakanın peşinden kosulur. kim terkederse kosuluyor. ama sevgide terketmek yoktur. seven terketmez. dogru kişiyi doğru zamanda bulamıyorsan neden sevgilisin sadece sevişmeler icin mi? insan önce tanır sonra sevgili olur devam etmiyorsa da bırakır oysa tanıyamamışsa bırakır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDönelim ya sopayla kadının kafasına vurup saçından tutup mağaraya götürdüğü dönemlere gidelim en temizi :D
121 Yorumla- +1 yıl
Mis gibi haha dermişim abartmasak mı acep
- +1 yıl
hahah bak senin de hoşuna gitti :P hahaha gerçi bizim insanımız ayarsızdır sert vurup öldürebilir :D
- +1 yıl
Kolumuzdan tutup “benimsin ulan” diyecek erkolar lazım 😏 mıymıntılarla uğraşamayız
- +1 yıl
en son böyle bir şeye şahit olduğumda kız polis diye bağırıyordu :D
- +1 yıl
Sonra bırakın kocaaamı diye bağırıyor muydu :D
- +1 yıl
yok çocuk kızı kolundan tutup arabaya bindirmeye çalışıyordu :o
- +1 yıl
Niye özel jet değil niye araba
- +1 yıl
jeti mahallenin ortasına indirememişler :o ben olsam helikoptere atardım vizyon yok işte millette
- +1 yıl
Kadın haklı :D hsjsj olaya neresinden bakarsan bak
- +1 yıl
kesinlikle haklı senin dediğin gibi koldan tutmakla bitmiyor iş hangi koldan tuttu nereye götürmeye çalışıyor neye bindirmeye çalışıyor :O
- +1 yıl
Detaylar çok önemli 😂
- +1 yıl
Değil mi :D bir erkek bir helikoptere bindiremiyorsa kızı hiç kolundan tutmasın :P
- +1 yıl
Tabii ki, özel jet olsun helikopter olmasın
- +1 yıl
kızın evinin önüne nasıl indirsin jeti :O
- +1 yıl
Satın aldığı ve kızın üstüne yaptığı villanın bahçasına indirsin 😂
- +1 yıl
Şakası bile fazla kötü. Bizler erkeğin kafasına vurup saçından götürelim?
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ooo ingiliz prensiyle mi evlenecek bu kız :o sarayda diksin dersin şimdi sen
- +1 yıl
Saray istemez :D villa kafi
- +1 yıl
Hahaha ne kadar da tok gözlü bir kız 😍
- +1 yıl
dhjs dimi ama 😅
- +1 yıl
Yani bence sen villaya değil saraylara layık bir kadınsın 🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır koşmamali.. olur mu öyle şey canım. Eski köye yeni adet getirilir mi? her şey hakkıyla olmasi gerektiği gibi olmalı. İlkcagdan beri nasıl kadının görevi ve erkeğini farklıysa, üzerinden binlerce yılda geçse, bazı şeyler değişmeden devam etmeli.
10 Yorumla Hayır kesinlikle hayir erkeklerin avcı ruhları vardır eğer onlara sen koşarsan bu sefer başka avlara çikarlar ne çok kötü davranacaksın ne çok iyi ortası hata çepte hiç olmicaksın hep özgüvenli bir kadın olmasın çok sebzende maalesef böyle
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen koşacaktım ama yaş geçkin en iyisi yürümek 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yürümekte yaş sınırına takılmayalım 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun adına peşinden koşmak değilde,
seven sevdiğinden, sevgisini esirgemesin—
demek daha yerinde olur bence.
Her iki taraf birbirini sevip sadık kalmayı başardıktan sonra, gerek var mı peşinden koşmaya veya koşturmaya❓10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Neden koşmalı ki? Oyun mu oynuyoruz ebe falan mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Koşmak aslında mecazi anlamda :D
- +1 yıl
Anladım tabii ki. Asla mümkün değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCümle iyiymiş ama günümüzde erkeğin koşması diye bisey kalmadı
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle olabilemez
- +1 yıl
Valla koşmaktan ziyade bence tanışıp karşılıklı ilgi belli edilip o şekilde yola çıkılması çok daha doğru
- +1 yıl
Ama bir şey olursa, erkek gelmeli kadını beklememeli
- +1 yıl
E kadın sinyal verecek ki erkek gelsin yoksa körü körüne niye gitsin tabi ben gibi verilen sinyali anlamıyorsa o başka 😂
+1 yılkim diyor bu erkeklere kadınlar yumuşak erkek sever diye.. kadınlar adam gibi adam sever.. yerinde sert, otoriter , sözünü geçiren, kadını baştan çıkaran, sarıldımı kollarının arasında kaybedip güven veren adamları sever.. nokta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin paşinde koşmasın. Milyonlarca insan var kendinizi deli etmeyin
112 Yorumla- +1 yıl
Ederizzz. Bi tanesi vardır onların arasında onun içüün
- +1 yıl
Kimse senden ve kendıne olan saygından daha önemli değildir.
- +1 yıl
Burnumuz kaf dağında gezelim hepimiz, yes be hdjd
- +1 yıl
Kesinlikle ayarınız yok ya kesınlıkle 😂 birinin peşinden koşmayınca burun kaf dagına cıkıyor.
Kosunca da o kişi kendını hint kuması cıkıyor 😂 - +1 yıl
Kumasını da alsın gitsin :D
- +1 yıl
Kumaya kadar ne ara gittin sosyetik. Bilinçaltında ne yasatıyorsun sen 😂😂
- +1 yıl
Sen yazmışsın 😒
- +1 yıl
Klavye azizliği kumaşı olacaktı hemen kuma olarak anladın be sosyetik 😂 nasıl aklına geldı o 😂
- +1 yıl
Aklıma gelmedi, sen yazdın :D
- +1 yıl
Kuma ya da başka kadın yok sosyetik 😂 sen kosuyorsun herifin peşinden o arkadaşta oowwww diyor ve totosu arşa eriyor 😂
- +1 yıl
Kiiim ben mi? Görülmemiş, duyulmamış hangi herif hangi arkadaş 😂
- +1 yıl
Bir daha diyorum ayarınız yok 😂
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bu bizim toplumumuzda, bizim milletimizde olmayacak bir şey gibi gözüküyor ama yurtdışında falan öyle değil gayet kadında gidip beğendiği, hoşlandığı kişiye gidip soruyor olması gerektiği gibi, burada da yavaş yavaş olmaya başlıyor ama.
10 Yorumla
+1 yılErkekleri geçtiler zaten baya baya depar atıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
hhdjs olamaz ya
+1 yılRadarıma girerse ben gider söylerim canım ya.. gururu mururu olmaz bu işlerin.. peşinden kimse kimsenin koşmasın zaten. ama onun dışında cesurca hisler söylenmeli.
20 Yorumla
+1 yılValla ben Barış'ın peşinden o kadar çok koştum ki 100 tane maratonda böyle koşamazdım. Peki sonuç ne?: Elde var koskoca bir sıfır! O yüzden kıssadan hisse: Erkeklerin peşinden koşmayın kızlar ya da hak etmeyen erkeklerin peşinden koşmayın. Gerçi zaten hak eden bir erkek peşinden koşturmaz, direkt sever o kadını ama erkek olamayan erkekler , mesela Barış, sizi sırf üzmek için peşinden koşturur.
10 Yorumla
+1 yılBence bunu kadın erkek olarak artık ayrılmanın bir mantığı yok yani kim seviyorsa biri diğerine sevdiğini söyleyebilir peşinden koşmak bilmem kendini küçük görmek gibi düşünülmesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kadın erkeği kendine aşık edip kadın zor kız rolünü oynarsa olmaz.
Ya tam değer bilecekler ya da duygularimizla oyun oynamayacaklar.
10 Yorumla Kimilerine göre kadınlar erkeklerin peşinden koşabilir, kimilerine göre de tam tersi. Avcı-toplayıcı döneme geri dönmek ise pek mümkün değil çünkü zamanlar değişti toplumlar gelişti.
10 Yorumla
+1 yılKadına yakışmıyor pek ama bunu biz kadınlar yaptık galiba. Herşeyi kendim yaparım bir erkeğe ihtiyacım yok feminizm bla bla erkekler de ne yapacağını şaşırdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlar koşmamalı bu hareketler erkeğe yakışıyo, kadın koşunca değersiz olur erkeklerin bi tarafları kalkar fırsat vermemeli. Doğası gereği de bu böyledir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılYok canım daha neler ama degeceğini bilsem koşardım
30 Yorumla Erkekler erkek oldugunu kadin kadin oldugunu unutursa o iliski yurumez.
Hangimizin babasi annesine hesap ödetmis 😊10 Yorumla
+1 yılİlişkide kim daha çok severse o koşar. Ben de koşabilirim sevgimin büyüklüğüne bağlı. Bu zamana kadar yürümedik bile.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin ilk yapmasını beklediğim tek şey adım atmak fakat peşten koşmak duruma göre öz değeri düşürebilir, hoş olmuyor çoğu zaman.
10 Yorumla
+1 yılBu hem cinslerim zaten çitayı yerlere düşürdü. Yinede onların sayesinde kimin ne olduğunu ayırt edebiliyor kadınlar. Xd
10 Yorumla
+1 yılAbla heyecanlı olur aslında isterseniz koşun tabi ama seks olmadan olmaz daha da anlam kazanmalı nihahaha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yapan oluyordur ki jfjfj
13 Yorumla- +1 yıl
Ama yapmasınlar bu bir gün normal karşılanacak :D
- +1 yıl
Ediyoo
İstiyorsa almalı seçilen değil seçen olmak için koşmalı bunun ayıbı yok ✨💫💯
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılbence koşmalı gerçektende bazı şeylerin öyle kolay olmadıığnı kendileri anlamalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kadın gbi olsun erkek erkek gbi davranırsa sorun kalmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının ilgisini belli etmesi yeterli bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne erkek koşmalı ne kadın. Karşılıklı olmalı bütün adımlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu peşinden koşma işleri bi türk erkeklerinde var bide hint erkeklerinde var. Kadınlar kültürsüz ve egolu. Erkekleride değersiz ve seçici değil. Acı ama gerçek.
10 YorumlaHayır kadınlık gururu diye birsey var koşan taraf kadın olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılVe kadın en sonunda cinsiyetsiz oldu ve erkek milletini dünyadan sildi. Ve Allah be. anızı verdi...
10 Yorumla Evet, ne istediğini bilmeli. Duygularını bell etmeli, istediğini almalı.
10 YorumlaErkekler peşinde koşmadıkları hiçbişeye değer vermezler. Akıllı olun kızlarrr
10 YorumlaYaparım yapmasına ama sevdiğim sevmiyor sevenimi de sevmiyorum aaaa napıcam bu gidişle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoşmasın tabi ama etkileşim yaratsın bir zahmet.
10 Yorumla Koşsun tabi bacaklarıma kapansın hizmet etsin bana bı o kadar itaaatkaar
10 Yorumla
+1 yılAsla. Zaten günümüzde erkekler peşimizden koşarken bu çok saçma olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat