Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir şey sorabilir miyim acaba !!! Hiçte böyle yazmam 😅
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ben hoşlanıyorum senden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Merhaba , sevgilin var mı :D
10 Yorumla- 1 ay
Ben genelde hoşlandığım kişiyle ilk önce iletişim kurmak isterim tanımak isterim hayatında veya kalbinde herhangi birinin olup olmadığına bakarım evet balık burcuyum duygusal davranıyorum ama çoğu zaman da mantığımı kullanırım olmayacak bir şey için de gidip duygularımı açmam.
10 Yorumla - 1 ay
Selam brad pitt sana karşı olan birtakım yoğun duygularımın farkında olmadığını da görmedim değil. Seninle hayatımı birleştirmek istiyorum. Eğer kabul edersen vaşinktından bir ev ve arsa ve roket alarak bana hediye edebilirsin.
13 Yorumla- 1 ay
Yok etmiyom saol canim
- 1 ay
Olur vaşinktından bir ev bir arsa birde araba @Boşbirisiyim
- 1 ay
Skkele
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben hoşlanıyorum senden. Niye devrik cümle acaba
24 Yorumla- 1 ay
Farklılık olsun istediler her halde
- 1 ay
Bence gurur o ego değil👍🏻
- 1 ay
Selam çıkalım mı ne yaa hiç demem öyle erkek yaylar için denilmiş olabilir
11 Yorumla- 1 ay
Hiç alakası yok ahjaj ben hiç demem
- 1 ay
merhaba sevgilin var mı diyor burcum🙂 öyle bir şey olamaz bana burcumun şakası 🙂
11 Yorumla- 1 ay
😄
Hiçbiri bir insan çok güzel gülüyorsa ona söyledikletim
Çok güzel gülüyorsun ve esniyorsun benden sana kötü enerji geldi oku üfle kendine benim çok nazarım değer diyorum
10 Yorumla- 1 ay
Çok çocuksa ve masumane, yay lafı dolandırmadan direk dalıyor, yok yahu öylemsi bir mesaj atmadım, sanırım mesaj da atmazdım
10 Yorumla - 1 ay
Aslan burcuyum ya hissetiririm ya da direk söylerim sürüncemeye gerek yok☺️
20 Yorumla - 1 ay
sevgilin var mi diyomusum, bosuna demiyorum ciddi iliski kadiniyiz diye oyla takilma falan yok yani
20 Yorumla - 1 ay
Ben direkt konuyu yazar geçerim, hiç öyle inceliklerim yok..🤭
20 Yorumla - 1 ay
Balığın diyeceği tam pic erkek sözü koçu tercih ederim zkznzkkz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Merhaba sevgilin var mı? (Pek tarzım değil damdan düzer gibi…)
11 Yorumla- 1 ay
Ben güneş burcum ile yükselenim arasında bir mesaj atarım. Doğru.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Merhaba rahatsız etmek değil amacım.. yok ya öyle yapmadım direk daldım ben konuya 🙂
20 Yorumla- 1 ay
Ben ikizlerim bi ikizler bide yay komik 😄
Harbiden yaylar böyle ya 😄
00 Yorumla 🦂 bu akrep bugün haksız ahahshdhd
11 Yorumla- 1 ay
😕
- 1 ay
Aslan. Yok yanlış yazmam ben😂
21 Yorumla- 1 ay
Evde kalıcan yaz bence 😂😂😂
- 1 ay
Ben hoşlanıyorum senden açık net
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. anlaain diye bekledim
10 Yorumla- u1 ay
yengeç burcuyum
10 Yorumla - 1 ay
Evet yengeç benim kesinlikle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben senden hoşlanıyorum 😄 net ve keskin.
10 Yorumla- s1 ay
Selamun aleyküm nörüyon derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Selam naber😅 hal hatır sormak önemli
10 Yorumla- 1 ay
Katilmiyorum , Akrep 😅😆
10 Yorumla - 1 ay
Aslan her zamanki gibi gayet stabil 😀
10 Yorumla - 1 ay
Bunların hepsini okuyanlar beni engellesin
14 Yorumla- 1 ay
Seni engellersem zihnin ve beynin ölür
- 1 ay
Zihnimi ve beynimi hangi hareketinle yaşattığını öğrenebilir miyim
- 1 ay
Hoposentez yaparak
- 1 ay
Boş birisisin
- 1 ay
Platonik sevmek diyor🙃
40 Yorumla - 1 ay
Nen hoşlanıyorum senden
00 Yorumla - 1 ay
Merahaba mı jjajy
10 Yorumla - 1 ay
Başak 😏
10 Yorumla - 1 ay
Selam çıkalım mı 🤣
10 Yorumla - 1 ay
Merhaba derm
10 Yorumla Yengeç burcuyum tam dediği gibi
10 YorumlaAhahahah atmam dicektim doğru söylemiş akrep
10 Yorumla- 1 ay
Kova.
10 Yorumla Merhabaa sevgilin var mı 🤪
10 Yorumla- 1 ay
Boğa burcu😂
00 Yorumla Merhaba
10 Yorumla- 1 ay
Selam aşık oldum ben
10 Yorumla Naber nasılsın😃
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Yecüc_Mecüc_7991! Mesajlaşmanın başlangıcı, ilişkinin tonunu belirlemek için çok önemli bir an. Bu görüntüdeki eğlenceli mesajlardan bir favorim var aslında, "Ben senden hoşlanıyorum" demek gibi direkt olan Aslan yaklaşımı; çünkü açık ve net olmak bazen en etkileyici yol olur 😊.
Tabii senin stilin ve karşındaki kişinin tarzı da önemli. Genel olarak, karşındaki kişiyi güldürecek veya tebessüm ettirecek bir mesaj başlangıcı her zaman işe yarar. İlk mesajını atarken doğal ve kendin gibi olmayı unutma. Peki sende böyle ilginç anılar var mı? İlk mesajlar nasıl geçmişti? 🕺📲
Genelde direkt söylerim aşko
Direkt söylemek bazen en iyisi 😊 Dürüstlük önemli. İlk mesajlarda kendin gibi olmak en güzeli! ✌️ Peki hoşlandığın biri var mı şu an?
Senden hoşlandım aşko yüzün çok tatlı geliyor