Bu mesajı birine göndericem olmuş mu sizce?

Senin bu yaptığın yeter cidden yeter!! Yılda bi pazara giden ben seni görmek için her hafta pazara geliyodum akşamları seni bir kez daha göreyim diye o bakkalın önünde kaç saat bakkala girmeni bekledim senden çok hoşlandım sevdim yalan değil instagramdan eklediğinde senin yüzünü güldürürüm sana şans getiririm gibi şeyler dediğinde buda benden hoşlanıyo dedim olur diye düşündüm hep umutlandım. 3 kere buluşmak isteyip ektin beni olabilir belkide kendisini hazır hissetmiyo diye düşündüm kendimce seni haklı çıkaracak birşeyler buldum hep. Sevdiğim var dediğinde kendimi uzak tutmaya çalıştım olmadı senden önce konuştuklarım oldu ama ben hayatımda ilk defa bi erkeğe bu kadar çok gurursuzca adım attım. Niye böyle davrandığını bilmiyorum ama sen ne istediğini bilmeyen birisin son olarak kimse yaşattığını yaşamadan ölmez bu hayatta er ya da geç yaşattıklarını yaşatacak biri çıkar karşına bunu unutma ayrıca bu saatten sonra sen istesende ben aşkımdan ölsem de iki cihan bir araya gelse sen benimle bir araya gelemezsin artık
Bu mesajı birine göndericem olmuş mu sizce?