Arkadaşım evlilik niyetiyle beni biriyle tanıştırdı. Adam evlenmiş boşanmış , çok kısa bir evliliği olmuş, çocuk yok. 10 yıl olmuş boşanalı. Çok iyi bir işi var, yüksek lisanstan sonra doktora yapmış, yabancı dil biliyor. Ama benden 6 yaş büyük ve çok daha yaşlı görünüyor. Amca kıvamında yani. Yanyana gelsek yakıştırmazsınız.
Ben ise yaşımdan çok genç görünüyorum, ortalamanın üzerinde güzelim, bakımlıyım, hic evlenmedim, iyi bir eğitimim ve iyi bir işim var.
Ben adamın tipini görünce biraz bozuldum çünkü fotoda biraz daha iyiydi eski foto vermiş demek ki. Ilk başta adamı kendime yakıştıramadim soğuk davrandım. Sonra hep o konuştu ben az konuştum ve adam beni bazı konularda haksız yere eleştirmeye başladı kırdı falan. Ben de önce bozuldum ve karşilik verip onu bozmaya çalıştım. Karşılıklı olarak birbirimize inat konuşmaya başladık. Ben biraz fazla feminist bencil konuştum , o da fazla ataerkil kibirli konuştu. Yine de adam benim dıs görünuşümden çok etkilenmiş görünüyordu.
Sonra ben eve gidince telefon edip arkadaşima görüşmenin olumsuz geçtiğini söyledim. O da tipe bakma şöyle iyi bir ailenin oğlu, böyle karakteri düzgün biri, böyle kariyerli, şöyle iyi özellikleri var diye diye beni ikna etti. Ben de "olur bir daha görüşelim" dedim. Ama bu sefer karşı taraf görüşmek istemediğini benim dik başlı bencil şimarık biri olduğumu söylemiş. Ben şok! Beni istemedi ya ben iyice etkilendim bundan. Aradan bir hafta geçti.
Ben ilk defa red edildiğimden midir nedir kafama baya takıldı. Ben de düşundüm ve ona şöyle bir mesaj attım. "Aramizda bir inatlaşma oldu sana gereksiz yere soğuk davranmış olabilirim. Ikimiz de kendimizi doğru ifade edemedik. Istersen tekrar görüşebiliriz. Tabi istersen" yazdım.
O da hemen cevap verdi ve ; " Ben kendimi gayet iyi ifade ettim, siz edemediniz. Siz zengin ve her istediğinizi yapacak emrinizden çıkmayacak birini bulun. O ben değilim. Allah yolunuzu açık etsin" yazmış. Ben şok!
"Zengin arasaydım sizle görüsmezdim. Ben göründüğünden daha naif biri olabilir sandim ama siz göründüğünüzden daha kabaymıssınız. Bu mesajı attiğıma da pişman oldum. Sizden ricam , size hic bu mesajı yazmamiş olayım, siz de kimseye bundan bahsedip havasını atmayın" yazdım.
O da "Merak etmeyin aramizda kalır" yazmış ve beni engellemiş!😳 Inanamadım.
Neyse aradan bir ay geçti o arkadaşım yanıma gelip gülümseyerek, "Hayatinda biri var mı?" Dedi. "Yok" dedim hemen gitti. Aradan bir hafta geçti geldi ve "Aradı mi? " dedi. Ben de "yoo ne alaka?" dedim. Şaşirdim o mesele çoktan bitti yani bir ay geçti. Tatile gittim story attim arkadaşim hemen story'me cevap yazmiş "Tatile kimle gittin ablanla mı?" diye. Geldim arkadaşim "ooo bu ne şıklık yoksa hayatinda biri mi var?" Dedi. Ne alaka yahu dedim. Bekarsın o bakimdan dedi. Normalde bu kiz eskiden hiç böyle sorular sormazdı meraklı değildi yani. Acaba o mu benim ağzimi aratiyor diye düşünüyorum?
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben o mesajı atmakla iyi mi yaptim kötü mü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi yapmışsın boş ver , giden gider yerine yenisi gelir takma kafana 👍
İçine sinmiyorsa sen dengini bulacaksın
Konu o değil , mesaj atmakla iyi mi yaptim kötü mü? Bu mesaj karşi tarafta nasil etki birakir?
Yani adamın başka dalı yoksa sana sarılır baktı iyi hoş hatunsun başka nerede bulacam diyip sana taarruz a kalkar zaten anlarsın yakında😀
Aradan iki ay geçti yazmadı ama o kizarkadaşim halen hayatimd biri var mi diye yerli yersiz siruyor
Aramadı ise boş ver hiç düşünme sadakan varmıs daha ne istiyorsun yaş kaç oldu 42-44 varmısın annem
Yok bee 🤣
Niye acele ediyorsun
Dürüst olmak gerekirse benim çevremdeki erkekler biraz gevşek. Gece hayatı olan, yabancı sevgilileriyle beraber yaşayan, alkol kullanan insanlar. Ben daha çok geleneksel güvenilir erkek tercih ediyorum. Yerli ve milli. Ondan bu biraz ilgimi çekti , tipini beğenmesem de
Yerli milli 🤣🤣 tsk malı mı lazım 😀😀
🤣🤣🤣
Koca mı arıyorsun envantere silah mı😁
Ne bileyim yaa daha mazbut adam arıyorum galiba. Diğer taliplerim pek sağlam ayakkabı değillerdi. Adamlar 6 ayda bir başka başka milletlerden sevgili bulup beraber yaşıyor. Gece klüplerinden çıkmıyor falan. Karı experi olmuş bana evlenme teklif ediyor. Ben öylelerinden sonra bunu görünce makul geldi. Ama tipini beğrnmedim
Yav ballıböreğim herkes gece kulübüne mı gidiyor bir gece eğlenmek 4&5 gayme birde dam yapacan ona da iki bardak iki bira kolay iş değil 😁 işinden eve evden işe giden canlılarda var ata tohumu gibi insanlarımızda mevcut senin kısmetin tıkalı yaş kaç oldu gız
Onlar hep evli, benim çevredekiler de entel dantel çapkin tipler.
Sen ne iş yapıyorsun bankacı mısın
boş ver ayrinti vermeyim ama havalı bir mesleğim var. Bu adam ondan da rahatsiz olmuş. Eski karısı ev hanimiymis. Arkadaşım dedi ki erkekler güçlü kadın sevmiyor
Havanı yesinler mesleğin paranın önemi araç olması bunu anlamayan insanlsrı sevmiyorum erkek güçlü kadın sever korkak insan kendinden güçsüz kafası calısmayan kadın sevmez