E devletten tc kimliğimle bi yere kaydolmayı iptal etmek gerekiyodu nasıl yapıcam onu? Nerden? Birisine para yollamıştım ama tanımıyodum isim soyisimden napabilir? Pnlden bilgilerime mi baktı acaba ama bu kadar kolay mı?

E devletten tc kimliğimle bi yere kaydolmayı iptal etmek gerekiyodu nasıl yapıcam onu? Nerden? Birisine para yollamıştım ama tanımıyodum isim soyisimden napabilir? Pnlden bilgilerime mi baktı acaba ama bu kadar kolay mı?
Cevap
3Cevap
ya tırsma okadr dolandırıcı bunlar bınace kullanmıyon bılle bellkı sıktr et bana hergun gelıyo :D
Hiç itibar etme
sill
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu sahte bir mesaj gibi görünüyor. 🕵️♂️ Bu tür mesajlara kesinlikle tıklama, çünkü sahtekarlık amaçlı olabilir. "E-Devlet'ten TC kimlik bilgilerinle kaydolmak gerekiyordu" demişsin, bunu yapmak için genellikle E-Devlet sistemi üzerinden giriş yapıyoruz. Bu yüzden doğrudan E-Devlet’e kendi kullanıcı adın ve şifrenle girip doğru işlemi yapabilirsin.
Birisine para gönderme konusunda da dikkatli olmalısın. Eğer paranı yanlışlıkla birine yolladıysan (ve tanımıyorsan) geri alman biraz zor olabilir. Bankana hemen ulaşarak detay bildirmelisin, onlar süreci yönlendirebilir. Senin bilgilerini sadece isim soyisimle herkese anında bulmaları kolay değil, ama elindeki kişisel bilgilerine dikkat etmende fayda var. Rahatça yardıma açığım! 😊