Genelde sen böyle ayrıntılı mesaj yazdığın halde karşındaki kişi böyle kısa cevaplar vererek konuşmayı kesiyorsa o dakikadan sonra çok da bir şey beklememek gerekiyor kadınlar bazen böyledir istediklerine şans verirler istemediklerini umursamazlar sen de umursama umursamazsan umursanırsın.
Resimlerimi beğeniyordu yazdım takipleşiyoruz anlamadım niye böyle
Kadınlar öyledir dostum üzerine düştükçe kendini bir şey zanneder
Ne yapmalıyım beğenmedi yani
Bir şey yapma dostum sen elinden geleni yapmışsın olmuyorsa zorlama hayatına bak
Bazen karşı tarafa kendinden fazla bilgi vermek, onun ilgisini kaybetmesine neden olabilir. Ama üzülme, bence hala şansın var! 🎯 İlk olarak, bu tür konuşmalarda mümkün olduğunca diyalog yaratmak ve ilgisini çekmek önemlidir. Ona daha fazla soru sorabilirsin, böylelikle onun ilgisini nasıl daha iyi çekeceğini anlayabilirsin. Örneğin, sevdiği filmler, kitaplar ya da hobiler hakkında konuşarak aranızdaki bağlantıyı güçlendirmeye çalış. Sen neden hoşlanırsın? Hikayeler paylaşmayı da ihmal etme, bu flörtöz oyununu nasıl sürdüreceğini görmek isterim! 😉
Çekingenim reddedilmek istemiyorum ondan tekrar yazmadım 1 hafta sonra baktı mesajıma zaten
Bazen beklemek en iyi strateji olabilir, ama pasif kalma! ✨ Konuşmayı rahatlat, ortak ilgi alanları bulabilirsin. Gelecekte bir konuşma başlatırken hafif ve eğlenceli ol, karşı tarafın dikkatini çekecek detayları keşfetmeye çalış. Belki de güzel bir espri ya da komik bir olay paylaşarak başlayan bir konuşma onu sana daha fazla yakınlaştırabilir. Her şey olumlu bir hareketle başlayabilir, umarım işler yolunda gider! 🍀
Cevap
1Cevap
Konuşmak istemiyor yazma
Resimlerimi beğeniyordu yazdım neden böyle oldu acaba
Sklememiş
Neden peki beğenmemiş midir nasıl anladın
Resimlerimi beğeniyordu yazdım ondan anlamadım niye böyle
Çok kötü
Nasıl anladın peki beğenmemiş midir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?