Kykdaki oda arkadaşımla kavga ettik. Telefonunu dik tutuyordu fotoğraf sesi geldi. Ben de beni mi çekiyorsun dedim. Hayır dedi telefonda bir şeyler yaptıktan sonra telefonu gösterdi kendimi çektim dedi. Ben de çöp kutusunu aç bakacağım dedim. Hayır dedi. Bir kaç defa söyledim hayır dedi. Ben de idareye söyleyeceğim bak aç göster dedim. Git et bulurlarsa tabii dedi. Sonra seni mi çekeceğim canım dedi. Bem de düzgün konuş benimle üslubunu takın dedim. Sonra düzgün konuşmazsam ne olur dedi. Ben de haddini bildiririm sana dedim. O da hadi ordan ya dedi. Ben de ainirlendim kalktım dövmek için ama sonra suçlu ben olurum diye dövmedim. Hemen idareye gittim. Ama diğer oda arkadaşlarımız evlerine gittikleri için inanmadılar bize pek. Hanginize inanalım diyorlar. Ben de odada başörtüsüyle yatmak mı zorundayım her gece giyinemiyorum kendi odamda dedim görevliye çıkıştım biraz. Yapmayacaksanız söyleyin cimere falan yazacağım dedim. Muhtemelen bir şey yapmayacaklar. Ben bunları nereye şikayet edeceğim şimdi? Ne yapmalıyım? Odamı değiştiremem çünkü sadece o sorunlu odada. Daha önce odaca şikayet ettik yine göndermediler kızı. Akıl verin bana bir. Çok uzun oldu inş okursunuz. Şimdiden teşekkürler ☺️😇
Güncellemeler
+1 yıl
Canım demedi KS değiştirmiş orayı. G e r i z e k a l ı dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar