Konusmaya nasil baslamaliyim?

Arkadaşlar maddi durumlardan ötürü ülkemizde okuyamadım amcam Rusya'da yaşıyor. Beni yanına çağırdı. Gel burada masraflarini ben karşılarım sen oku dedi, geldim. 8 aydır derse başladım. Rus dili hazırlık grubundayım.8 aydır buradayım 8. Ayda 80 yaş yaşlandım. Bana çok kötü davranıyorlar. Bana her gün hakaret ediyor. Beni hep eksik düşürüyor. Haftanın 4 günü okuyorum. 3 günü çalışıyorum. Üniversite paramı kendim toplayacağım. Bana gel masraflarını ben karşılarım dedi ama kuruşu kuruşuna bana toplatıyor. Bir de harcadığım paraya bile karışıyor. Sen para harcayamazsın. Sen para harcamaya layık değilsin dedi. Evde kalıp da canımın istediği kadar uyuyabildiğin bir gün bile yok. Bu kadar koşuşturmanın içinde ev işlerine de yeteri kadar yardım ediyorum. Her yeri topluyorum falan yine beni beğenmiyor. Senin gözün kör Sen hiçbir pisliği görmüyorsun. Temizlemiyorsun diyor ama halbuki Her gördüğüm pisliği temizliyorum. Dün yine eve geldim dersten ağzımı açıp tek bir kelime demedim bana şey dedi. Senin terbiyenle ilgilenmek lazım yine ben de niye ki sordum? Eksik olan bir şeyler var. Dedi. Ben denemesi var dedim. Her şeyi eksik dedi. Sen de senin aklında eksik terbiyen de eksik Arkadaşlar ben bunlara karşı hiçbir zaman terbiyesiz bir hareket etmedim arkadaşım yok sevgilim yok evden İstediğim zaman çıkmıyorum. Sadece derse gidiyorum ve işe gidiyorum evde iş yapıyorum. Bunlara her zaman yardım ediyorum.

Amcamla konusmak istiyorum, eve donucegimi soylemek istiyorum. Nasil baslayayim konusmaya?
Bir şeyden eminim ki eve dönmek istediğimi söyleyince hemen beni Nankörsün diye suçlayacak.
Konusmaya nasil baslamaliyim?