Ben üniversite öğrencisiyim, rahatıma düşkün olduğum için, direkt eve geçerek yaşamaya başladım. yurtta kalan bir arkadaşım bu sene, son zamanlarda gündemde olan problemlerden dolayı, yanıma eve çıktı. Ciddi yolda ilerlediği bir sevgilisi de var ve genelde hep, bir arkadaş daha ekleyerek dışarıda beraber zaman geçirirdik. Buraya kadar her şey çok güzel ama eve çıkmaya başladığından sevgilisi beri her gün gece yarısına kadar bizde ve bazı geceler kalıyor. Bizim evde yataklar tek bir odada ve onlar beraber kaldığı için ben misafir gibi başka bir oda da koltukta yatmak zorunda kalıyorum. Şimdiye kadar hiç bel ağrısı çekmeyen ben geceleri bel ağrısından uyuyamayacak dereceye geldim. Bu gece olduğu gibi.
En başta belirttiğim üzere rahatıma düşkün olduğumu söyledim. Burada bunu yanlış tarafa çekmeyin ama büyük göğüslüyüm ve feci derece sırt ağrısı çekiyorum. İç çamaşırımı çıkaramamak da artık baya canımı sıkmaya başladı ve canımı acıtmaya. Ne rahatça evde giyinip gezebiliyorum ne de duşa girebiliyorum. Üstelik evde biri olduğunda rahatsız olup uyuyamam da. Ve arkadaşım bunları aslında biliyor.
Sabah onlarla konuşmak istiyorum. Sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer