Arkadaşlar eşimden soğudum çok büyük hayal kırıklığına uğradim abartiyormuyum arkadaşlar yardım edin?

Dün görümcem çok uzaktan kaynaşma geldi. Neyse bizde gittik sonra oturdum bi ürün boykot ürünüydü. Kaynanam boykot yaptipi için ve bana sorduğu için gördüm ve boykot olduğunu söyledim. Neyse görümcem bir başladi bağira bağira iftira atma boykot değil dedi. 5 dkk boyunca bağirdi bana ispat et ne öyle boykot demekle olmuyor hadi falan dedi. Ben şaşirdim hatta bi kelimeyi söyleyemedim doğru düzgün alaya aldi beni ne bu ne ne diyorsun sen dedi. Eşimde mutfakta yanımızdaysi ve sesini bile cikarmadi. Sonra ben ciktim gitim yanıma geldi iyimizin dedi yalniş bir şey mi yaptim dedi/ bende teşekkür ederim beni savunduğun için dedim/ sonra eşim hadi hazirlan gidiyoruz dedi. Sonra girdi mutfağa ablasına sen benim karımla nasil konuşurum dedi sabahdan beri karımın ğzerine oynadiğini anlamadipimi sanma dedi. Haddini bil dedi. Dua et çocuklar var yoksa başka türlü konuşurdum senle dedi gittik.. BENDE BAŞTA BANA BAĞİRDİ ANDA NEDEN ANLASİNİ SUSTURMADI DİYE TAKTIM KORUMAYA ALMADI GİBİSİNDEN ÖYLE SUS PUS OTURDU. Sizce?
Arkadaşlar eşimden soğudum çok büyük hayal kırıklığına uğradim abartiyormuyum arkadaşlar yardım edin?