Arkadaşlar eşime gicik oldum abartiyorum galiiba yardım lütfen?

Eşim benim için herşeyi yapiyor çok da iyi iki işde calişir evde yardım eder çok iyi yakınlaşma da iyi her şey iyi. Araba yok babasigile gittik ariş verile gidecektik babasinin arabasini aldi babasi 20 dkk verdi çünkü namaza gidicekti camiye eşim de babasindna laf işitmemek için gergindi acele etti. Neyse benimde orada naz yapasim tuttu eşime yüz astım işte durduk yere trip yaptim işte öyle takildim bana daha çok yönelsin diye neyse eşimde yapma lütfen dedi bununla baş edemiyorum biliyorsun dedi.. öptü devam ettim sonra adam az söylendi yapma işte baş edemiyorum sen öyle yapinca hak etmedim dedi o sira calişan tavirlarini duydu galiba bana niye kiziyor diye sordu yani konuşuyoruz o kişiyle bende kizmiyor kiz dedim.. öyle gergin gergin birşeyler diyordu eşim… bende eşime daha çok trip attım bak ben sessiz sessiz naz yaptim sen böyle yapinca millet ne diyor gibisinden. Sorma eşimde konuşmadi bende canım mal dedim duydu bir şey demedi sonra ben yatiyoeum dedi konuşup durdum.. yalniş zamanda naz yapiyorsun dedi evde yap dedi babam acele ettirdi sen ne yapiyorsun gibisinden. Bende o calişan neye kiziyor diye sordu diye rezil olduk gibisinden tavir yapiyorum küstüm sizce abartiyormuyum..
Arkadaşlar eşime gicik oldum abartiyorum galiiba yardım lütfen?