Uzun ilişki sonrası hemen evlenen erkek?

Eski erkek arkadaşımla 14 yaşında konuşmaya başlamıştık. Çok saf ve masum bir ilişkimiz vardı çocukluk aşkıyız, her şeyin ilkini beraber yaşadık. 6.5 sene sevgili kaldık ancak onun ailesinden dolayı sorunlar yaşamaya başladık. En sonda ailesinin bana karşı yanlış davranışından dolayı ayrıldık ayrılırken son konuşmamız çok duygusaldı ikimiz de ağlıyorduk. eski erkek arkadaşım bana bir daha kimseyi senin kadar sevemeyeceğini daha kimseyle evlilik düşünmeyeceğini falan söylemişti. Eski Instagram hesabı bendeydi bana bunları söyledikten 1 saat sonra kızlara mesaj atmaya başladı nasılsınız ne yapıyorsunuz tanışabilir miyiz gibi. Hesabının bende olduğunu bilmiyordu. Neyse biz ayrılalı bir sene oldu geçen ay ortak bir düğünde karşılaştık. düğüne kız arkadaşını getirmiş. O kadar masa varken benim masamın arkasına oturdu kızla birlikte daha sonra yanımdaki masa boşalınca kızı aldı yanımdaki masaya oturtturdu. Tüm bunları bilerek yaptığını düşünüyorum sırf ben göreyim diye benden intikam mı almak istiyor artık bilmiyorum. Dün ise o kızla nişanlandığını öğrendim. ben terk eden taraf olduğum halde onu hala unutamadım her ay onun için ağlıyorum onunla olan anılarımızı özlüyorum o nasıl böyle bir karar alıyor. Beni gerçekten unuttu mu yoksa benden önce bir şeyler yapma derdinde mi? İlişkimizde o beni daha çok seven taraftı buna adım kadar eminim lütfen açıklık getirir misiniz neden böyle yaptı?

Uzun ilişki sonrası hemen evlenen erkek?