Sans vermek hata mi olur?

merhaba benim ayni ortamda bulunup begendigim bir cocuk vardi denk geldigimizde bakisiyorduk hep. sonrasinda ben bu cocugun instasini ortak bir arkadasimizdan istedim hic konusmamis olmamiza ragmen cocuk ben istek atar atmaz postlari falan begenip mesaj atti konustuk her sey guzel gidiyordu ve cocugun hoslandigi cok belli oluyordu yanimda cok heyecanlaniyordu. hatta konusuyor olusumuza inanmadigini falan soyluyordu hep cunku zaten daha oncesinde baska ortak bir arkadasimiz bana bu cocugu ayarlamami ister misin diye sormustu ben de istememistim o oldugunu anlamadigim icin. sonradan ogrendim ki ben bu cocugu reddettikten sonra baska bir kizla daha konusmak istemis fakat kiz sevgilisi oldugu icin onu reddetmis. ona sordugumda ben senden uzun suredir hoslaniyordum demisti. sonra baskasiyla da konusmak istedigini bildigimi soyledigimde sen beni reddetmistin o zaman sadece seni uzaktan gorup begeniyordum simdiyse konustuk cok daha fazla begeniyorum lutfen konusalim falan dedi. ben de sen iki kisiden ayni anda nasil hoslanabiliyorsun diye cocuga kizip konusmayi kestim. aralikli surelerle 2 kez daha cocuk lutfen boyle yapma sans ver diye konustu benimle en son ben ona dusunucem dedim. ne yapsam bilmiyorum hislerinden emin olamiyorum cocugun. sizce sans vermeli miyim hak etmiyor mu
Sans vermek hata mi olur?