1 sene önce istemeyerek manifest yapmışım tutu ama detay vermemisim ebemin kini gördüm şimdi tekrar deniycem soruya detay yazarak?

Sizce ise yarar mı eski soruma baktim oyle biriyle evlenmisim ama badima gelmeyen kalmadi simdi detay vericem? Evet arkadaşlar bana takıntılı olan, tuvalete bile benle gelen, yakışıklı karizmatik , ses tonu bile hoşuma giden, ayrıldığım eşimin kopyası olan dış gorunuslu, eril bir erkek , maço olsun ama benim fikrimi alsın, bana sadık olsun , asla aslaaaa beni aldatmasın, başka kadınlara bakmasın, evine bana düşkün olsun , heryerde guzel resimlerimizi paylassin , telefonunu karistirmama izin versin , gizli sakli isler arkamdan asla cevirmesin, sorumluluk sahibi olsun, kimseyi benim hakkımda kötü konusturmasin, ayrı evi olsun , korumacı olsun, beni bebeği gibi sevsin, hediyeler gezmeler hep aşkımız ilk gün gibi olsun, bana deli gibi aşık olacak, bütün maaşını bana getirecek kocam, birde çocuğumuz olsun yakışıklı bir oğlum, nerde böyle biri nerde bu bana takıntılı olacak yakışıklı, sadık şiddet uygulamayan yalan söylemeyen asla aldatmayan erkek?
1 sene önce istemeyerek manifest yapmışım tutu ama detay vermemisim ebemin kini gördüm şimdi tekrar deniycem soruya detay yazarak?