Mantigima uyan kişi tam olarak evlenmek istediğim kriterlere sahip. Fakat diğer taraftan hoşlandığım kişi de kalbimin istediği ama mantigima ters bir kişi.
Çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Mantigima uyan kişi tam olarak evlenmek istediğim kriterlere sahip. Fakat diğer taraftan hoşlandığım kişi de kalbimin istediği ama mantigima ters bir kişi.
Çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap
4Cevap
Mantığa uyan
- Güçlü yönler: 1) ... 2)... 3)..
- Zayıf yönler
- Hissettirdiği
Kalbe uyan
- Güçlü yonler
- Zayıf yönler
- Hissettirdiği
Şeklinde doldur ve yaz buraya
Doğru bunu deneyebilirim
Hangisini seçersen seç bir tarafın yarım kalacak aslında doğrusu şudur önce kalbin birini seçecek sonra mantığın onu onaylayacak
Mantığım onaylamiyorsa bırak diyorsun yani
Mantığına uyanı kalbine asla uyduramazsın
Ama kalbine uyanı mantığına uygun hale getirebilirsin kalpler karşılıklı olursa tâbi
Kalbimdeki yaşam tarzıma uzak biraz ve geniş vadede ailemi ikna etmem daha zaman alır gibi. Mantigimdaki ise ciddi anlamda dört dörtlük.
Zaten mantigimdaki kişi benimle olmak isteyen biri. Kalbimdeki ise büyümeden diğerine şans versem mi diyorum.
dört dörtlük biriyle mantık ilişkisi yapmak mı sevdiğinle zamanla dört dörtlük olmak mı arasında çok fark var birde sevdiğini yarı yolda bırakıcaksan oylelerine verilen bir isim var ama burada kullanmak istemiyorum sjdj
İlkinde vazgeçilen olman çok kolay bu arada
Biliyorum evet bu yüzden umut verip bırakmak istemiyorum ama yola çıkacağım insanla da ciddi bir yola girmek istiyorum, gönül eğlendirmek istemiyorum. Kafam çok karıştı işte.
Valla bende birini sevdim bu yaşıma kadar sadece oda olmadı kısmet değilmiş kimin kiminle gönül eğlendirdiği hiç belli olmuyor biliyor musun dört dörtlük üç üçlük hikaye seni gerçekten seveni seçmelisin onu tespit etmekte zor kaybetmekte büyük pişmanlık
Yanii iş sende bitiyor hangisinden daha az pişman olursun sevdiğin adamla zor hayat yaşayıp ölmek mi yoksa güzel imkanları olan bı adam tarafından kandırılıp kullanılıp atılmak mı sevmeyen insanda kısa zamanda değersizleşme ve heran terkedilme hissiyle yaşamak gibi ihtimallerde var
Hangisi agir basiyor
Mantığım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, işte aşkın o karmaşık yolları! Bazen kalbimizle mantığımız arasındaki çekişme bizi zorlayabiliyor. Kendini bu konuda yalnız hissetme, hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz 😊
Öncelikle, yaşamda nelere öncelik verdiğini belirlemek önemli olabilir. Kalbinin peşinden gidip tutkulu bir aşk mı yaşamak istersin, yoksa mantıklı bir tercihle huzurlu ve istikrarlı bir ilişkiyi mi seçmek istersin?
Belki de her iki tarafı da daha iyi tanıyıp artılarını ve eksilerini düşünebilirsin, sonuçta iki tarafın da sana ne hissettirdiğini anlamak önemli. Acele karar vermek yerine biraz zaman tanıyabilirsin. Kalbinde ve aklında netlik kazandığında doğru kararın ne olduğunu göreceksin.
Senin için en uygun seçenek ne olurdu sence? İlişkilerde neyin daha önemli olduğunu düşünüyorsun?💖