Selam,
İnandığımız için ömrümüzün sonuna kadar mutlu olacağımız o kadını tahmini ne zaman buluruz¿
Selam,
İnandığımız için ömrümüzün sonuna kadar mutlu olacağımız o kadını tahmini ne zaman buluruz¿
İnandığım yerden ders aldım. Dahası da olmaz artık 🥲
En fazla ne olabilir 😀 bu aşk meşk durmalarını insanlar neden bu kadar abartıyor geçenlerde ayağımı demir plakaya öyle bir vurdum ki baş parmağım günlerce sızladı...
Yamuk yumuk bir kadın hayatıma girdi, sevdim onu değer verdim, hatta yetmedi baş üstüne koydum aşık oldum ve gitti... Eee bana ne bundan 😀ben her şeyimle ona adanmış mıyım?
Ben sevgimi ve en değerli olan zamanı vermiş ona ilgi göstermiş miyim?
Bunlara rağmen gittiyse Allah'a şükretmek varken bedel ödemek neden?
Şimdi düşünüyorum bu durumda Tırnağımın ucu kadar canımı acıtır mı bir kadın asla!!
Fazla takmamak lazım doğru insan doğru zamanda hayatında mutlaka gelecektir ya da doğru insan olup sen onun hayatına gideceksin... Doğruluksa mevzu doğru ok hedeften asla şaşmaz...
En gerçek duygular aslında en Ergen olduğumuz yaşlarda yaşanıyor süsgeçten geçmeden ruhtan direkt muhataba doğru...
Aşk meselesi bazen gerçekten karmaşık olabilir, değil mi? Ama inan bana, her şey doğru zamanını bulduğunda çok daha anlamlı geliyor. 💫 İnsan doğru kişiyi ne zaman bulur, bu tamamen kişisel bir yolculuk. Kimi 20’sinde bulur kimisi ise 40’ında. Önemli olan acele etmemek ve kalbinin sesine kulak vermek.
Icardi ve Wanda konusu birçoğumuzun aşk konularında aklını karıştırdı, ama herkesin ilişkisi farklı dinamiklerle ilerliyor. Belki de önce kendini sevmek en önemli adımdır. Peki senin aşk yolculuğunda nasıl deneyimlerin oldu? 🚀 Nasıl bir aşk arıyorsun? Bizimle paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
22Cevap
Aşık olan kavuşmuyor bunu anladım artık😂
Di😂
Evet, hem de en ağır şekilde...
Her zaman ödedik. Ödemeye devam edeceğiz
Şu icardiye üzülenler de beni benden alıyo. Güzelleme yaptığınız adamın midesi geniş zaten üçlü ilişki sevici. Soruya gelirsek kadınların aşkı erkeklerin aşkı diye ayırmaya gerek yok. Gerçek aşk iki cinste de gerçektir. Her yükselişi aşk zannedenler çok o ayrı.
Vicdanınız var da mantığınız şüpheli ahsjdjdkfkf
Hay ağzına sağlık bide sadece o da değil kadın onu kaş kez aldattı ama adam hep affediyor kendi seçti bu kadını bu hayatı
Kaç*
İcardiye üzülen herkes hedef kişisel algılama ashdjdjdjdjf
Hahahahaha
Bunlar anlamaz ya kendileri böyle kadınlar seçerler affedeler üstelik sonrada ağlarlar işte
Puhahahah
Evet maalesef ödeyeceksiniz. Kadınların doğasında aşk diye bir şey yoktur. Kadınlar saygı duydukları erkeklere arzu duyarlar. Ancak saygısını kazandığın kadını elinde tutabilirsin. Bir kadın sana seni seviyorum filan diyorsa inanma çünkü senden büyük bir çıkarı var demektir.
Erkeklerse bütün hayatlarını endeksleyecekleri bir kadın arayışına girip yüzde yüz kazanacakları bir kumarı oynar gibi kadın seçiyorlar. Sizin yapmanız gereken şey başarılı ve güçlü bir adam olmak. Böylece bir kadına mahkum kalıp tvde aldatan karılarının peşinde koşan adamlar gibi olmak yerine giden kadının yerine daha gencini güzelini koyarsınız.
ben kimseye saygı duymam helede bi erkeğe asla
@İstilacıTürrİnsan saygı duymadığın erkeği istemezsin o yüzden boş yapıyorsun şu an.
kullanmak için neden istemiyim ki
boş yapan sensin erkeğe saygı duyulmaz diz çöktürülür
@İstilacıTürrİnsan yav he he
ok ayn
Wandanın paylaştığı konuşma ss’inden sonra ben icardinin ilişki bitmesin diye sürekli zırlayan takıntılı bir aşık olduğunu düşünüyorum. Bitmiş işte, kabullenip hayatına devam etsene. Sürekli gündemde, başka adamlarla öpüşüp sarmaş dolaş fotoğraflarını koyan bir kadına da hala aşığım diye zırlamazsın be.
Ne tür kızlarla beraber olduğunuz bilindiğimizden evet ödeyecek! Nerde para yiyici utanmaz gözü dışarda g t çizgisine kadar şort giyen kız ortamcı kız onları beğeniyorsunuz yalan mı? Tam da bu anlattığım kız gibi fake hesabım var gelen (genç erkek yakısıklı da çoğu) istekleriiii size anlatamam! Benim reel hesabım ise normal kumsal kenarında poz verdiğin resim var. Sadece omuzum acık her yerim kapalı. Bana ayda yılda bir istek gelir onlar da cidden çirkin ucube erkekler:D ki onların gözü bile ilk anlattığım kızlarda:D erkekler her türlü aldatılmalı hak ediyo o tarz kısların kopegi olmuşlar ya
Erkekler bu tür kızlardan her türlü eysanlıgı yiyip agır hasarlı bina gibi yıkık dökük olup, benim gibi saf kendi halinde içinde kötülük olmayan ama bu çağda ezilmemek için mecburi kötü olmuş kızları da aynı kefeye alıp üstüme bir de benim gibi kızlardan önceki eşyaların acısını çıkartıyo. Sonra eski ortamcı kızın bi mesajı ile dağları deliyor yine, olan kıcını basını açmayan bi kere bile clıbe gitmeyen evini seven ailesi ile arası iyi iyi kızlara olıyor
100 tane erkekten 94Ü aynı geriye kalan 6 sı ya kapılmış, ya daha once fena aşık olmus (hasarlı raporlu) ya da bize denk gelmez gelse de bize bakmaz içten içe onlar da dıs görünüş takıntısı
Aynı şekilde söyleyebilirim, ne türk erkeklerle karşılaştınız bilmiyorum ama hepimiz öyle değiliz. Önyargılı olmanızı anlayabiliyorum bende bazen öyleyim ama "biride bir, binide bir" şeklinde düşünmek size bir şey kazandırmaz. Karşınıza zamanı gelir öyle biri çıkar ki, ben zamanında söylediklerim konusunda hatalıymışım dersiniz.
Yaaa Allah askına sıradan bi kız mı yoksa havalı saçları renkli makyajı mükemmel giynis olarak acık ama moda giyinen kız mı simdi soradan dersin ama ikinci kızı gördün mü içten içe beğenerek bakarsın ki oyle kız bana bakmaz kafası ile sıradan sade kıza yönelirsiniz eski nesilsen bilemem de yeni nesil gayette böyle
Bende yeni nesilim 22 yaşındayım ama benim için önemli olan sadakat ve sevgi. Tamam söylediğiniz şekilde düşünen çok erkek var, arkadaşlarımda böyle düşünüyor ama ben o şekilde düşünmüyorum. Ben abartıyı şaşayı seven biri değilim, sadelik daha önemli bence. O kız bana bakmaz kafasına hiç girmedim yakışıklıyım, boyum uzun, karakterim düzgün, ekonomik problemlerimede yok ama ben hep o sizin ikinci tercih dediğiniz "sade, sıradan kızlar" benim hep ilk tercihim oldu. Zamanında size ne yaşattılar, nelere şahit oldunuz bilmiyorum ama ben bu şekilde düşünüyorum. Benzer şeyleri bende yaşadım sade sıradan biriyim, sade sıradan diye yaklaştığım kızların çoğu sizin söylediğiniz kızların erkek versiyonlarını tercih etti hep.
Ezel diye bir dizi vardı orada ne derdi her ihanet sevgiyle başlar, gerçekten her ihanet sevgiyle başlıyor. Genelleme yapmak istemiyorum belki ilişkilerin de evliliklerinde birtakım sıkıntılar olabilir insanlar ama örnek veriyorum insan geçmişine saygı duyar bazı kadınlar saygısı gibi vicdan yok. Hep erkek suçlanır kadınlar tarafından gaddar görülür, ama bu cinsiyet değil vicdan meselesidir.
burada bi KScan ın kocası war. G. w. t. ,, karısı burdan tonla boynuz giydirdi.. ona sormak lazım, nasıl inanıyodu, hala nasıl inanıyo.. O adamı tanımak isterdim mesela, cewaplarını merak ediyorum.
Sorunun benle ilgili kısmına gelince aziz dostum, ulu tanrının bana geçtiği en güzel kıyak, bahsettiğin gibi bir kadını sunması oldu. Sizlere de kut versin :)
Aşk yoktur insana değer vermek insan olarak sevmek vardır bence ona da hata yapar üzersen değerde vermez sevmezde bak gene 0 kalmadı bir şey inanmayın aşka helede kızlar hiç inanmasın kandırıyorlar erkekler sonra çektiriyorlar kızlara sonra kadın bırakınca suçlu oluyor
Karakter meselesi bu her kadın ya da her erkek illa üzücek diye bir şey yok ama genel olarak bakarsak en çok güvenen, en çok seven, ev çok benimseyen bedelini ödüyor
En*
Sevmemek gerek
Bir erkeğin aşkına inanan her kadında bedel ödüyor.
Hakikatinde insanlarında iki yüzü vardır.
Bende erkekler için aynısını düşünüyorum.
Onlar hikaye ve efsane. Gerçek hayatta işler öyle yürümüyor erkekler aşktan korkuyor.
Onlar hikaye mi? Hiç mi tarih bilgin yok. Bunlar gerçek ve buna benzer milyonlarca gerçek hikaye vardır.. Erkekler aşktan korkmuyor. Erkekler aldatılmaktan, temiž duygularının kirli kalplerde ziyan olmasından korkuyor. Aşk adamıyım sözü bile erkeğe ait. Aşk kadınıyım daha diyeni duymadım
Sende her olayda yanlarındaydın galiba. Aşk kadınıyım ama buna değer bir adam yok çünkü erkekler korkak yaşadıklarını ilişkinin sorumluluğunu alamayacak kadar ölçül.
Çocuk*
Senin karşınada tam bir aşk kadını çıkar umarım sende bu ön yargından vazgeçersin.
Her iki taraf için geçerli bu kadında erkeğin aşkına inandığı için bedel ödeyebilir püü kahretmesin yaa valla aşk falan kalmamış 🤣🤣
Bir erkeğin aşkına inanan her kadın bir gün bedelini ödeyecek mi?
Sana eyşanlar denk geldi galiba sjsj yoksa karakter meselesi bu
boş ver Allah ıslah etsin diyelim 😂
Geniş mezhepliler 💁♀️
Doğru düzgün kızları seçseniz böyle saçma sapan şeylerle kişilerle uğraşmazsınız beyler
Sanki bile isteye yanlışa gidiyoruz 😂
Öyle zaten?
Değil.
Reelde öyle ama kardeşim
Romantizm bataklığına saplanır palavracı ilişki koçlarını dinler Aşk emektir Seni seven her halinle sever şeklinde zırvalıklara inanır bunları gerçek zannedersen kendi kendinin celladı olursun. Gerçek ortadır barizdir istersen alice harikalar diyarında gez bir gün karşılacaksın. Hiçbir zaman aşka sevgiye romantizme inanmadım Eski model Erkekler neyse oyum hiçbirşeyde umrumda olmadı bu güne kadar olmazda Kadınların sevgisi diye bir şey yok Sadece arzu ve çıkar.
Kadın ya da erkek fark etmez; bir insana kendinizi çok kaptırırsanız, sonunda muhakkak canınız yanar.
Bence tam tersi..
Bir erkeğin aşkına inanan fedakar masum bir kadın bir gün acı ve gözyaşı ile bedelini ödeyecek, ödüyor..
İcardi için neden üzülüyorsunuz ki? Arkadaşının eşiyle birlikte olan iğrenç biri bence. Bu yüzden yaşadıklarına hiç üzülmüyorum.
Erkek kadın fark etmez i; haksızlık yapan, karmaya girmeye sebep olacak haltlar karıştıran herkes yaptığının bedelini ödeyecek.
Ne güzel soru sormuşsun zalım... Ödeyecek de o bedel genelde bir daha hiç bir kadını aynı şekilde sevememek oluyor genelde
Ödedim ve sanırım ödemeye devam edeceğim. Korkum ya gerçekten aşkı sevgiyi bilen birini benim inancım kalmadığı için kaybedersem.
Hiçbir zaman. Seni sevecek bir kadın varsa hayatında şanslısın. Çünkü senin sevdiğin kadın sonsuza dek hayatında olmayacak.
Kadının çerçevesine giren ve hayatının merkezi yapan her erkek, bedelini öder. Yapmayın.
Muhtemelen o bizim tipimizde değildir. İstemeyeceğiz onu.
Keşke cinsiyet ile alakalı olsa da artık bedel ödeyen olmasam.
Ödeyecek. Kadınların aşkı yalan. Çıkarları bitene kadar.
Kadınların aşkı yoktur. Sevgi olabilir aşk sadece hevesleri geçene kadar.
öder tabi ki de oda terk edilerek ya da yalnız kalarak.
Bir erkeğin aşkına inanan kadın bir gün bedelini ödüyor erkeği bilemem
Fotoğraftakilerini örnek gösteriyorsan onlar kendi kaşındı. Kendi düşen ağlamaz
e bi de bayilir feriha 🙄
Ask bibsekilde insana aci verir yani her iki taraf cok sevse bile zordur
O erkegi bekliyorum ama olmuyo erkolar biraz şeydir çünkü
Zoorrr çok zorrrrr bülent ersoy 1 doz kanka
Bir ben bir Allah biliyor parçası var ya kanka
Yürü git cahil 😂😂
tersi olmasin o sakin
Kıymetini bildiğiniz zaman mı desem
İyi veya kötü olarak evet bir gün bedelini öder
Bunu diyen kadınlar da var genelleme yapmamalıyız