Bütün artı ve eksi yönleriyle düşünün şimdi

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bütün artı ve eksi yönleriyle düşünün şimdi

Bu saflık değil tabi burada ki tabir Apt, allık anlamında saflık olduğu için söylüyorum. Erkek zaten kadında saflığı sever. Bu bir yana her zaman ki gibi olumsuz birtakım Örnekler üzerinden Yine Her zaman olduğu gibi TÜMEVARIM var. Hiç sekmiyor harbi bu yaklaşımlar. Doğrusunu söylemek gerekirse Adam gibi Adamsa şayet burada kullanıldığı anlama göre söylüyorum Saflık değildir. Hatta doğrudurda hayatını yaşar. Ama ciğeri 5 para etmez biriyse elbette bu yanlıştır.
Bence de saflar. Farklı kişiler farklı tatlar
Teşekkür ederim libidosuz kız
benden çok kimsede yoktur
Sanmam. Benim ateşim seni kül eder
Burç ne
yengeç
Yengeçler çok libidolu olmaz be
orası öyle tabi daha çok aşka önem verir tanıdığım bütün yengeç burçları da öyle sevgilimde öyle
bilmem saymadım
Aaflık değil, mallıktır.
Cevap
4Cevap
Eski toprak kadin eskilerde millet bu kadar rahat degilmis ki yani simdiki gibi herkes her onune gelenle olmuyormus haliyle herkes omrunu esine adiyormus gibi dusun aldatmayinca
tek sorun aldatma da değil ki artık ne saygı var sevgi ne anlayış
Insanlarin birbirine tahammülü azaldı artik insanlar rahatlikla birbirini öldürebiliyor
Sadece o değil hayvana da adama Alaçam kızlan köyünde 40 yaşındaki sahibini öldüren Sivas Kangal köpeği köpek barınağına hapise girdi ceza olarak şuanda o köpeği 1 ay aç bıraktı Bafra köpek barınağı ben şahitim bu olaya bu olay gerçekleşti 2023 Haziran ayında
köpekler 1 ay açlığa dayanamaz ölür ayrıca anlattığında saçmalık insanla hayvan aklı bir değil
bütün bir ömrü neye adarsan ada safsın yani.
Saf değil tam tersine eskiden aşk sevgi vardı şimdi kim kimin cebinde belli değil
yok be nerde kuma alıyorlardı
Benim o kadar tanıdıklarım var hepsi iyi yani
benim bazı tanıdığım gördüklerim öyle ya aldatıyor ya kuma alıyor ya şiddet uyguluyor
Bilmiyorum canım kendi ailemde 80 -90 yaşındalar yarısını yiyorlar tatlının yarısını da boğazımdan geçmedi sen ye diyorlar
Evet maalesef
Saf demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?