Sosyal medyadan tanışıp konuştuğum flört ettiğim erkekler beni o anlamda gördü yararlanmak istediler hep neden öyle oysa ben sevip değer vericek birini istiyorum onlar yüzünden şimdi hiçbir yazana konuşmak isteyene yüz vermiyorum konuşasım gelmiyor bitane anasının gözü sevgilim oldu ben pek alkol içmem ortamlara girmem o tam tersi gezer tozar eder ben evdeyim genelde başka kızlarla konuştu oysa en başında söylemiştim ben aldatmayı affetmem ona rağmen affederim sandi dönerim sandı uğraştı barışmaya çalıştı yazdı etti dönmedim gidiş o gidiş 3 yıl oldu neden bu kadar kötü kalpli bazı erkekler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ev kızı olmanla alakası ne bunun internetten tanıştığı biri zaten senle evlenmez bunu idrak edemediysen bir problem var
Realdekiler sanki kapıda elinde yüzükle beklicek
Kanka kafan mı güzel burada tanımadığın insanlara nasıl güveniyorsun her şeyleri yalan
En azından kim olduğunu bilirsin gerçek hayattakinin
Farkindamisin millet şu an sosyal medyadan flört buluyor
Evet ama sosyal medyadan tanıdıkları istek atıyor hiç kimse tanımadığı birini eklemiyor. Bir arkadaşının arkadaşı falan beğendiyse ve istek attıysa öyle yazıyorlar
Sen bu kafayla daha çok yalnız kalırsın biri de sana demiyor mu kızım sen ne yapıyorsun diye
Yo demiyor niye? Benim Instagram tanımadığım erkeklerle dolu onlarla takiplesiyorum çünkü arkadaşım yok realden tanıdığım yok bu yüzden normal değilmi napiyim şimdi ben
Değil tabii ki kanka onların çoğu fakedir zaten. Gerçek hayatta arkadaşın olmayabilir o zaman kimseyle takipleşme
Gerçek hayatta tanıdığın olmak zorunda arkadaşın olmasa da. Bence sosyal becerini geliştir o zaman sevgili bulursun
Ya da tek çare görücü senin için
Görücü istemiyorum
Gelenleri istemiyorum yani ben severek evlenmek istiyordum baktım olucak gibi değil sonra dedim beni seven olursa onunla evlenicem
Fske değiller ya hepsi aynı şehirden
Benimle su şehirlerin sayfalarınin gönderilerini beğeniyorum ordan takip atiyolar
Onlar zaten fake oluyor. Aynı şehirden olduğunu bilemezsin ben de biyografime Almanya yazsam orada yaşamış olmuyirum. Bence kesinlikle psikolojik destek alman lazım. Çünkü bir insanın bu kadar kandirilmaya müsait olması normal değil
Görücü istemiyorsan sosyalleşeceksin dışarı çıkacaksın ve birini bulacaksın başka yol falan yok
İnternett ortamındaki insanlarda senin benim gibi insan robot değiller yani ben kandirilmaya müsait değilim konuşuyorum ve sohbet kalıyor ilerletmiyorum bulusmuyorum daha önce konuştuklarım buluştuklarımda oldu işi ilerlettik hiçbiri fake değildi gayet kendileriydi bende senin bunun farkına varmani dilerim
Fake olan belli oluyo anliyorum ben dünya şimdi sosyal medyanın içinde canım onlarda benim gibi insanlar canavar değiller benim 0 gönderim var ayda 1 story anca atıyorum ben fake değilsem onlar hiç değildir 😃😃
Ya bı git aynen öyleler. Bence cidden psikolojik destek al hiç iyi değilsin. Umarım biri seni maddi olarak dolandırırda aklın başına gelir
Kesinlikle normal yasantindaki birine sor bu normal mi diye anlarsın beni
Sen sanırım hiç sosyal medyadan birileriyle flört edip buluşmadin Allah akıl versin dolandırılilicak param yok zengin değilim.
benim gibiler realde bulamiyorsa sosyal değillerse sosyal medyayı deniyorlar sosyal medyadan tanışıp buluşup evlenen çok var emin ol bu gerçek uydurma değil bunlar böyle bişey var orası bir aracı
Flört ettim ama hep tanıdığım ya da bir arkadaşın tanıdıklarıydi. Ciddiyim git çevrenden birine sor anan baban yok mu senin ya
Şaka falan yapamıyorum normal bir insana sorsana kim haklı diye
Asosyalsen sosyal olmak için psikiyatristler var tamam mi
Senin sorunun asosyal değil beyinsiz olman
Ha internettekini tanimazsin etmezsin diyosun realdan birinide yıllarca konuşup tanıyamıyor insanlar bunun garantisi yok
Hiç arkadaşın yok ama anne baban var sor onlara bı normal mi bu diye
Lütfen işine bak iyi günler
En azından kim olduğunu biliyorsun gerçek mi değil mi cinsiyeti ne yaşı ne diye
Beynin yok yemin ediyorum ki evde kalırsın kesinlikle bu şekilde kimse sanaldan biriyle evlenmez
Sen öyle san kaç yıllık kocasını karısını tanıyamıyor insanlar ahhhh neyse
SLKsin gerçekten ya açıklama yaptığım için pişmanım sana
Çürük olan çok netten. Hemen hemen hepsi öyle görecektir. Düzgün biri denk gelmeden bu gidişin değişeceğini sanmam.
peki gerçekten takılmayıp sevmek sevilmek istersen burdayım üzmem ne dersin
bana güvenebilirsin ciddiyin :)
Sana yaklaşma amaçları o zaten. Sevgi sevilmek değil ki amaçları
Maalesef öyle ama realde aynı dimi farklı değil
Eğer tanışır tanışmaz fazla ilgi gösterirsen öyle düşünürler
Yani aslında pek göstermem arkadaşca konuşup yaklaştım
Sonra hoslantiya döndüm birden flört etmeye başladık
Şu devirde sevgiyi aramak samanlıkta iğne aramakla eş değer.
Erkekler ev kizlarini sevmezler ne aradiklarini bilmiyorum iyi insanlari incitiyorlar kimse icin üzülmeye değmez boş ver
Öyle evet 🙄 ben bu yüzden kaybediyorum
Devir kötü ya herkesin derdi seks olmuş maalesef
onlarin aamaci o
Bi de beni denesen