Gittiğim kafede bir kız garson var ona aşık oldumm ama kız iştenn çıktı tekrar kıza nasıl ulaşırım?

Sizce ne yapmalıyım? En son 10 gün önce kafede gördüm kendisiyle tanıştım hatta benim hakkımda sorular sordu şimdi ben onu tanımak için sorular sormaya başladım ona sorular beni tanımak için muhabbetimiz oldu en fazla hal hatır soruyoruz çok değil ama oldu. Hep merhabalaşıp hal hatır sorarız normalde böyle yani emin olmayarak konuşuyorum şu ana kadar negatif bir durum olmadı olumsuz bir tepkisi olmadı gerçi bakışsak hafif bir gülümsemee ollurdu ama tam güzel gidiyor gibi görünürken kafede en son gördüğümde çantasını alıp gitmişti. Ben de merak ettim sordum işten çıktığını öğrendim. Sonra Instagram'dan takip isteği attım beklemede şu anda ve Instagram'dan mesaj attım geri dönüş alamadım. Aslında bir şey oldu kızla ayak üstü karşılaştımm hal hatır sorduk ama ev arkadaşıyla bir yere gidiyordu ve ben kıza ne soracağımı unuttum beklenmedik anda olunca kızı görünce aklım fırladı keşke ben de sizle gelebilir miyim deseydim sonra kafede arkadaşından telefon numarasını istedim veremiyorum sormam lazım dedi sonra sormayı unutmuş bu arada tesadüf eseri evini öğrendim. Yıllar sonra bulmuşum yarıda kalsın istemiyorum onu çok seviyorum gerçekten niyetim kötü değil. Hatta onunla evlenmek bile istiyorum ama tabi hemen değil adım adım olsun. Gerçekten aldatmam bak onu korurum kollarım kötü niyetim yok ona karşı. Benden 4-5 yaş küçük bu arada kızın TikTok hesabını öğrendim oradan mesaj atmayı deneyeceğim. Zaten çok mesaj atmam sadece istediğim zaman rahat bir şekilde ulaşmak istiyorum. Ayrıca belki karşılaşırız diye sokak sokak dolaşıyorum oturduğu evin önünden bile geçiyorum. Hikayem yarım kalmasın istiyorum yardım edin...
Gittiğim kafede bir kız garson var ona aşık oldumm ama kız iştenn çıktı tekrar kıza nasıl ulaşırım?