Gittiğim kafede bir kız garson var ona aşık oldumm ama son günlerde kendisini görememeye başladımm kıza nasıl ulaşırım?

Sizce ne yapmalıyım? En son Perşembe günü gördüm kendisiyle tanıştım hatta benim hakkımda sorular sordu şimdi ben onu tanımak için sorular sormaya başladım ona sorular beni tanımak için muhabbetimiz oldu en fazla hal hatır soruyoruz çok değil ama oldu. Hep merhabalaşıpp hal hatır sorarız normalde böyle yani emin olmayarak konuşuyorum şu ana kadarr negatif bir durumm olmadı olumsuz bir tepkisi olmadı gerçi bakışsak hafif bir gülümseme ollurdu ama tam güzel gidiyor gibi görünürken en son gördüğümde çantasını alıp gitmişti. Ben de merak ettim sordum kim gitmişş diye kızın ismini söyledi neden gitti deyince bilmiyorum dedi bugün sordum onunla beraber pek çok kişinin işten çıktığını öğrendim herkes işten mi çıktı diye sordum o da sayılır dedi neden dedim o da bilmiyorum dedi ne yapmam lazım AşkoKuşko? Hikayem yarım kalmasın istiyorum yardım et bana.
Gittiğim kafede bir kız garson var ona aşık oldumm ama son günlerde kendisini görememeye başladımm kıza nasıl ulaşırım?