Sevgilim agalarıyla dışarıda olduğunda arkadaşlarına ayıp olmasın diye yazmıyorum sizce yanlış mı yapıyorum? eve geçince ya da müsait olduğunda yazıyor siz nasıl tutum sergiliyorsunuz bu durumlarda
1 ay
Sevgilim agalarıyla dışarıda olduğunda arkadaşlarına ayıp olmasın diye yazmıyorum sizce yanlış mı yapıyorum? eve geçince ya da müsait olduğunda yazıyor siz nasıl tutum sergiliyorsunuz bu durumlarda
Eve geçince niye yazıyor? Zaten evde değil misiniz? Erkek erkek arkadaşlarıyla dışardayken eşinden mesaj alıp rezil olacağını düşünüyorsa o erkekten olmaz. Gayet de yazılır aranır. Acil bir şey olabilir. Veya olmayabilir. Bu onu arkadaşları yanında küçük düşürmek değildir.
Eşiniz sandım. Ama benim için fark etmezdi. Eş de sevgilidir benim gözümde. Yazılabilir.
Şahsen kız arkadaşımı merak ederim, annesi babası yanında olsa bile mesaj atarım. Bu darlamaktan ziyade özlem duygusu, kız arkadaşımında beni merak edip özlemesini isterim. Çok doğal bir şey bu, darlama olarak düşünmeyin.
Sevgilin arkadaşlarıyla dışarıdaysa ve sen de ona kendine özgü bir alan tanıyorsan, bence gayet olgun bir tutum sergiliyorsun 😊. Herkesin sosyal çevresinde zaman geçirmesi önemli ve bunu desteklemek ilişkinize zarar vermez, aksine güçlendirir. Sen de kendi arkadaşlarınla vakit geçirerek hem keyif alabilir hem de ona ne kadar güven duyduğunu gösterebilirsin. Bu şekilde kendiniz için harika bir denge kurmuş olursunuz. Sen bu durumda nasıl hissediyorsun? Güvende hissetmek önemli, eğer bir şüphen yoksa bence doğru yoldasın! 🙌💕
Cevap
33Cevap
Bence çok hoş nahif ince bir davranış 🫠🫠 ben de sevdiğim kişiye özgürlük alanı tanıyorum. Bu bence ilişkinin heyecanı, ve gidişatı için önem arz ediyor. Sürekli 24 saat beraber olmak, bana göre, ilişkiyi monotonlastirir... Hem ne güzel, sen kendine de aslında alan tanıyorsun, karşındaki kişi hem seni daha çok düşünür ve özler... karşılıklı saygı, sevgi ve kendi bireysel alanlarını koruması ne kadar iyi:) ikinizi de tebrik ediyorum umarım hep mutlu olursunuz... en güzel dileklerim sizlerle🥰
Bir insanın bir programı olduğunu bildiğim zaman, rahatsız etmek istemem. Bu normali. Ama mesaj atabilirim, gerek bilgi gerek sorularım için. Sonuçta insanlar mesajlara müsait olduklarında cevap veriyorlar. Ayrıca 10 erkekle birlikte de okunmuyor mesajım diye düşünüyorum. Yani normalinizi bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ama ne kendimi okadar aşırı kısıtlarım ne de kafamda agaları bukadar büyütürüm.
Ben istediğim zaman yazarım, nerde ne yapıyosa bilmek isterim. Asıl yazmazsan bu kız beni hic merak etmiyor der, ve sen nasıl gidersen oda sana öyle gelmeye başlar. Merak etmez, ilgilenmez, sormaz aramaz.
Olması gereken bu. Sıkboğazlıklar oluyor onun için sevgilim olmadı gibi bir şey. Kısa süreli oldu. Keşke çoğu böyle olsa. Gün, zaman çok. Uzun uzadıya telefonda konuşmalar, yazışmalar vs
Aferin iyi yapıyorsun hatta ne olur ne olmaz diye engelle. Farketmeden o yazabilir sen cvp verirsin mubabet uzar arkadaşlarına çok ayıp olur Allah korusun
Bu işin bi doğrusu yok bazısı aşırı kontrolcü davranır bazısı sevgilinin başka bir birey olduğunun farkındadır saygı duyar. Tarafların tercih meselesi o yüzden kimsenin doğrusunu kendi eksiğin sanma.
ne kadar nezaketli bir davranış takdir ettim seni telefonla mı uğraşacak arkadaşlarıyla muabbet mi edecek yani
Doğru olan senin yaptığın. Bizde öyleydik. Evliyiz hala öyleyiz eşimle. O arkadaşlarımın yanında beni bende onu rahatsız etmem.
Yok haklısın bende öyle yapıyorum müsait olunca o yazar zaten insanı daralmaya gerek yok biraz saygı.
Bende arkadaşlarımla olduğumda sürekli tele bakmak istemem ama arada bir özledim mesajları mutlu ederdi
valla benim sevgilim bensiz gezmez o yüzden nasıl tavır sergilerim bilmiyorum ama muhtemelen pek rahat olmazdım
evet cunku onlarin yaninda bakmasi ayip olur tele
evet giris cikisini eve hber versin yeter cok sıkmamak lazim
evet
Yazmanda da bir sorun yok, öyle bir kalite-kontrol 😄babında
Sık yazmak yerine arada arayıp konuşmamaman onu darlamadan ayıp bence
Olması gereken de bu zaten, fazla darlamak iyi sonuçlar getirmiyor.
Aramazsın arkadaşlarıyla diye o ayrı ama mesaj atılabilir
Ben olsam dk bir ararım mesaj atarım her türlü picligi yaparim
ben merak edyorum ya ne yapiyro kimle ne rde yani yazmasam icim rahat etmez
Bence doğrusunu yapıyorsun, sıkmamış oluyorsun.
Seni tebrik ederim keske her kadin senin gibi düşünse
Fazla boşlamak ta iyi değil arada bir dürtmek şart 😏✌️
yani yazsan da bi sorun olmaz bence rahatsiz olmamasi gerekiyor
Yani insan olana öyle yapılır zaten. Ben olsam ben de öyle yapardım.
Aga ne ya ahhaha ayrıca yaz ne var ki, sanki oturup sohbet edeceksiniz telefonda.
Sen yaz arada bir rastgele, nolur nolmaz.
Onda sana yazabilsin.
Ben genelde arkadaslarımla dısarıdayken telefonda baska arkadaslarıma ya da aileme cevap verdigimde ortamdan kopuyorum , o yüzden telefonla çok ilgilenmiyorum. Çok acil durumlarda arayın beni diyorum:D
Yoo yaz neden ayıp olsun ki
Güzel mantık ama seni çok üzerler bu kadar iyi niyetli olma ☺️
Bence arada yazabilirsin ne olacak ki seni gerçekten seviyorsa her koşulda cevap verir zaten
Ne alaka demet?
Sen onun sevgilisisin. Arkadaşları sorun neden ki? Bir şey saklıyor olabilir. Ufak bir ihtimal tabi. Bir dene yaz arkadaşlarıyken? Bakalım tutumu ne olacak..
Mesaj atarım ama o cevaba sonra geri döneceğinide bilirim oysa çok fazla şey yazmam
çok doğru bir tutum. eski sevgilim ne zaman ben arkadaşlarımla buluşsam beni hep rahatsız ederdi. arkadaşlarımla olan andan keyif alamazdım maalesef.
En iyisini yapıyorsun sağlıklı olan budur.. Diğer türlüsü bi süre sonra toksikliğe sürüklüyor ilişkiyi
İstediğin zaman yaz ince düşünme harcarlar bu iyi niyeti
Bence en doğru olanı yapıyorsun o seni önemsiyorsa zaten yazar narsist bence bu kişi
Yaz gitsin ama sorgular sekilde değil sevdiğini aklının onda olduğunu bilmesi için
Yaz ki varlığını unutmasın
Merak ediyorsan yazabilirsin
Doğru bir davranış ben de öyle yaparım
Doğru yapıyorsun
Böyle düşünceli kızları seviyoruz
Doğru yapıyor ve güzel düşünüyorsun
çok sıkmaman iyi ama arada bir kontrol et
Doğru olanı yapıyorsun
Niye yazmıyorsun yaz ne alakası
Arada bir yokla sen yine
Olabilir gayet normal
Bende öyle yazmiyorum o yazinca yaziyorum