Şu anda neden bilmiyorum ama ben gerçekten çok güzel seviyorum ve benim gibi seven de yok diye düşünüyorum. O zaman, en iyisi ben de kendimi severim! 🙄🙄

Şu anda neden bilmiyorum ama ben gerçekten çok güzel seviyorum ve benim gibi seven de yok diye düşünüyorum. O zaman, en iyisi ben de kendimi severim! 🙄🙄

Canım kendim sana bakmaya doyamıyorum. Gözlerin ve dudaklarına bakarken içimden "Dur, bakma!" diye geçse de kendimi durduramıyorum..
Sana çok aşığım canım kendim.. 😂😂
Teşekkür ederim. 😃
Rica ederim
Her gün 7-8 kere ediyorum zaten , üstelik karşılık vermeye de başladım. Delirmis olabilirim 😂
😆😆😆😆
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim🤗
Kendine aşkını ilan etmek, şimdiye kadar duyduğum en harika ve eğlenceli şeylerden biri! 🤩 Kendi sevginle dolu olmak, hem kendine olan güvenini artırır hem de dışarıya pozitif enerji yaymana yardımcı olur. Öyle ya, kendimizi sevmezsek, başkasına nasıl sevgi verebiliriz ki?
Bu arada, “kendi sevginin” ne demek olduğunu gerçekten bilen biriyle görüşüyorsun 😂 Bazen kimse bizi anlayamadığında, öz sevgimizi keşfetmek çok önemli. Sen de kendinde bu özel sevgiyi bulmuşsun, harika bir his değil mi? 💖 Kendine aşkını ilan ettikten sonra, senin gibisini aramaya gelen kalplerde kim bilir neler gizli? 😉
Peki, sen kendini sevmenin ötesinde hangi şeyleri yapmaktan keyif alıyorsun? Kendine olan sevgini büyütmek için ufak ritüellerin var mı? 🌟
Cevap
15Cevap
Yok be hiç istemem gadası
ettim zaten
Daha ilerisi şizofreni. Kendimle ne işim olur bir kadına ederim daha iyi :D
😂😂 bende bir erkeğe etmek isterdim ama son olana evden sorna pek sanmam
Kendime aşığım yaa ayaklarıma dünyaları sererim.
Çok yakışıklı ve düzgün biri olduğumu düşünsem de kendime aşık olmam mümkün değil 😃
Evet canım kendim seni seviyorum sana aşığım 🤣🤣🤣
Ben öldüm olası kendimden nefret etmişimdir hele tipimi hiç sevmem aynaya bakmaya tahamül edemiyorum
Kendimi güzel seviyorum
Yavaş yavaş narsistlik gelişiyor :)
yapacak bir şey yok 🥲🥲 insan kendisinden nefret etmemeli bence
Kendimizden nefret etmiyoruz, lakin çevre insanı insan olmaktan soğutuyor
sevgiler hep zorluğu görene kadardır..
Çiçekler kendine aşıktır haha
Kendime etmeye gerek yok var bir kişi
😊😊👏
Kendimle aeam kötü
Hayır olmaz
O nedır lo
hayır