Ben sanırım genel olarak insanlara ve sahteliklerine küstüm Kötü bir dünyada yaşıyoruz ve bunu çok kaldıramıyorum benim başıma belki çok fazla kötü şeyler gelmedi çünkü kendi küçük dünyamda yaşıyorum Ama adım atmak ve ilerlemek zorlu yıpratıcı bir süreç bunu bildiğim için kendi dünyamda mutlu olmayı tercih ediyorum hayal kırıklığım var Ama denemekten ve insan tanımaktan sıkıldım kısa süreli yaşadığım Aşkı da kendi içimde bitirdim Sanırım artık Aşık olmayacağım sıkıldım yapmacık insanlardan bu kadar hak etmeyen değeri görsün
Aşka değil karaktersiz insanlara küstüm galiba sorun aşk olmadı çünkü hiç bir zaman bunu bozan karaktersiz , sorumluluk alamayan bencil insanların sebep ve var oluşlari...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Evet bende küstüm yaptığım hatalarımdan kendisini kaybetmekten korktuğum için hep alttan aldığımdan bana saygısızlığından
Evet gerçekten özellikler bir erkeği sırf sevdiğin için yaptığı şeyleri görmezden geliyorsun ve sonra da kendini bir şey sanıyor ona özgüven katıyorsun bişeyler yapıyorsun Defolup gidiyorlar ve en kötüsü de kendi değerinin azaldığını hissetmek yani kendine haksızlık yaptığını ve kendini psikolojik olarak yorduğunu fark ettiğinde değmeyecek biri için bu kötü oluyor birde acaba bende mi hata vardı? Ona rağmen bunu düşünmek insanı çok üzüyor aslında hata bizde değil biz sadece anlaşılmak ve değer görmek istedik Ve ucuz insanlardan bunu istediğimiz için değerimizde ucuzlaştı bu çok koyuyor işte
Hatta yorulduğumuzu anlasın diye kaç defa konuştuk anlattık teker teker ama hala aynı şeyleri yapmaya devam etti hatta yetmedi daha fazla gelmeye başladı kırıldık bunu fark etmedi gitmek isteyince ciddi olduğumuzu anlayınca tak ettiler ama iş işten geçti
Sadece şunu öğrendim Bir insan seni anlamak istemiyorsa ki buna ailen de dahil ağzınla kuş tutsan bile kuşu neden kanadınından tuttun diye laf ederler Yaranamazsın, ben yıllardır hep kendimi aileme veya birilerine anlatmaya çalıştım ama insanlar anlamak istediklerini anlıyorlar özellikle iyi biriysen seni zararsız görüyor bu da tehlike yok gibi görmezden geliniyorsun Ben herşeyin farkındayım ve buna rağmen iyi biri olmayı seçiyorum gerçekten beni hak ettiklerini düşünmüyorum Ki potansiyel sahibi bir eş de yok Erkeklere bakıyorsun hepsi kız gibi trip atıyor konuşmadan iletişim kurmadan böyle bir insanla ömürde geçmez kız gibi trip atan erkek mi olur
Evet onun için ilk kendini düşüneceksin kimseye kendini anlatmaya çalışmayacaksın nasıl mutluysan da öyle yaşamalısın erkeklerin de Allah cezasını vermesin
Ah, seni o kadar iyi anlıyorum ki… İnsanlar bazen kalbimizi kırar, hayal kırıklığı yaratır ve bu bizi soğutur. Ama bir düşün; kendi küçük dünyanda mutluluğu bulabildikten sonra belki de bir gün, o küçücük dünyayı büyütecek birine rastlarsın!
Aşk, hep doğru zamanda ve doğru insanla güzeldir. Belki şu an bir mola veriyorsun sadece. Kendi mutluluğunu merkezine aldığın sürece unutma, doğru insanlar seni bulacak ✨❤️. Sence yeniden denemeye değer mi? 🌸