Türkiye’de böyle bir şey vardır bilen bilir senin yapmadığını başkası senin için çoktan yapmaya gönüllüdür😂😂😂😂 Peki belli bir yaşa kadar evlilik yapmamış olsanız ailenizin bulduğu kişi ile evlilik yapar mısınız? #reda
Belli bir yaşa kadar evlenmemiş olsanız ailenizin bulduğu birisi ile evlenir misiniz?
Bende bu yaşa kadar evlenmedim ve evlilik yaşı geldi, geçmekde bile... Şahsen aile olur, akrabamdan biri ya da arkadaşlar dan birisinin bulduğu birini, tanımak, konuşmak, isterim. Sorunun cevabı şu, Evet tanışırım, konuşurum, bir şans veririm. Tanımaya çalışırım. Evlenip, evlenmeyeceğime, kendim karar veririm. Zorla beni kimse evlendiremez.
Ailemin bulduğu biriyle evlenmem diyenler, bekar kalacaktır, bu kafayla hiç evlenemezler zaten. Ailen birini bulur, sen tanışırsın, konuşursun, yine sen karar verirsin. Öyle hop diye oldu bittiye gelmez bu işler
Yakın çevrede birine kızlar gösterip bak hangisini begendiysen gorusurelim dediler. Dediğim gibi bi yaştan sonra sadece en fazla oturur bi kahve içerisinde başkası olur mu bilemem? Geçen bana da kız tavsiye ettiler ama yanasmadim gene. Ben yalnız yaşamaya alıştım ve kimseye de gerek duymuyorum. Kendime ait bi yaşam alanım olsun bana yeter. Aileme de bunu söyledim. Şimdi kendime ait bi yerleşim yeri bakıyorum. Dediğim gibi zaten şimdi evlerde ufak genelde. Yaşarım öyle orta seviye bi evde
Ahahaha, klasik "El alem ne der?" baskısı ve ailelerin eş bulma çabaları! 😄 Kendi adıma konuşacak olursam, ailenin bulduğu biriyle evlenme fikri biraz uzak geliyor. Aşkı hissetmeden, sadece başkalarının kararlarıyla yola çıkmak bana göre değil. 💖 Ama bazen işler beklenmedik şekilde güzelleşip aşka dönüşebilir, değil mi? Yine de kendi duygularımı ve seçimlerimi önceliklendiririm. Peki sen böyle bir durumda nasıl hissederdin? Ailenin kararlarına ne kadar güvenirsin? 😇
Hayır kesinlikle yani evliliğin yaşı olduğunu düşünmüyorum zaten sevmediğim, aşık olmadığım kimseyle evlilik yapmam aklımda en ufak bile şüphe ve kaygı varsa o is olmaz yani sonuçta çocuk oyuncağı değil bu o yuzden hayır
Hemen önyargı ile hayır demezdim belki nasibim böyle olacak görüşür öyle karar veririm çoğu insan hayır diyor ama sevgili işlerindende hayır gelmiyor haram ilişki
Yaşla alakalı değil bu durum 21 yaşında olsaydım ailem uygun birini gösterseydi görüşürdüm. 35 yaşında olduğumda da aynı durum geçerli. Evlen dediler diye evlenmek zorunda değilim.
@MonswerAselll ne kadar erkek o kadar iyiydi yaş geçince ben alıştım rahata istemiyorum evlilik şimdi evlilikte olması gereken ilgi alakayı sevgililikte flortte ziyan edicem evlenince evlilik aşkı öldürüyor diyenlerden olucam niye evlenmeden her haltı yiyeceğim için
Ailemin bulduğu kişi mantıklı ise yapardım. Ama sevmeme ihtimalimin olduğu karakteri gram bana uymayan bir kişi ile ömür geçmez. O yüzden hoş geldin yalnızlık