Evlenip boşanmış çocuğu olmayan biri ile evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvlenip çocuğu olan biriyle tekrar evlenme birçok insan için daha zor bir karar olabilir fakat evlenmiş ama ilişkisi iyi gitmemiş ve boşanmış biri için olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum :) Şu an evlenen birçok insan zaten çok da mutlu değil, genellikle erkekler :) Hadi evlenelim diye halaylarla başlayan eğlenceler her zaman mutlu devam etmeyebiliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBuyuk konusmamak lazim ama erkegim bosanmisi sıkıntı. Bizim ulkede genelde boşanma kararıni kadinlar alir, nadiren erkekler. Simdi kim bosadi? (Yuksek ihtimal kadindir) kadin bosadiysa (ki bunu genelde soylemezler, anlasamadik ayrildik derler, zorlarsaniz davayi kim acti, ayrilmayi kim istedi vs diye belki oyle soylerler o da dogruyu soylerlerse tabi) eski karisi neden bosadi? Adam aldatti mi, ekonomik siddet mi uyguluyordu, psikolojik ya da fiziksel siddet var miydi, ofke sorunu var miydi, asalak miydi kendi isini kendi halledemeyen annesinden ayrismamis biri miydi, kadin kendine koca yerine evlat mi almisti vs. Bu liste uzar gider. Erkegin bosanmisi bana daha tehlikeli geliyor. Cunku eger kadin bosadiysa ciddi bir sebebi vardir. Zaten istatistiklerde bosanma sebepleri aldatma, siddet, ekonomik kaynakli vs diye gidiyor. Bir erkekle evlenirken zaten 40 defa dusunmek gerekirken, bir de boşanmis erkekle 100 defa dusunmek gerek diye dusunuyorum.
25 Yorumla- 1 yıl
Hiç evlenmemiş erkek için ne düşünürsün peki?
- 1 yıl
Erkeğin boşanmışı, kadının boşanmaşı kavramları hatalı bence. Davalarda bir taraf boşanmak istiyorsa genellikle diğer tarafta boşanmak istiyor. Sonuçta sadece kusura göre tazminat, nafaka, valeyet değişir.
Cevap sahibi1 yıl@siyahcorap oyle degil iste. Senin kizin sana bosanmis bir damat getirse aklina turlu turlu seyler gelmez mi? Bu adam neden bosandi? Bosayan kadin neden bosadi? Kendisi bosandiysa neyi kusur gordu de bosadi vs. Kizin icin endiselenmez misin?
Ya da kadin bosadiysa siddet mi vardi, ofke sorunu mu var, kotu aliskanliklari mi var, sapkin davranislari mi var, cinsellikte zarar verici durumlari mi var vs vs. Kizin icin hic dusunmez misin bunlari?
Erkegin bosanmisiyla kadinin ki elbet bir degil. Kadini bosamak konusunda en fazla kadinlik gorevlerini yapmiyor dersin aldatti dersin, gecinemiyoruz cok huzursuzluk cikariyor dersin, cok para harciyor vs dersin.
Ama erkegi boşama sebepleri, kadini bosama sebeplerime oranla cok daha ciddi. Ekonomik siddet varsa kizina vs de uygular. Ofke sorunu varsa yıkıp yikar, kizina zarar dahi verebilir. Fiziksel psikolojik siddet geri dönüşü zor hasarlar bırakır.
Cevap sahibi1 yıl@siyahcorap Kadin o adamdan neden kurtulmak istedi, neden bosadi, cocuklar varsa cocuklara ragmen neden evlilikte kalmadi.
Cunku kadinlar aslinda evliligi olabildigince surdurme ve dayanma taraftari, ozellikle cocuk varsa. Yuvayi disi kus yapar, en cok evlenmek isteyen de kadindir. Kocam yapmaz bile der bazilari. Aldatilir yine affeder. Ben aldatilipta affeden erkek gormedim ama kadin aldatilma dahil bircok seyi sineye cekip affedebiliyor ve yurutebiliyor. Kadinda bardagi ne tasirdi da bu adami bosadi meselesi cok onemli bence. Evlilik ici tecavuz vs de cok olabiliyor. Kadin ve erkek bosanmasinin ayri durumlari elbet var. Bu ulkede davalari en cok kadinlar aciyor, erkeklerin bircogu mecbur bosanmak zorunda kaliyor. Yoksa evdeki duzeni, hizmeti, yemegi, kadin calisiyorsa eve getirdigi parayi bircok erkek reddetmez, bu duzeni bozmakta istemez. Aldatsa dahi kadin elinin altinda bulunsun isteyebiliyor. Kadinin bosama sebepleriyle erkeklerinki farkli. Ikisi de onemli ama erkegin bosanmisima daha dikkat etmek gerek. Ulkede bosanmak istedigi icin siddet goren, oldurulen kadinlar var. Kadinin kocasindan anlasmali mi, cekismeli mi, tehditli mi vs bosandigi bile cok onemli. Senin kizin vs olsa bosanmis bir erkege ister istemez daha temkinli yaklasirsin. Heleki turkiye gibi bir ulkede. Cunku kadinlar kolay kolay da yuva dagitma taraftarı degiller. Dul kalma meselesi, cocuklarin kadinin ustune kaliyor oluşu, kadinin hayatta mucadelesinde tum yükle basbasa kaliyor olusu, tum bunlari alacak cesarete sahip olupta bosanmak istemesine bir bakmak lazim. Kadinin bosanmisi erkege gore daha zordaha mesakkatli, toplumdaki bakis acisi daha farkli cunku. Kadin bu noktaya geliyorsa neden geldi, bosanma cesaretini neden ve hangi sebeple aldi bunlar cok onemli- 1 yıl
mahkeme dosyası adliyede damat, şu boşanma dosyanı mahkemeye gidelim inceleyelim derim :) anlaşmalı boşanmışlarsa eski esşini ararım konuşurum.
1 yılhangi sebeple boşanmıs oldugunu kesin olarak bilmeliyim önce, tek taraftan şu yasandi gibi anlatilanlari dinlemekten bahsetmiyorum cidden asil sebebini öğrenmeliyim.
evlenipte bosanmis olan kisilere karsi bir temkinlilik var cunku insani korkutuyor, özellikle turkiyenin genel olarak resmini degerlendirirsek daha da korkutuyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen evlenip boşanmış çocuğu olmayan değil, evlenip boşanmış çocuğu olan arıyorum. Kendim daha önce hiç evlenmedim ama düşüncem bu yönde. Kendim de bi çocuk doğurursam çocuğumun en azından babadan kardeşi olur, tek çocuk olmaz.
13 Yorumla- 1 yıl
Tek çocuk sahibi olmak istediğin için mi böyle düşünüyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Kawasaki_Ninja Ben tek çocuk doğurmak istiyorum ama çocuğumun tek çocuk olmasını istemiyorum, kardeşi olsun istiyorum. Yalnız kalmasın istiyorum. Bu yüzden babasının ilk eşinden bir abisi-ablası olursa daha iyi olur.
- 1 yıl
Mantıklı 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen senin hayat görüşüne ve aradığın değerlerle uyumlu olup olmamasına bağlı bir durum 🌼. Herkesin geçmişte yaşadığı tecrübeler olabilir, bu tecrübeler bir kişiyi kötü yapmaz. Eğer o kişiyle duygusal bağın kuvvetliyse, birbirinizi seviyor ve anlıyorsanız, bu geçmiş tecrübe engel olmamalı. Önemli olan, ilişkinizde güven ve saygıyı sağlayabilmenizdir.❤️
Hayatta herkes birbirinden farklı deneyimlere sahip, bu da bizi biz yapan şey aslında. Karşındaki kişinin geçmişini kabullenmek de sevginin bir parçası 💫. Eğer kendini rahat ve mutlu hissediyorsan, tüm bunlar önemini yitirir ve geleceğiniz üzerine odaklanırsın. 🙌00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaşıksam evlenirim tabi ki de evet
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
1 yılGönül bu neden olmasın gadası
00 Yorumla
1 yılErkekler evlenir de kadınlar zor neden dersen erkek annelerinde şu fikir var kadın iyi olsa boşanmazdı ben onaylamıyorum diye
22 Yorumla- 1 yıl
Haha saçmalıga bak kadın evlılıgınde ne fedakarlık yapar erkek bır mislini yapmaz cogu evlılıkler öyle biter anlaşmazlıkla tabi kadının haksız olduğu durumlarda varda. Şimdiki erkekler kadın gibi olmuş. Buarad ia boşanan erkekle evlenmek sıkıntı adam karısına yapmadıgını başkasına mı yapcak
- 1 yıl
evet böyle bir cahil kesim var maalesef
1 yılBu kriter ya da engel değil benim için, ama, şu an bekar kalsam tekrar evlenir miyim, zor. oraya koyamam kiöseyi
10 Yorumla
1 yılNeden olmasin ki cocukta yoksa eski esinden bir beklentisi de olmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılhiç evlenmemiş ya da karısı ölmüş olursa daha iyi olur
21 Yorumla- 1 yıl
Evet doğrusun arkadaşım
Millet 2 çocukla evleniyor canım seni seven kişi sorun etmez merak etme etraf o kadar mayası bozuk insanlarla dolu ki artık bunlara bakmıyor kimse
10 Yorumla
1 yılNeden olmasın evlenip boşananlar kafirmi :D tekrar evlenmeye hakları yokmu?
10 Yorumla
1 yılEvlenmiş boşanmış biri olarak hayatında hiç sorumluluk almamış biriyle yapamam
14 Yorumla- 1 yıl
@Eliftürcan yüzde yüz katılıyorum arkadaşım. Doğru tespit
- 1 yıl
@Eliftürcan bi bakabilir misiniz 🙏
- 1 yıl
@Eliftürcan burada mısın
- 1 yıl
@BiSorumVarr1 buyrun
1 yılSeviyorsam evlenirim, önemli olan yanındayken mutlu olmak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Eğlenilir erkek olsam evlenirdim ama çok seviyorsam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenzer soruyu bende soracaktım. Maddi durumu ve işi oldukça iyi efendi bir erkek evlenip ayrılmış olunca tercih edilirmi
210 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@sena0301 birbirlerini daha iyi anlarlar derken karşı tarafında mı evlenip ayrılmış olması lazım?
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat evet olabilir ama evlenmemiş birini tercih edemez mi?
Cevap sahibi1 yıl@Snowcat ben genç kız ile evlilik yapmış arasında keskin bir ayrım görmüyorum. Sadece bahsettiğim şartlardaki bir erkeğe dışardan bakış açısını merak ettim
- 1 yıl
Karşı taraf geçmişte neden eski eşinden ayrıldı diye araştırmaya girer eğer kötü bir şey duymazlarsa evlenilir fakat aile bu konuda biraz pürüz çıkarır gerçekten seni seven bir kadınla birlikte olursan engellerin üstesinden gelirsiniz
Cevap sahibi1 yıl@Serenityyy1 güzel tespit. bir tarafta bazı imkanlar bir tarafta engeller. Ama çiftler birbirini gerçekten çok sever ve isterse aşamayacakları engel olmaz herhalde
Cevap sahibi1 yıl@serenityyy1takip isteği gönderdim. bakabilirsen sevinirim
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlasmak onemlı yanıı neden olmasın karsılımlı hoslantıyla hersey olur bence
31 Yorumla- 1 yıl
Yüzde yüz haklısın. İyi yanları da vardır
Çocuğu olan dahi bekar birisi ile evleniyor. Mühim olan sevgi bence..
10 Yorumlaİlk evliligim ise zor ailem ikna olmayabilir z
Sorunlar yasanir bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Seversem niye olmasin sem bosandinmi?
113 Yorumla
Soran1 yılBen evlenmedim hiç bir zaman
Soran1 yılMeraktan sordum ben olsam kabul etmem
Soran1 yılKadın boşanınca dul oluyor farklı gözle bakıyorlar erkek boşanınca dul olmuyor mu
- 1 yıl
Kadınlar hakkında tecrübe iyi bir şey değil
- 1 yıl
Sen kadınsan senin için iyi. Bizim için iyi değil. Tecrübeli erkek tecrübeli kadınla olur aksi halde erkek tecrübesiz olmalı ki her şey birlikte yapılırsa tadı çıkar.
- 1 yıl
Her boku yemiş sonrada kadın ilk defa bir şey yapınca sıkılan öfleyen elin kadınıyla zaten yaptı diye keyfi olmayan kullanılmış erkek lazım değil 0 km erkek daha iyidir tecrübeli gitsin tecrübeli kadınla olsun naş
- 1 yıl
Tecrübeliyse terk ederim zaten niyetim genç biri ne kadar genç o kadar tecrübesiz biri
Gizli Üye(30-35)1 yılSenmi bosqndin yoksa boşanmış biriylemi evlilik dusunuyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılHayır bekarım sadece meraktan sordum
Cevap sahibi1 yılMillette nasıl kafa var biliyormusun erkekler söyle düşünür mesela boşanan kadın hakkında bu kadın yıllarca cinsellik yaşamış şu an bosanmis yaniyordur istiyordur kafası var kızlardada boşanan erkek yıllarca yapmış tecrubelidir kadını doyurur herşeyi iyi bilir düşüncesi var 😂 haklilarda bence
Soran1 yılSanki bekar erkekler hayat kadınlarına gitmiyor
Cevap sahibi1 yıl😂 şimdi varya bakir bakire bulmak çok zor ben hiç yapmadım ama nasıl bişey çok merak ediyorum
Soran1 yılNapim sorduk mu
Cevap sahibi1 yılKızma sen bekarlar hayat kadınına gidiyor diyince yazayim dedim oruç bugün yormuş galiba seni
1 yılHiç bir zaman kesin ve büyük konuşmamak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler evlenir de herkes dengini bulmalı, yani şartlar eşit
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHemen benden çocuk yapmayı kabul ederse, evet
00 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum ama evlenmem
10 YorumlaBilemiyorum ama hayır sanırım
10 YorumlaEvet, evlenirim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılSeversem evet
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasının artığıni istemem
10 Yorumla Sevdiysem çocukta olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet bunları insanlar aşmış olmalı duygular yeter
10 Yorumla
1 yılKriterlerime uyuyorsa evet
10 Yorumla
1 yılEvlenirim kafa yapımız uyuşuyor ise güveniyorsam evlenirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. evlenilir nie evlenilmesin ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBen öyleyim evet evlenirdim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden olmasın o da insan sonuçta.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Düzgün biri ise evet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGerçek sevgi varsa neden olmasın
00 Yorumla
1 yılÇocuk yoksa kesin evlenirim
00 Yorumla2 tercihimdir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılEvet uyum sevgi olursa
00 Yorumla
1 yılEvet evlenirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılDuruma ve şartlara bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHala evlilik derdindesin kendini geliştir önce
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka meraktan sordum
Genel anlaşmam önemli olan
10 Yorumlaanlaşmaya bağlı
10 Yorumla
1 yılEvlenirim
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
1 yıltanimak lazim. nasil biri?
10 Yorumla
1 yılEvet
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır
10 Yorumla
1 yılEvlemem ama sevgili olurdum
11 Yorumla- 1 yıl
Sen peki
Neden olmasın
10 YorumlaSeviyorsam evet
10 YorumlaÇocuk yoksa evet evlenirim
10 Yorumla
1 yılNeden evlenmeyesin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAşıksam evet
10 Yorumla
1 yılEvetttt
10 Yorumla
1 yılEvlenirim
10 Yorumla
1 yılevlenen birisi illa ki cikar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSadakati önemli
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılNiye olmasın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılçocuk düşünmüyorsam havada kaparım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBelli olmaz benim işim 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?