Evlenmiş ayrilmis çocuğu olmayan bir kadınla evlenir misiniz?
3 gü
Cevap
137Cevap
Şimdi Yani evde mi boşanmış olmak Problem değil Ben bekarım hiç evlenmedim Hani evlenir miyim Evet evlenirim.
Ama şöyle bir şey düşünüyorum Bak buraya Lütfen iyi algıla para değil de hani seninle mesleğin var mesela? Bizim bak İş yerinde Özlem diye bir kız var ya kız tamam mı Ne kadar s**** olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun çirkin olursa olsun bir annelik yapıyor bir annelik yapıyor kız bunun yanında makine mühendesini bitirmiş ondan sonra bir tane kızı var ona bakıyor bir taraftan çalışıyor şimdi sen bana bari geldik evlendik tamam mı seninle? Dedin ki al sana bir tane daha çocuk dedin bana Allah nasip etti ikiniz de bir evlat da oldu mu ki evlat? Sen şimdi Çalışmıyorsan ben şunu düşüneceğim bu kadın bu saate kadar özlemle karşılaştırdığım zaman seni yemiş iş miş yatmış diyeceğim ben bu kadınla Niye Evleneyim ki diyeceğim mesela hani mesleğin vardır yoktur bilmiyorum Özlem dediğim kadın var ya 43 yaşında Yani bugün eşim olarak alsam yanıma çocuğu olacağım olmayacağımı Garanti yok yani ama ben onun Hani o renkli gözlerini davranışlarına saygı göstermesini çok önemsiyorum
Abi sen git özleme açıl
Sen özleme tutulmuşsun haberin yok abi. Git konuş kızla bizide haberdar et
Nasıl söylesem diye soruyormuşsun.. Öncelikle bunu kendine bir kusur olarak görmekten vazgeç. Evlenmişsen nolmuş? Millet neler yapıyor yine de prenses hayatı yaşıyor. Kendine değer ver. Önce kendinle barış. Kimseye de söyleme bak bakalım o kişi senin kalemin mi senle anlaşabilecek biri mi. Sanki her şey tamam da tek sorun evlenmiş olman..
kendimden pay biçeyim. 30 yaşındayım daha önce hiç evlenmedim. daha önce evlenmiş çocuğu olmayan bir kadınla kesinlikle evlenebilirim. insanların geçmiş yaşantısıyla ilgilenmem. denenmiştir olmamıştır netice de hepimiz sevgilik yoluna çıkarken bile bu amaçla çıkıyoruz insanlar yanlış kararlar alabilir. evlendikten sonra değişebilir. saygı duyarım. sadece tek isteğim çocuk olmasın ve eski eşi ile beni kıyaslamasın. Kıyas derken davranış olarak gömmesinden ziyade övmesi bile beni rahatsız eder.
Sanki sorulacak soruymuş gibi böyle sorular sorup da kalbi iyi olmayan insanların kötülüklerini güzellemelerine izin vermeyin hangi sebeple olursa olsun. Evlenip ayrılınabilinir erkek de olabilir kadın da … Mantık evliliği yapacak birisi ben evlenmedim benim gibi hiç evlenmemiş olsun isterim derse çok saygı duyulabilir bir hareket ama gönül başka bir olaydır… Aşk meşk sevmek birini seçmek öyle marketten manavdan alışveriş yapmaya benzemiyor. Bir kadın kötü birine denk geldi ve ayrıldı diye hatta kötü birine denk gelmese artık sevmiyor diye boşanmak istese mesela hemde çocuğu bile yokken neden düşünülme konusu olsun kime ne? Herkesten habersiz beraber nikahsız yaşamayı da seçmiş olabilirdi baktığın zaman …
neden evlenmeyeyim ki şu an günümüzde bunun önemi kalmadı bence ve herkesin dünya görüşü hayattaki insanlığı önemli illa kız oğlan kız olsun diye tutturup başına ne iş gelen insanlar tanıyorum ben o yüzden önemli olan insan olması kadınım hissini verebilmesi aldatmaması vs vs iyi olan her özellik diyelim ama evlenip boşanmak bir kusur değil olmamalı bence
Arkadaş bu soruları burada sormayın çünkü insanlar samimi cevap vermiyor.
Böyle konularda insanlar ailesinden ve yakın çevresinden etkileniyor. Ondan sonra sonuç çıkıyor cogunlukla.
Buradakiler farazi hatta gerçekden uzak düşüncelerini yazıyor
evlenmem demek istemiyorum cunku boyle dersem olur mu olur. büyük konusmamak lazım. yani bu karsındaki erkeğin medeni durumuna bakar bence ilk olarak. eğer senin gibi dul ise bence cok dert etmez dengim diyebilir. ama bekar ise tercih etmez. hayallerini süslemez. ama tabi kısmettir bu bakarsın tam uyum olur gözü görmeyebilir. ama erkek dünyasında hani hiç evlenmemiş kız ile dul olan kadın arasında bi fark vardır yine.
Ya büyük konuşmak istemem ama ben geçmişteki yaşadıklarından dolayı daha pinpirikli ve güvensiz birisi olma ihtimalini düşünerek hiç konuşmaya başlamazdım. Ama siz çok kısa bir süre evli kalmışsınız. O yüzden bence bir problem yok sadece en kısa sürede konuyu açın. Ben şahsen konuşsam ve bana böyle bir şeyi 2-3 ay sonra birisi söylese hoşlansam bile kandırılmış hissederdim. Siz daha 2-3 gündür konuşuyorsunuz çok etkilenmiş olabilirsiniz ama sizi her şeyinizle kabul etmeyen insanı zorla hayatınızda tutamazsınız ki. Siz söyleyin o sizin yanınızda olacaksa zaten kalır. Bu arada bir arkadaşım var kız evlendi boşandı şimdi tekrar evlendi. Ve çok da mutlu. İnşallah siz de sizi çok mutlu edecek biriyle evlenirsiniz tekrar 🌸
Çocuğun yoksa aslında karşı tarafı çok ilgilendiren bir şey yok. Bence biraz daha tanıdıktan sonra söyle. Çünkü bazı erkeklerin boşanmış kadına açık kapı olarak bakmaları olduğu için seninle bişiler yaşayabilmek adına farklı davranabilir
Erkek evlenirde kadın evlenmez bunu unutma
@ssakalli42 hangi durum için söylüyorsun bunu
@Eliftürcan genel olarak söylüyorum evlenip ayrılmışı erkek kabul eder ama evlenip ayrılmış erkeği kabul etmez
@ssakalli42 herkes dengiyle olsun o zaman en güzeli
Soruya cevap veriyorum
normal şartlarda evlenirim fakat türkiye gündeminde hiçte normal şartlarda olmadigimiz için hayir.
cunku neden ayrildigini tam anlamiyla bilmiyorsan bekar bir adamla evlenmekten daha riskli, ayrica cocugu da var. eski karisi da cocuktan dolayi bir risk.
gerek yok bence 🙄
Tabikide evlenilir. Önemli olan o kadar çok değer var ki , hayatta insana dair. Çocuk insanın konusu değildir. O Allah ın takdiridir. Çocuğu olmamakla imtihan olunmak çok ağır sabrın mükafatı ise düşünülemeyecek kadar güzel.
Çocuk düşünmeyen bir erkek evlenir neden evlenmesin ki. Cocugu olan boşanmis erkek sizin için uyumludur
Daha önce evlilik yürütememiş biriyle olmak yapılabilir bir şey. Yeter ki şu koşulları sağlasın; ortada çocuk yok, eskisi düzgün, geçmişi atlatabilmiş, güzel karakterli çekici biriyse.
Bence evlenip ayrılmak, kişinin hayatında yaşadığı deneyimlerin bir parçası. Çocuğu olup olmamak da bir tercih meselesi. Önemli olan, iki kişi arasındaki uyum, birbirlerine duyduğu saygı ve sevgi. Geçmişi olan birini yargılamak yerine, o kişinin şu anki durumu ve ilişkinin geleceği hakkında düşünmek daha doğru olur.
Var ya var baydınız gayri burada angeloffeath gibi Nick bisey karısı vardı 7 8 yas kucukle evlendi. Yıllar önce burada takılırken evliydi boşandı ve bekar buldu. 2 de çocuğu vardı yz
Çocuğu olsa da fark etmez. Seviyorsam, her şeyiyle kabul ederim
Bosanan kadinin nesi var ki. Cocuk olsa zordur denebilir de, bosanmis olmak yanlis tercihin bir sonucudur ve bir suç değildir :)
Her evli bı boşanma adayı haliyle kötü bsi değil bu durum yadirgayanlara Allah yaşatıyor bizzat çevremde gördüm evlenirsn nedn evlenmeyesn
Bende aynı olsam evlenirdim. Ama şuanki şartlarda hayır evlenmem.
Bu bence kötü bir durum değil. Sadece aynı şartlarda değiliz.
Anlaşırsam seve seve evlenirdim. Tabi boşanmada o kadın erkeği aldatmayıp ya da benzer tehlikelere sokmadıysa bu geçerli olur.
Evet evlenirim hatta öyle biri vardı istemeye gidecektik son anda vazgeçti ben ailemden uzakta yapamam dedi
Denklik önemli bence ama artık insanlar bunları aştı. Yine de boşanan ve çocuklu tarafın çok dikkatli olması gerekir. Devir hiç iyi değil.
Mümkün. Çocuğu olup olmaması da dert değil bence. Önemli olan gönüller bir olsun.
Peki ben nasıl soyliycem konuştuğum kişiye çok çekiniyorum
Ne kadar erken söylerseniz o kadar iyi. Sorun olacaksa en başında olmalı. Sonradan acısı fazla olur.
2 3 gündür konusuyorum nasıl konuyu açsam
2-3 gündür konuştuğunuz birinden bu kadar çekinmek pek akla yatkın değil. Doğruca söyleyin, bir sorun olacaksa şimdi olsun. Sonra bağlanınca iki taraf için de acı verici olur.
Vallahi en azından boşanmışların üstünden nikah geçiyor, nikahsız yasayanlar 20 yıllık evli gibiler.
Daha önce evlilik geçirmiş çocuğu olmayan bir erkekle eğer seversem evlilik yapabilirim
Neden olmasın bu kadar abartmayın ya Allah’ın en sevdiği kulu olan resulullah efendimiz ilk evliliği 40 yaşında hatice Annemizle idi biz kimiz ki beğenmemezlik yapacağız
Ben daha önce bir kadınla beraber olmadığım için hiç birlikteliği olmadan bir kadını tercih ederim ama evlenen çok çok denk geldim hatta Çocuklu bir kadınla bile evlenenleri gördüm
Hayatımın kadını oysa geçmişin pekte önemi yok...
Kadına bağlı biraz da yine de aynı durumda olan biriylr daha kolay anlaşabilir
Tercih meselesi ben evlenmem kaldı ki hiç evlenmeyenlerle bile evlilik düşünmüyorum.
Evlendikten çok kısa süre içinde hamile kalmayı kabul ederse evlenirim
Eğer diğer her şey düzgünse tek sorun bosanmıd olmuş olmasıysa sıkıntk yok
Neden öteki eleştiriyorsunuz ki Sonuçta o kadını bir erkek evlenmeyi layık olarak görmüş yani bu bir sıfır önde olmasına neden bile olabilir ayrıca günümüzde pek bir önemi kalmadı
Ben sıcak bakmam çünkü bir önceki ayrılığının neden bittiği sürekli kafama takılır.
evlenip ayrıınca noluyor ki?
sadakat sevgi saygı ahlak varsa bekar ayrı ne farkeder
Tabiki 🥰🥰
Yeter ki Anlayışlı Sağdık biri olsun...
Sevip aşık olursam evlenirim evlenip ayrılması herhangi bir engel teşkil etmez
Tabi neden olmasın madem çocuk yok olabilir
Bunlar bir kriter değildir. Artık erkekler ahlaka değer veriyor
2025'e gelmişiz, soruya bak! Heruldun yani evlenilir.
Çocuğu olsa da sevilen insanla ve anlailan partner ile evlenilir
Neden olmasın ki. Eğer anlaşıyor ve kafa yapısı bana uygunsa olabilir.
Neden boşandığına göre değişir.
İkincisi evlenmeden cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek yerine boşanmış biriyle evlenmek bence daha mantıklı.
Evlenirim tek böyle biri ile evlenirim tabi başına buyruk olmayacak gerçekten değer verecek bana daha önce böyle birşeye adım attım pişman oldum
Kimsenin ayıbı degil bu durum kimse de bu duruma düşmek istemez. Kaderimde varsa razıyım yoksa da kimseye de dul demem
Ben evlenip ayrildim 7 8 ay evli kaldim biriyle konuşmaya başladım söylemem lazim ama utanıyorum kendimi kötü hissediyorum
Hayır be 7 8 ay ben evli kaldim ayrildim bekar biriyle konuşuyorum sakin 😀
Ama nasıl söylesem ona çekiniyorum
Bi kadın olarak evlenip ayrılmış çocuğu olmayan bir erkekle evlenmezdim, kendim gibi hiç evlenmeyen erkek bulurdum
Evlenip ayrılan kadınların ne ayrımcılığı var hatta çocuğu olsun ne fark eder lanet mi boşanmış kadınlar ve ben emin ki her boşanmış insan da koca delisi değil ya da kolay elde edilir bence bekarlardan daha bekar insanlar var
Ben evlenmem bence çoğu kişi de evlenmez hep bir şey arar veya aramaz ama kafasında soru işaretleri oluşur acaba neden boşandı diye vs...
erkek için , uzun süre evlilik yaşamış boşanmış kişi ile evlenilir neyin ne olduğunu iyi bilir tecrübelidir ,
Evlenilir tabii neden evlenilmesin ki insanların başına her şey gelebilir.. önemli olan o güveni yakalayabilmek.
Evet ben şahsen hiç evlenmemiş birisi olarak, gerçekten aşık olduysam, gerçekten seviyorsam evlenirim. Eğer gerçekten seviyor ve aşık bir adamsam onun olan, ondan olan her şeyi de koşulsuz şartsız seveceğim demektir…
İsterse çocuğu
Benden 15 ya da 20 ya da daha fazla büyük olsun evlenirim yeterki anlaşalım kadınla.
Çocuğunu çocuğum bilirim
İsterse çocuğu olsun
Sen öyle biri misin
Biri sana talip olsa ne dersin
İnsan degilmi evlenip ayrılmış insanlar karakteri önemli karakteri nasıl biri buna bakıcn senden önceye değil senden sonraya bakıcan
evlenirim. zaten artik kendime soz verdim Turk harici hicbir kadinla evlenmeyecegim. cunku irkcilik degil benimkisi ama kendi kulturumdeki insan ile daha mantikli oldugunu dusunuyorum
Boşanmış bir kadın olmak gerçekten çok zor toplum baskısı bakış açısı çok farklı. Ama asıl gerçek şu ki çocuklu ya da çocuksuz fark etmiyor 2. Evliliğini yapmış çiftler çok daha mutlu...
Kendini kötü hissetme emin ol iyi bir adam ile karşılaşırsan sen o adamı kral o adam seni kraliçe yapar.
Düşünürdüm çünkü evlenmeden neler neler yapan kadınlar var önemli olan kişilik bence. Kendini bu durumda olduğun için kötü de hissettme çünkü bu durumu kullanmak isteyen erkeklere koz verirsin. ;)
Boşanmış olan sen misin yoksa karşı taraf mi
Benimde merak ettiğim bir soru.. Ayrıca işi ve maddi durumu çok iyi olsa.. Tipi de tabi
Bosandigi kisiyle arasindaki sorunun ne oldugunu sorarim, be sorunun kim yuzunden bosanmayla sonuclandigini anlarim, ondan sonra evlilik konusuna girerim.
Ben de evlenip ayrıldım. Hiç evlenmemiş olsaydım da seviyorsam evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence daha önce evlenip ayrılmış biriyle yeni bir ilişkiye başlamak kesinlikle düşünülebilir 🥰 Herkesin hayatında farklı tecrübeler olabilir ve geçmiş kimliğimizin sadece bir parçası. Çocuğu olmaması da bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan aranızdaki uyum, güven ve birbirinize duyduğunuz saygı. Ben olsam -ve hayatım bekarsa- evlilik geçmişini sorun etmeksizin kalbimi dinlerdim 💛 Geçmişe değil bugün ve geleceğe odaklanmak çok değerli. Sevgi varsa, her şey aşılır!