Evlenmiş ayrilmis çocuğu olmayan bir kadınla evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞimdi Yani evde mi boşanmış olmak Problem değil Ben bekarım hiç evlenmedim Hani evlenir miyim Evet evlenirim.
Ama şöyle bir şey düşünüyorum Bak buraya Lütfen iyi algıla para değil de hani seninle mesleğin var mesela? Bizim bak İş yerinde Özlem diye bir kız var ya kız tamam mı Ne kadar s**** olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun çirkin olursa olsun bir annelik yapıyor bir annelik yapıyor kız bunun yanında makine mühendesini bitirmiş ondan sonra bir tane kızı var ona bakıyor bir taraftan çalışıyor şimdi sen bana bari geldik evlendik tamam mı seninle? Dedin ki al sana bir tane daha çocuk dedin bana Allah nasip etti ikiniz de bir evlat da oldu mu ki evlat? Sen şimdi Çalışmıyorsan ben şunu düşüneceğim bu kadın bu saate kadar özlemle karşılaştırdığım zaman seni yemiş iş miş yatmış diyeceğim ben bu kadınla Niye Evleneyim ki diyeceğim mesela hani mesleğin vardır yoktur bilmiyorum Özlem dediğim kadın var ya 43 yaşında Yani bugün eşim olarak alsam yanıma çocuğu olacağım olmayacağımı Garanti yok yani ama ben onun Hani o renkli gözlerini davranışlarına saygı göstermesini çok önemsiyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Abi sen git özleme açıl
- 1 yıl
Sen özleme tutulmuşsun haberin yok abi. Git konuş kızla bizide haberdar et
En İyi Cevaplar
1 yılkendimden pay biçeyim. 30 yaşındayım daha önce hiç evlenmedim. daha önce evlenmiş çocuğu olmayan bir kadınla kesinlikle evlenebilirim. insanların geçmiş yaşantısıyla ilgilenmem. denenmiştir olmamıştır netice de hepimiz sevgilik yoluna çıkarken bile bu amaçla çıkıyoruz insanlar yanlış kararlar alabilir. evlendikten sonra değişebilir. saygı duyarım. sadece tek isteğim çocuk olmasın ve eski eşi ile beni kıyaslamasın. Kıyas derken davranış olarak gömmesinden ziyade övmesi bile beni rahatsız eder.
00 Yorumla
Sanki sorulacak soruymuş gibi böyle sorular sorup da kalbi iyi olmayan insanların kötülüklerini güzellemelerine izin vermeyin hangi sebeple olursa olsun. Evlenip ayrılınabilinir erkek de olabilir kadın da … Mantık evliliği yapacak birisi ben evlenmedim benim gibi hiç evlenmemiş olsun isterim derse çok saygı duyulabilir bir hareket ama gönül başka bir olaydır… Aşk meşk sevmek birini seçmek öyle marketten manavdan alışveriş yapmaya benzemiyor. Bir kadın kötü birine denk geldi ve ayrıldı diye hatta kötü birine denk gelmese artık sevmiyor diye boşanmak istese mesela hemde çocuğu bile yokken neden düşünülme konusu olsun kime ne? Herkesten habersiz beraber nikahsız yaşamayı da seçmiş olabilirdi baktığın zaman …
10 Yorumla
1 yılNasıl söylesem diye soruyormuşsun.. Öncelikle bunu kendine bir kusur olarak görmekten vazgeç. Evlenmişsen nolmuş? Millet neler yapıyor yine de prenses hayatı yaşıyor. Kendine değer ver. Önce kendinle barış. Kimseye de söyleme bak bakalım o kişi senin kalemin mi senle anlaşabilecek biri mi. Sanki her şey tamam da tek sorun evlenmiş olman..
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence daha önce evlenip ayrılmış biriyle yeni bir ilişkiye başlamak kesinlikle düşünülebilir 🥰 Herkesin hayatında farklı tecrübeler olabilir ve geçmiş kimliğimizin sadece bir parçası. Çocuğu olmaması da bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan aranızdaki uyum, güven ve birbirinize duyduğunuz saygı. Ben olsam -ve hayatım bekarsa- evlilik geçmişini sorun etmeksizin kalbimi dinlerdim 💛 Geçmişe değil bugün ve geleceğe odaklanmak çok değerli. Sevgi varsa, her şey aşılır!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
135Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,2b cevap paylaştı.
u 1 yılevet evlenirim
00 Yorumla
1 yılBence evlenip ayrılmak, kişinin hayatında yaşadığı deneyimlerin bir parçası. Çocuğu olup olmamak da bir tercih meselesi. Önemli olan, iki kişi arasındaki uyum, birbirlerine duyduğu saygı ve sevgi. Geçmişi olan birini yargılamak yerine, o kişinin şu anki durumu ve ilişkinin geleceği hakkında düşünmek daha doğru olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenmem demek istemiyorum cunku boyle dersem olur mu olur. büyük konusmamak lazım. yani bu karsındaki erkeğin medeni durumuna bakar bence ilk olarak. eğer senin gibi dul ise bence cok dert etmez dengim diyebilir. ama bekar ise tercih etmez. hayallerini süslemez. ama tabi kısmettir bu bakarsın tam uyum olur gözü görmeyebilir. ama erkek dünyasında hani hiç evlenmemiş kız ile dul olan kadın arasında bi fark vardır yine.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılneden evlenmeyeyim ki şu an günümüzde bunun önemi kalmadı bence ve herkesin dünya görüşü hayattaki insanlığı önemli illa kız oğlan kız olsun diye tutturup başına ne iş gelen insanlar tanıyorum ben o yüzden önemli olan insan olması kadınım hissini verebilmesi aldatmaması vs vs iyi olan her özellik diyelim ama evlenip boşanmak bir kusur değil olmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadaş bu soruları burada sormayın çünkü insanlar samimi cevap vermiyor.
Böyle konularda insanlar ailesinden ve yakın çevresinden etkileniyor. Ondan sonra sonuç çıkıyor cogunlukla.
Buradakiler farazi hatta gerçekden uzak düşüncelerini yazıyor30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa büyük konuşmak istemem ama ben geçmişteki yaşadıklarından dolayı daha pinpirikli ve güvensiz birisi olma ihtimalini düşünerek hiç konuşmaya başlamazdım. Ama siz çok kısa bir süre evli kalmışsınız. O yüzden bence bir problem yok sadece en kısa sürede konuyu açın. Ben şahsen konuşsam ve bana böyle bir şeyi 2-3 ay sonra birisi söylese hoşlansam bile kandırılmış hissederdim. Siz daha 2-3 gündür konuşuyorsunuz çok etkilenmiş olabilirsiniz ama sizi her şeyinizle kabul etmeyen insanı zorla hayatınızda tutamazsınız ki. Siz söyleyin o sizin yanınızda olacaksa zaten kalır. Bu arada bir arkadaşım var kız evlendi boşandı şimdi tekrar evlendi. Ve çok da mutlu. İnşallah siz de sizi çok mutlu edecek biriyle evlenirsiniz tekrar 🌸
20 Yorumla
1 yılÇocuğun yoksa aslında karşı tarafı çok ilgilendiren bir şey yok. Bence biraz daha tanıdıktan sonra söyle. Çünkü bazı erkeklerin boşanmış kadına açık kapı olarak bakmaları olduğu için seninle bişiler yaşayabilmek adına farklı davranabilir
25 Yorumla- 1 yıl
Erkek evlenirde kadın evlenmez bunu unutma
- 1 yıl
@ssakalli42 hangi durum için söylüyorsun bunu
- 1 yıl
@Eliftürcan genel olarak söylüyorum evlenip ayrılmışı erkek kabul eder ama evlenip ayrılmış erkeği kabul etmez
- 1 yıl
@ssakalli42 herkes dengiyle olsun o zaman en güzeli
- 1 yıl
Soruya cevap veriyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılnormal şartlarda evlenirim fakat türkiye gündeminde hiçte normal şartlarda olmadigimiz için hayir.
cunku neden ayrildigini tam anlamiyla bilmiyorsan bekar bir adamla evlenmekten daha riskli, ayrica cocugu da var. eski karisi da cocuktan dolayi bir risk.
gerek yok bence 🙄00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTabikide evlenilir. Önemli olan o kadar çok değer var ki , hayatta insana dair. Çocuk insanın konusu değildir. O Allah ın takdiridir. Çocuğu olmamakla imtihan olunmak çok ağır sabrın mükafatı ise düşünülemeyecek kadar güzel.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk düşünmeyen bir erkek evlenir neden evlenmesin ki. Cocugu olan boşanmis erkek sizin için uyumludur
20 Yorumla
1 yılİnsan degilmi evlenip ayrılmış insanlar karakteri önemli karakteri nasıl biri buna bakıcn senden önceye değil senden sonraya bakıcan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılDaha önce evlilik yürütememiş biriyle olmak yapılabilir bir şey. Yeter ki şu koşulları sağlasın; ortada çocuk yok, eskisi düzgün, geçmişi atlatabilmiş, güzel karakterli çekici biriyse.
00 Yorumla
1 yılBoşanmış bir kadın olmak gerçekten çok zor toplum baskısı bakış açısı çok farklı. Ama asıl gerçek şu ki çocuklu ya da çocuksuz fark etmiyor 2. Evliliğini yapmış çiftler çok daha mutlu...
01 Yorumla- 1 yıl
Kendini kötü hissetme emin ol iyi bir adam ile karşılaşırsan sen o adamı kral o adam seni kraliçe yapar.
1 yılKarakterliyse
Ben işe giderken acaba bugün biri evime girip onu $iker mi diye düşündürtmeyecekse katil etmeyecekse çocuğu varsa da sorun olmaz
00 Yorumla
1 yılVar ya var baydınız gayri burada angeloffeath gibi Nick bisey karısı vardı 7 8 yas kucukle evlendi. Yıllar önce burada takılırken evliydi boşandı ve bekar buldu. 2 de çocuğu vardı yz
00 YorumlaÇocuğu olsa da fark etmez. Seviyorsam, her şeyiyle kabul ederim
30 Yorumla
1 yılNeden olmasın sorun bile olmamalı hata çocuğu bile olabilir çevremde var öyle bir kaç arkadaş çokta mutlular
10 Yorumla
1 yılBosanan kadinin nesi var ki. Cocuk olsa zordur denebilir de, bosanmis olmak yanlis tercihin bir sonucudur ve bir suç değildir :)
10 Yorumla
1 yılÇocuğu olmayan biri ile olabilir ama neden ayrıldığını eşinden bilmek isterdim aynı şeyi yaşamamak için bende.
10 Yorumla
1 yılHer evli bı boşanma adayı haliyle kötü bsi değil bu durum yadirgayanlara Allah yaşatıyor bizzat çevremde gördüm evlenirsn nedn evlenmeyesn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 902 cevap paylaştı. Bende aynı olsam evlenirdim. Ama şuanki şartlarda hayır evlenmem.
Bu bence kötü bir durum değil. Sadece aynı şartlarda değiliz.00 Yorumla
1 yılGerçekten sevdiğine inanırsam neden olmasın önemli olan sevgi saygı geriye kalan her şey sadece birer ayrıntı
00 Yorumla
1 yılAnlaşırsam seve seve evlenirdim. Tabi boşanmada o kadın erkeği aldatmayıp ya da benzer tehlikelere sokmadıysa bu geçerli olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılEvet evlenirim hatta öyle biri vardı istemeye gidecektik son anda vazgeçti ben ailemden uzakta yapamam dedi
00 Yorumla Oda insan sonuçta neden olmasın evlenirler fakat kafalar uyuşması lazım kriterler uyması lazım yinede
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Denklik önemli bence ama artık insanlar bunları aştı. Yine de boşanan ve çocuklu tarafın çok dikkatli olması gerekir. Devir hiç iyi değil.
00 Yorumla
1 yılMümkün. Çocuğu olup olmaması da dert değil bence. Önemli olan gönüller bir olsun.
04 Yorumla
Soran1 yılPeki ben nasıl soyliycem konuştuğum kişiye çok çekiniyorum
- 1 yıl
Ne kadar erken söylerseniz o kadar iyi. Sorun olacaksa en başında olmalı. Sonradan acısı fazla olur.
Soran1 yıl2 3 gündür konusuyorum nasıl konuyu açsam
- 1 yıl
2-3 gündür konuştuğunuz birinden bu kadar çekinmek pek akla yatkın değil. Doğruca söyleyin, bir sorun olacaksa şimdi olsun. Sonra bağlanınca iki taraf için de acı verici olur.
1 yılEski eşi sorunlu bir tip değilse neden olmasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılVallahi en azından boşanmışların üstünden nikah geçiyor, nikahsız yasayanlar 20 yıllık evli gibiler.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce evlilik geçirmiş çocuğu olmayan bir erkekle eğer seversem evlilik yapabilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden olmasın bu kadar abartmayın ya Allah’ın en sevdiği kulu olan resulullah efendimiz ilk evliliği 40 yaşında hatice Annemizle idi biz kimiz ki beğenmemezlik yapacağız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen daha önce bir kadınla beraber olmadığım için hiç birlikteliği olmadan bir kadını tercih ederim ama evlenen çok çok denk geldim hatta Çocuklu bir kadınla bile evlenenleri gördüm
10 YorumlaHayatımın kadını oysa geçmişin pekte önemi yok...
00 YorumlaEğer kendini geliştirmiş yetkin bir insansa neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadına bağlı biraz da yine de aynı durumda olan biriylr daha kolay anlaşabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTercih meselesi ben evlenmem kaldı ki hiç evlenmeyenlerle bile evlilik düşünmüyorum.
00 Yorumla Evlendikten çok kısa süre içinde hamile kalmayı kabul ederse evlenirim
00 YorumlaEğer diğer her şey düzgünse tek sorun bosanmıd olmuş olmasıysa sıkıntk yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlar için bu önemli olsa da benim düşüncem beni bedeniyle değil ruhuyla sevsin 🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden öteki eleştiriyorsunuz ki Sonuçta o kadını bir erkek evlenmeyi layık olarak görmüş yani bu bir sıfır önde olmasına neden bile olabilir ayrıca günümüzde pek bir önemi kalmadı
00 Yorumla
1 yılBen sıcak bakmam çünkü bir önceki ayrılığının neden bittiği sürekli kafama takılır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılevlenip ayrıınca noluyor ki?
sadakat sevgi saygı ahlak varsa bekar ayrı ne farkeder
00 Yorumla
1 yılTabiki 🥰🥰
Yeter ki Anlayışlı Sağdık biri olsun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSevip aşık olursam evlenirim evlenip ayrılması herhangi bir engel teşkil etmez
00 Yorumla büyük konuşmamak lazım ama ben evlenmezdim sanırım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTabi neden olmasın madem çocuk yok olabilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunlar bir kriter değildir. Artık erkekler ahlaka değer veriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yıl2025'e gelmişiz, soruya bak! Heruldun yani evlenilir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu olsa da sevilen insanla ve anlailan partner ile evlenilir
00 Yorumla Çocuk yoksa evlenirim başkasının çocuğuna üvey baba olamam yanlış olur bu
00 YorumlaNeden olmasın ki. Eğer anlaşıyor ve kafa yapısı bana uygunsa olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden boşandığına göre değişir.
İkincisi evlenmeden cinsel ilişki yaşamış biriyle evlenmek yerine boşanmış biriyle evlenmek bence daha mantıklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenirim tek böyle biri ile evlenirim tabi başına buyruk olmayacak gerçekten değer verecek bana daha önce böyle birşeye adım attım pişman oldum
00 YorumlaKimsenin ayıbı degil bu durum kimse de bu duruma düşmek istemez. Kaderimde varsa razıyım yoksa da kimseye de dul demem
04 Yorumla
Soran1 yılBen evlenip ayrildim 7 8 ay evli kaldim biriyle konuşmaya başladım söylemem lazim ama utanıyorum kendimi kötü hissediyorum
Soran1 yılHayır be 7 8 ay ben evli kaldim ayrildim bekar biriyle konuşuyorum sakin 😀
Soran1 yılAma nasıl söylesem ona çekiniyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBi kadın olarak evlenip ayrılmış çocuğu olmayan bir erkekle evlenmezdim, kendim gibi hiç evlenmeyen erkek bulurdum
10 Yorumla
1 yılEvlenip ayrılan kadınların ne ayrımcılığı var hatta çocuğu olsun ne fark eder lanet mi boşanmış kadınlar ve ben emin ki her boşanmış insan da koca delisi değil ya da kolay elde edilir bence bekarlardan daha bekar insanlar var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evlenmem bence çoğu kişi de evlenmez hep bir şey arar veya aramaz ama kafasında soru işaretleri oluşur acaba neden boşandı diye vs...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılerkek için , uzun süre evlilik yaşamış boşanmış kişi ile evlenilir neyin ne olduğunu iyi bilir tecrübelidir ,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenilir tabii neden evlenilmesin ki insanların başına her şey gelebilir.. önemli olan o güveni yakalayabilmek.
00 Yorumla
1 yılEvet ben şahsen hiç evlenmemiş birisi olarak, gerçekten aşık olduysam, gerçekten seviyorsam evlenirim. Eğer gerçekten seviyor ve aşık bir adamsam onun olan, ondan olan her şeyi de koşulsuz şartsız seveceğim demektir…
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem