Ben onu reddettim. Acayip çok pişmanım. Ama o sıra ona iyi gelemezdim sorunlarım vardı çoktu. Birbirimize aşığız. Ben açılamadım utandım da. Reddettiğim için bana kızgın inat yaptı başkasıyla şu an ve benden çok uzakta. Bir süre ona yazmadım. Sonra yazıp her şeyimi anlattım. Bana öfkeli midir sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani öncelikle kendi içinde sorunların varken bir insandan hoşlansan bile onu hayatına almamak büyük bir şey seni tebrik ederim
Çünkü insanlar böyle zamanlar da yaralarını hafifletecek birini ararlar karşı taraftan hoşlanmasalar bile
Bu yüzden senin yaptığın hareketi herkes yapamaz 👏🏻
Zor ama doğru bir karar vermişsin karşı taraf için
Ama bu onun açısından bakılırsa aynı şekilde yorumlanmaz ve sana kızgın olması da çok normal
Çünkü depresyon yaşadı belki de onu reddettiğin için
Bu durumu ona olduğu gibi anlatırsan sana gerçekten değer veriyorsa ve seni birazcık tanıyorsa anlar
Hakkknızda hayırlısı olsun
Bazen doğru kişi bile olsa zamanı gelmeden olmuyor malasef 😀
Evet güzel can kardeşim, kısa kısa cevaplar verdi öncelikle, sonrasında ona her şeyi onsuz bütün yaşadığım sıkıntıları, omu çok sevip özleyip unutamadığımı, o zamanki duygularının hepsinin karşılıklı olduğunu, ondan çekindiğimi, onun benim ilk aşkım olduğu anlattım. Evet yapabildim ö*meden bunu. Yapabildim. Şimdi sadece daha fazla üzerine gitmek istemiyorum. Kendini suçlar mı? Çünkü o zaman onu reddettiğimde, bana çok öfkelenmişti. Bir ara yumuşadı umutlandı benden bekledi. Ama benim sorunlarım çoktu ve bana öfkelenip bir şey yapar sinirler diye çok çekindim yanaşamadım bile. Ona olduğu gibi bunları da anlattım bitanem. Sence ne düşünüyor olabilir? Bazı zamanlarda bana sert davrandığı için kendini suçlar mı ki?
Yani kendini suçlaması erkeğin vicdanına bağlı erkekler bizim gibi duygusal değiller maalesef
Ama sana gerçekten değer veriyorsa ve seni gerçekten istiyorsa bu işi olmuş bil kesinlikle sana döner
Bu süreçte kesinlikle üstüne gitme uzaktan izle
Erkekler bunu seviyor
Bırak o gelsin
Sen yapacağını yapmışsın zaten
Ben ona dayanamam ya. Onsuz bir hayat düşünemiyorum bitanem sağol okuduğun için yine yazıyım dedim içimdekileri sana.😊 Ahhh bu var ya içimi yakıyor çok. Çok özledim onu. Kalbim dayanmıcak gibi oluyor bazen. Kollarım ona sarılamadığım için güçsüzz. Ben güçsüzüm onsuz olduğum için. Ben onu çok seviyormuşum. İnkar etmişim. Nilüferin şarkısındaki gibi.😊 O kadar bastırmışım ki bu duygumu, beni içten içe yiyormuş ona açılamamak. Ona hislerim gittikçe artıyor. Geçmiyor da işin tuhafı. Kednimce güzel miyim evet, beğeniliyor muyum erkekler tarafından, evet. Benim de beğendiğim oluyor mu , evet. Ama hiçbir erkek onun gibi olamaz, beni onun gibi sevemez ya. Ben de başkasını sevemiyorum t*ksiniyorum ya.
Anlıyorum seni bende daha önce aşık oldum ama erkeği ilgini fazlasıyla gösterince cepte görüyor
Tabi bu karşıdaki kişiyle de ilgili ama birtek aşk ilişkileri için değil bütün ilişkiler için bu böyle
Sen zaten duyguları ifade etmişsin
Artık top onda
Ona bırak
İnan ki kadınların da ilişki de etkisi var ama erkek isterse ilerliyor
İstiyorsa gelir zaten
Hele ki sen istediğini ifade ettikten sonra
Her türlü gelir
Sen daha umut verici daha mantıklı konuştun. Sağol bitanem iyi ki varsın sağol ne mutlu oldum ya.
Bu arada hayatında biri olsa bile bitirmesi çok zor olmaz
Tabi karşı taraf için üzücü bir durum ama erkekler böyledirler istediği ve arzuladığı bir kadın için ilişkilerini bitirebilirler
Bir kadında bitirir ama erkekler bizim kadar duygusal olmadıkları için çok daha kolay 😬
Biz kadınlar duygusal bakıp evliliğe kadar taşıyabiliyoruz 😑
Ben bu şekilde düşünüyorum inşallah yardımım dokunmuştur 😃
kara sevda bile olsa hayatında başkası varsa yapabileceğin bir şey yok. birbirlerini sevmesel bile
Sen öyle deyip birazcık üzdün beni çiçeğim. Bitanem ama, bak, gün doğmadan neler doğar. Belki oralarda sıkılıp bunaldı, beni arıyor ruhu beni istiyor belki bilemem. Ama karşılıklı kuvvetli bir aşk bu ya. Aşamadım. Olmuyor. En iyisi kapılıp gitmek. Seviyorum ya, biliyorum. Onsuz bu hayat bir c*hennemden ibaretmiş. O olsa, her şey tatlı iyi güzel. O yokken var ya, bal bile z*hir. Z*kkım.
Birinin sevgilisi varken konu o kadar kolay olmuyor maalesef. sıkılıp bunalsa bile sevgilisi varken sana dönmemeli. dönecek kadar karaktersizse senin onu kabul etmemen gerekiyor. aşktan öte şeyler vardır. sana zehir oluyor diye karşıdakine asıl zehirli hayatı yaşatamazsın
Hayır. Beni seviyor biliyorum. İkimizde mutlu olmayı hak ettik. Onu istiyorum ne şekilde olursa, olsun.
Başkasına gitmem, o da gitmez. Güveniyorum. Seviyorum onu. Bensiz mutsuz kaldıgı için böylr yaptı. Ona yazmadım diye sevmedim sanki. Ona bitiyorum resmen
anlıyorum ne demek istediğini, ama sen anlamıyorsun. sevgilisi olan adamı bal olsa yutmaman gerekiyor. konu aşkınızın dışında olan bir durum
o kadar çok seviyor olsaydı başkasına bakamazdı bile, orası ayrı.
Uzak dur derim
Bu mümkün mü? Ailem yüzünden ona yazamadım, çekindiğimden tepkisinden de korktum. Hani baya iş işten geçti ama, sürekli bu açıklığa kavuşturamadığımız konu beni son zamanlarda aşırı derecede rahatsız etmeye başladı. Öyle ki, int*h*rı bile düşündüm. Sonra başıma gelen öyle sıkıntılar oldu ki anlatamam bile.
Bence iyi ki kabul etmemişsin bu tipleri iyi bilirim er geç aldatırlar ne olduğu belirsiz bir yaratık için kendini yıpratmaya değmez derim
Ama ona öyle bağlı hissediyorum ki, ben yanında olduğumda başka kimseye bakmadı bile. Sırf benimle ilgilendi beni izledi. Ben onu unutmak istedim. Unutamadım. Yapamadım. Rüyalarıma giriyor. Onu çok ama çok özledim. Başkasıyla olmuyor denedim yapamadım. O yanımda olsa her şey mükemmel olur. O varken z*hir bile tatlı, o yokken şeker bile acı. Onu alıp elini yüzünü sevmek öpüp koklamak istiyorum çok.
Seni anlıyorum canım ama her zaman kendine güvenen kendinle barışık olmanı ve hayata daima olumlu bakmanı öneririm eğer zorlanıyorsan psikolojik destek alabilirsin bunun için hiç utanma derim herkes destek alabilir
Bitanem sağol, evet destek almaya başladım ama içimden gelen ona olup biten her şeyi anlatmaktı kim ne derse desin, yazma diyen oldu, etme sevme bırak diyen oldu, o kadar kolay değil bu çok zor bu çok büyük bir aşk, sevgi bitanem. Bir de beni gerçekten unutamadığını ben de hissettim. Rüyalarımda gördüm. İkimizde iletişimsizlik ve belirsizlik içindeydik uzun bir süre. İlla ki aklı kalmıştır benim onda kaldığı gibi. Gerçekten aşıksa döner mi sence bana? Onu artık asla ihmal etmeyeceğimi, tedavi göreceğimi, artık hiçbir şeyin bizi koparamayacağını söyledim. Onu deli*ler gibi seviyorum ya. Ona bir şey olsa hastalanır ö*ürüm ya ben. Dayanamam. O yanındaki kız arkadaşıyla beni kıyaslar mı sence? Benim sevgim ilgimle onun sevgisi ilgisini? Zaten yenidir heralde. Biz ikimiz var ya, birbirimizi yıllardır seviyoruz. O bağ kopmuyor bende kopmadıgına eminim. Ona soruyorum, sana hislerim yok, istemiyorum seni diyemiyor, sadece diyor ki, kız arkadaşım kızıyor yazma diyor. Sence neler olabilir? Bana öfkeli olduğu için olabilir mi tüm bunlar? Onda çok soru işareti bıraktım. Dedim ki işte ben seni üzdüm belki hasta ettim sana yalvarırım beni affet sana bir şey olursa dayanamam dedim.
Seni anlıyorum canım bende sana benzer bir durum yaşadım elbette çok zorlandım ama neticede yendim ve kendimi yıpratmamın ne kadar saçma ve anlamsız olduğunu anladım
belkide gerçekten sevgilisi yoktur onun mahsusta yapıyor olabilir ama varsa bile kendine bir yol çizmeni ve o yolda hedeflerine ilerlemeni öneririm
Eğer sana aşıksa sana döner olurda dönmezse hiç dert etme derim sadece kendine güven ve hayata daima olumlu bak derim gör bak ilerde bir erkek için kendimi bu kadar yıpratmaya değmez diyeceksin rüyaların girmesinin sebebi sürekli aklına getirmendir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!