Arkadaslar yaklasik benden 18 yas felan buyuk bir adam senelerdir pesimde evli ve cocuklu kendisi yanima kac kez tanismaya geldi istemedim anlamiyor sürekli bana bakiyor elde etmek icinde hersey yapiyor takmis durumda yani neyse diyelim tatile gitcek ailesiyle bir hafta sürekli bana bakiyor ediyor el salliyor ne demekse dünde mesela ailesiyle piknige gidicekti sanirim bana bakip eliyle birseyler diyor uzaktan sürekli bakiyor ne haber vermek istiyor bu adam basima belami
Güncellemeler
+1 yıl
Baska yardimci olmak isteyen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İğrenç bir durum başını belaya sokabilir olayın bi benzeri başıma geldi mutlaka annene söylemeni tavsiye ederim
Ne olcakki rezil ederim onu
Bunu yapan adam uğraşır kızında gönlü vardı vs der en azından birinin daha haberi olsa ters bi durumda işine yarar
Adamin karisi anlamis heralde adam karisi varken bakmiyor bana arkasini felan donuyor pispik napim babam yasinda adami
Haa bak bunu demeye calıstım karısı anlamıs diyorsun yanlısda anlayabilir sen yinede dikkatli ol pislik herif çook
Allah bilir kiz pesimde demistir köpek
Evet der vallahi der 🥹🥹
Ben diger kizlara benzeme rezil olmayi goze alip butun herkese rezil ederim
Vur kafasına bida gelmez
Rezil edicem gorcek
Dediğimi yap
Bir daha yaparsan seni karına söyleyecem diyecen
Adamin karisi anlamis heralde adam karisi varken bakmiyor bana arkasini felan donuyor pisliik napim babam yasinda adami
Karısı anlamıştır da şüphelenmiştir adamda şüphelendiğini anlamıştır denk getirirsen adamı bir daha yaparsan karına söyleyecem de yine devam ederse söyle
Karisi anlamis bence ben bir kac kez adami bankta aglarken gordum sanki karisi evden kovmus gibiydi beter olsn
Seni gördüyse yalan dan bile ağlayabilir beni teselli etsen hesabı
Yok yaa karisi varken hic bakmiyof uzaklasiyor karisi gidince geliyor bana bakiyor felan karisi anlamis arada bana da bakiyor kadin gülerek mal heralde
Kadın da çok iyi biri durmuyor kadına da söylesen o zaman bir şey olmaz gibi adamı aslında tehdit edecek biri lazım
Bu adam kesin capkin ve aldatmis dhaa önce belli kadin nasil yakalasinki dimi bide kadin cok rahat bakimsiz cocuklarina bagiran cagiran bir tip
Dediğim gibi de kadının da gülmesinden ben kızları ikna edip afedersin de hep birlikte ilişki yapan bir tip gibi geldi bana
Hahaa yok yaaa kadin cok beter bir tip hep adama soguk davraniyor bagiriyor bazen disarda bellki oncedende aldatmis yani bir acigi var
Bilmiyorum da böyle bir durumu anlamışsın niye kızın yüzüne bakıp gülersin
Gülme degil gulumseme gibi allah bilir adam kız benim pesimde birakmiyor demistir kendini hakli cikarmak icin saka gibi
Olabilir oda bu yaşta kız safmı ya da malmı demiştir
Demisse bile karisida olsa kimse inanmaz napim babam yasinda adami ama adam karisinin yaninda hep suclu gibi duruyor korkuyor
Onu aslında biri iyi bir tehdit edecek bir daha yapamaz
Zaten annemle beni gorse hemn korkup uzaklasip kaciyor
Annene söyle o zaman beraber olunca annen adama iyi bir bağırsın çağırsın
Bende bagirirm adam beni gorunce yalandan kiz cocuk seviyor iki oglu var
Biran önce ne yapacaksan yap bu adam daha ileri seviyeye de gidecek gibi duruyor
Ne yapabilirki yemez o babam gebertir onu
İşte ilk baş annen bir tehdit etsin daha devam ederse babana söyle
Asansörde falan denk gelin taciz eder
Hayir ayni mahalledeyiz bina degl
Hayat öyle bir şeyki denk getirir insanı yan yana sen önlemini al
Biryere giderken uzaktan bana bakmasi birseylrr anlatmasi ne bana veda etmesi ne sanki nihahli karisimiyim malmı ne
Onda psikolojik sorunları da var gibi duruyor sen bir karısınada söyle
Sana yaptıklarını
Karisi biliyor adam karisindan it gibi korkuyor ama yetmezse diycem karisina pesimi biraksin yoksa babana solicem
Karısına git söyle senin söylemediğini gördükçe daha cesaret geliyor belli oluyor
Adam ailesinin gorcegi yerde benle tanismaya geliyor öylede rahat biri kendi
Ailesi de mal
Görüşüm değişmedi o kadın ya çok geniş ya da dediğim gibi bir ilişki durumları var gibi
Yokk kadin sinirli beter bir tip görsen anlarsin daha once yakalamis bence adami kesinn
O zaman kadına söyle ağzına etsin iyice
Kadinda akil olsa zaten bosardi bunu birde soyle birsey var mesela bir oglu 20 yasinda digeri 5 ancak var bu bile bir ucurum sanki bosanmadan dönülmüş
Dönmüş gibi duruyor niye bir daha çocuk yapıyon gizli gizli hap iç çocuk yapma bunlar boşanır da herhalde o küçük çocuk için boşanamıyorlar
Evet adam kucuk cocuga asiri duskun mesela kadin hic ilgilenmiyor adami goruyorm okula getiriyor goturuyor hergun parka cikariyor felann cok ilgli
Şansa olmuş o çocukta kadın istememiş adama sen bakan demiş herhalde öyle bir durum var
Evet kesinlikle sanki adam cocugun annesi kadini bir kere gordum bagirip vuruyordu cocuga parkta