Güncellemeler
+1 yıl
4 senedir peşimi bırakmayan birisi var. Bu çocuk ilanı aşk etmedi. Ama devamlı ısrarla aramalar ısrarla buluşmaya falan çalıştı. Aynı üni. de okuduğumuz içinde sapık biri değildi görüştüm bir süre ama yanağımı falan usul usul seviyor, uzun uzun sarılıyor, bana bakarken yakalıyorum falan , insan arkadaşı olarak gördüğüne böyle yapmaz. Arayı açtım. Hiç aramam sormam ama 2 senedir arıyor.1-2 ay duruyor bekliyor sonra tekrardan görüşmek istiyor. Normalde de zeki biri, hatta sert bir tip.4 Senedir du
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rahatsız edici bir yaklaşımı yoksa takıntı değil, sana verdiği değerdendir veya sana olan inancındandır.
cut.
4 senedir peşimi bırakmayan birisi var. Bu çocuk ilanı aşk etmedi. Ama devamlı ısrarla aramalar ısrarla buluşmaya falan çalıştı. Aynı üni. de okuduğumuz içinde sapık biri değildi görüştüm bir süre ama yanağımı falan usul usul seviyor, uzun uzun sarılıyor, bana bakarken yakalıyorum falan , insan arkadaşı olarak gördüğüne böyle yapmaz. Arayı açtım. Hiç aramam sormam ama 2 senedir arıyor.1-2 ay duruyor bekliyor sonra tekrardan görüşmek istiyor. Normalde de zeki biri, hatta sert bir tip.4 Senedir durum bu. Sizce?
Siz bu yaklaşımlarına nasıl yanıt veriyorsunuz?
Net olarak duygularını ifade etmediği için anlamamış gibi yapıyorum. Ama bu şekilde hissettiğini bildiğim için görüşmeyi doğru bulmuyorum. O yüzden mesafeliyim. Aylardır açmıyorum aramalarını. Ama arıyor hala. mesaj atıyor. Dün dayanamadım artık bir kere konuşayımda dedim en azından durur. Normal konuştum. Görüşelim falan dedi.
Sen görüşmek istemiyor musun bu kişiyle, yani aramasın mı istiyorsun?
Evet. Çünkü bana hislerini bilerek nasıl arkadaşça yaklaşırım. Üstelik 1 senedir ilişkim var.
Aramalarına eskisi gibi yanıt vermeyeceksin.
İşin olacak.
Sevgilinden yana rahatsız olacaksın.
vs vs... Arayı soğutacaksın.
Dedim bunları zaten. dün. Bak dedim böyle böyle hani arıyorsun diye. Biliyorda zaten sevgilim oldugunu. Duygularından bahsetmediği için bence Arkadaş ayağına yatıyor.
Bak ne diyorum sana.
İfade ettiysen.
Ertele, açma.
Yanıt verme.
Çoğu zaman unut onu.
Bu şekilde sonu gelmez.
Umarım. 2 senedir böyle yaptım ama işe yaramadı.
İşe yarar yarar, sen bana güven.
aşık olmuş bellki
4 senedir peşimi bırakmayan birisi var. Bu çocuk ilanı aşk etmedi. Ama devamlı ısrarla aramalar ısrarla buluşmaya falan çalıştı. Aynı üni. de okuduğumuz içinde sapık biri değildi görüştüm bir süre ama yanağımı falan usul usul seviyor, uzun uzun sarılıyor, bana bakarken yakalıyorum falan , insan arkadaşı olarak gördüğüne böyle yapmaz. Arayı açtım. Hiç aramam sormam ama 2 senedir arıyor.1-2 ay duruyor bekliyor sonra tekrardan görüşmek istiyor. Normalde de zeki biri, hatta sert bir tip.4 Senedir durum bu. Sizce?
sana aşık işte anlamiyorsunuz
Sen nerden anladın. ?
bu kadar yalvardigina göre zil zurna aşıktır sana
yoksa kimse umrunda olmaz siler geçer
O zaman neden açıklamadı duygularını? Anlamıyorum. Hiç açmıyorum aylardır ama bekliyor sonra arıyor.
sana ilgisini görmüyorsun konuş bakalım belki anlatacaklari vardir
Erkeklerde bu iş nasıldır bilmiyorum. Hep mi böyleler? Beni %100 arkadaşça görse bile soğuk davranan insanın üstüne bu kadar gidilmez. Benim ablam 2 kere arayıp açmasa telefonlarımı o arayana kadar açmıyorum.2 Senedir çok soğuk davrandım çocuğa.
ben direk siliyom umrumda olmaz yalvarmam aşık olmuştum birine o zaman bir kez demiştim red yemiştim sonra umursamadım 40. kez pişman oldu da istemedim
Benim1 senedir sevgilim var onada dün dedim. Ama arkadaş ayanına yatıyor. Böyle 1 aya kadar duruyor sonra arıyor. Net iletişimi kesmiyor.
sevgilin varsa numaranı değiş