Sevgilisi var bana aşık olduğunu söylüyor?

Üniversitede okuyorum, sınıfa yeni kişiler geldi biri kız biri erkek ilk günden beri beraber takılıyorlar, erkek olanla aramızda tuhaf bir çekim oluştu arkadaş olduk kafa yapımız falan aynı. O sıralar sevgilim yok çocuktan hoşlanıyorum ama gizelemek için yapmadığım şey kalmadı çünkü daha yeni tanıyordum aynı sınıftayız yanlış bir şey yapıp kaybetmek istemedim. Ama onun da bana karşı boş olmadığına Emin’im. Neyse Tam cesaretimi topladım açılacağım, sınıfta birlikte takıldıkları kızla sevgili olduğunu söyledi ve o an durdurdum kendimi o anlattı ben dinledim 2 senedir birlikte olduklarını öğrendim ama kıza karşı hislerinin bittiğini ve kız tarafından çok sevildiği için onu bırakamadığını söyledi. Baya bir süre bekledim bu sırada arkadaşlığımız devam ediyor tabi. Baktım gidişatta bir değişiklik yok yoluma devam etmeye karar verdim. Şu an düzenli giden bir ilişkim var fakat bahsettiğim çocuk dün gece bana açıldı. Bir buçuk senedir beni sevdiğini çok acı çektiğini ve unutmaya çalışmasına rağmen unutamadığını söyledi. Ama sevgilisinden de ayrılamadığını ve ayrılamayacağını söylüyor. İyice Arap saçına döndü anlayacağınız ve benim kafam da deli gibi karıştı. bir an dalga geçtiğini düşünüyorum bir an da böyle bir risk alamaz aynı sınıfta yüz yüze bakıyoruz diyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum, Ne yapacağım içimde tam öldürdüm dediklerim yeşerdi. Ne yapmalıyım neye inanmalıyım bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ahlak memurluğu yapmadan düzgünce düşüncelerinizi alabilir miyim?
Sevgilisi var bana aşık olduğunu söylüyor?