Belki sesine, belki düşünce yapısına. Belki de size hissettirdiklerine.

Belki sesine, belki düşünce yapısına. Belki de size hissettirdiklerine.

Hayır görmediğim tanımadığım ya da hiç konuşmadığım bir kadına aşık olamam tabi ki de.. bunun için zaman geçmesi ve tanımak gerekiyor ilk olarak. zaten gerçek aşk a da inanmıyorum pek ama gerçek aşk öyle kolay olmaz zaman gerekir.. emek vermen lazım sevmen güvenmen lazım güven de görmeden olan bir şey değil.
Konuşmak veya yazmakla da olsa insan etkileniyor. Görmekten kasıt yüzyüze görüşmekse aşık olmak için mutlaka karşı karşıya gelmek gerekir. Sanal görüntü bir yere kadar.
Yalnız tarihte örneği bulunan Halil Cibran ve May Ziyade 21 yıl bir araya gelmeden ve kavuşamadan dillere destan bir aşk yaşamışlar o ayrı.
Gerçek bir aşk bana göre görmek duymak dokunmak ses tonunu hissetmek aynı sofrada yemek yemek birlikte gülmek ile başlar. Uzaktan görmeden yalnızca düşüncelerine ancak ilgi ve hayranlık duyabilirim zekasına bir beğenim oluşur ama ben zamanla aşık olabilen biriyim duygularımı anında birine teslim edemiyorum
Oldum hayatımda bir kere aşık oldum onu da gerçek hayatta hiç yüz yüze görmedim zaten birkaç yıl önce birisi bana böyle bir şey olacağını söylese inanmazdım ama olabiliyor.
Kesinlikle, birinin sesine veya düşünce yapısına aşık olmak, bambaşka bir büyü taşıyor! Telefonla konuştuğun, yazıştığın ya da sadece sesini duyduğun biri, hayal gücünle birleştiğinde kalbinin kıpır kıpır olmasına neden olabilir. 🤗 Uzaktan kurulmuş duygusal bağlar, hayal gücünü canlandırır ve bazen fiziksel çekimden daha etkileyici olabilir. Yine de, yüz yüze geldiğinde hislerinin nasıl değişeceğini görmek de heyecan verici! Senin böyle bir deneyimin oldu mu? 💭
Cevap
41Cevap
Hiç görmediğim birine aşık oldum. Şaka gibi ama oluyor işte...
Aynen sesine düşüncelerine bana hissettirdiklerine vaadlerine aşık olmuş, yalanlarına dolanlarina kanmayı seçmiştim.
Çok önceden böyle bir şey olmuştu. Ama artık akıllandık 😬
Evet oldum. Tekrarı olmaz umarım 😂
Hayır yok, akıllandım yeterince...
Aşık olunur ancak aşk bir şey ifade etmiyor sadece duygu yoğunluğu diye düşünüyorum. Yüz yüze gelmeden davranışlarını tavırlarını görmeden vakit geçirmeden bir ilişkinin yürümesi zordur
İmkansız bi durum olanların da sadece beyinsel yanılgıya düştüklerini düşünüyorum. Görmek hatta bazen o bile yetmez dokunmak lazım, duygusal yanılgılara kapılmaya çok müsait insanoğlu ve o beyin bunun için her şeyi yapar.😃
Bu zamanda görmemek birini çok zor bir ihtimal. Herkesin telefonu fotoğraf çekiyor , hemen hemen herkes sosyal medya kullanıyor. Görüntülü arama diye bir şey var. O hâlde bu görmemekten kasıt nedir?
Yok sesini bile duysam kaldıki görüntülü de konuşsam daha çok özlerim yanımda isterim buda acı demek temas bağımlısıyım zaten zor olurdu diye düşünüyorum
Belkide hiç basima gelmedigi için bu kadar netim asla dememek lazim
Sanmıyorum, erkeklere zor beğeniyorum beklentim yok.
Birbirini görmeyen insanlar birbirinin kalbine aşık olur. Birbirini görenler ise surete daha çok. Bence ilki daha gerçekçi. Elbette suret de aşk için önemli bir detay ama gerçek aşkta öncelik o olmamalı. Bana göre tabi bu
Hayatta öyle birine aşık olmam narcos jdjdk sesini duymak şart Kari gibi sesi varsa ayvayi yedik yakışklı olması zaten yoksa karakterine geçiş yapmam hiç tanımak bile istemem yalan yok ben önem veriyorum
Ben biraz ütopik bir ruh haline sahibim o yüzden bu durum benim için çok da imkansız değil. Konuşması, sohbeti, sesi, bana olan yaklaşımı ona karşı hisler oluşturabilir.
Evet var tabii ki. Her etken sevgiyi aşkı yaratabilir. Ancak gördükten sonra o his kayboluyorsa ya da hiç oluşamıyorsa o zaman kötü oluyor. Sanki boşa harcanmış zaman misali...
Böyle bir şey söz konusu olmasa görme yetisi olan insanlar sevemezdi. Görmeden asikta olabilirim, sevebilirim, guvenebilirim. Bazen kalp ile görür ruh ile hissedersin
Görme yetisi olmayan.
Vardı yok oldu 😂😂😂 artık uzak mesafeli ilişki yoruyor yaaa yakın mesafeli olsun 🤣🤣🤣🤣 dermişim bir de vallaha aynı ülkeden olmadığı sürece sorun yok derim 🤣🤣🤣🤣
Birinin bende uyandırdığı duygulara aşık oluyorum, beni iyi hissettiren biriyse olabilirim. Haberi bile olmadan aşık olurum kendi kendime aşk acısı çekerim asla da belli etmem öyle psikopatım.
görüntüde var mi varsa bi tik hoslanma olur ask olmaz
Zaten hıssettırdıklerıne aşık oluyorsun önce. Bence mümkün
Aşık olmam. Fakat uzun bir süre önce sadece fotoğrafını gördüğüm birisinin sesi beni çok etkilemişti.
Aşk değilde hoşlantı olmuştu (baya derin bir merakla birlikte) . Sonra çok iyi biri çıkmıştı hemde buradan zjsnjsjsks
Sesi, konuşması, veya söyledikleri sizi etkilemiş olabilir. Ona alışırsınız. Baglanabilirsiniz. Ama bence bu kesinlikle aşk değil.
Daha önce bana hissettirdikleri sevmeme sebep olan biri oldu. Yüzünü görünce de o hoşlantı seyrini arttırarak sürdürdü. İmkansız değil bu bir insan hiç görmediği yazara da yakınlık duyabilir. Fakat aşk boyutu onu görmeden imkan dahilinde değil.
Lakin yüzyüze görüştükten buluştuktan sonra hiç tanımamam gereken biri olduğunu anladım 3 kadınla aldatıldım.
Hayır. Görüşüp biraz vakit geçirip tanımadan düşünemiyorum. Vakit geçirerek bile tanıyamıyorsun çoğu zaman.
Ben şimdi yok desem başıma gelir 😂 o yüzden bir şey demeyim
Aşka inanmıyorum ama sevgi duyma ihtimalim var evet.
Artık yok...
Redpili öğrenmiş bir erkek, kolay kolay aşık olmaz herkese
Hoşlantı olabilir sadece ya da duygusal boşluktan dolayı akıl karışmasıdır.
Ben mantık insanıyım. Böyle saçma davranışları yapma ihtimalim yok
İhtimal var, ama bu gerçekten aşk mı bilemiyorum...
Var ama gördükten sonra begenmezsem anında soğuma ihtimalim de var
Hayır olamam..
Aşık olmam için onun yüzünü görmek, sesini duymak isterdim..
Canlı olarak görmediğimiz ama resmini sesini duyduğumuz kişiden hoşlanabiliriz
Ben olacak gibiydim. 😂 ya tam olacaktım o iş olmadı
Hoşlanma olabilir de aşk biraz daha zamanla olabilecek bir şey
Bir y bir k ikisinin arasında sonsuz o...🤣 Ben aşk defteri açmam bir daha 🤣 Kısacası yooo... k 🤣
İmkansız. Fiziksellik önemli benim için. Sadece karaktere aşık olamam.
Hayır ya yüz ifadesi vücut dili benim için önemli öyle bir ihtimal yok
Aşk zor iştir kral hele günümüzde imkansız gibi bir şey.
Oluyor oluyor her kim hayır desede var öyle bir şey 😂
Aşık demeyelim de bağlanabiliriz sesine, gülüşüne, bakışına ☺️
Emin değilim bu konuda avukatım daha sonra açıklama yapacak 😃
Var tabii sen aşıksun arkadaş 🤣☺️
Olur olmaz yerde aklına gelince de gülümsüyorsan eyvah kardeşim ☺️
Bende öyle olmuşdu bir baktım duvarla bakışıyorum 😂😂😂
Hayır yok. Görmem, yanımda olması ve dokunmam gerekli. Ses ve düşünce anca etkiler ilerisi olmaz
Olabiliyor ama pek nadir olan durum çoğu kişinin pek başına gelen değil
Benim yok. Hiç görmediğim biriyle de iletişimi devam ettirmem. İn midir cin midir o ne öyle bir de kardeşim çıkıyormuş wlfnsnd
Zamanında mektup arkadaşıma aşık olmuştum görmediğim halde sonu iyi bitmedi ama mümkün
Garip bir şekilde yakın hissediyorsun evet yanındakilerden bile daha yakın hatta
Öyle bir ihtimal yok
Kitap karakteri olsa?
Onlara zaten aşık değilmiyiz aa 😂
Ben az önce oldumda napicam bilmiyorum bdjdd
Valla bende o kadar çok aşık oldum ki gerçek hayatdakılar ilgimi çekemiyor artık axhzhwshjz
Gülme dur moda giremiyorum jdjss
Piki piki ahshhd
Hayat olursa şaşırmam
Hiç olmadı büyük konuşmayim ama
asik olmam ama hoslanirim belki
Hayranlık hissedebilirim ama aşık olacağımı sanmam
Aşk değil ama hoslanma olur
Gördüğüme bile olamıyorum
o nasıl olucak tam 😂
olmuştum belki hâlâ daha olabilirim
olmaz. imkansız.
Var kitap karakterleri ☺️💅🥰😘🤫🥲