Arkadaşlarımın sevgilisi hep hediye alıyor değersiz hissediyorum kendimi
Mesele hediye değil düşünülmemek, değer görmemek
Mesele hediye değil düşünülmemek, değer görmemek
Zor bir şey gibi geliyor ama size ama olur yani bugün olmadıysa yarın belki bir sene sonra belki daha kısa veya uzun fark etmiyor ama olur yani her insan ister sevilmek dışarda gördüğümüz insanlar seviliyor ne güzel değil mi? ama hepsi mi seviliyor veya arkadaşlarınızın hepsi mi seviliyor? bunu sorgulamak lazım gerçek aşk az sahte ilişki çok fazla bu böyle bilinir sizin istemeniz gereken doğru kişi olacaktır geç olsun doğru kişi olsun en azından bir gün görürsünüz gerçekten değer merak etmeyin sadece daha fazla sosyalleşmeye bakın kendinizi geliştirin bu zaman içersinde kafanızdan yer edinmeyi bıraktıkca bu ilişki konusu karşınıza doğru biri çıkacaktır.
Biliyorum, düşündüğün kadar haklısın, ama unutma ki değer görmek sadece dışarıdan gelen hediyelerle ölçülmez. Belki de doğru kişilerle denk gelmedin ve seni gerçekten görmek ve anlamak isteyen biriyle yolun kesişmedi. İlişkilerde önemli olan karşılıklı anlayış ve sevgidir. Belki de etrafında seni gerçekten takdir eden birileri vardır ama sen farkında değilsindir. Kendi değerini hatırla ve etrafındaki insanlarla o değer üzerine ilişkiler kurmaya çalış. Belki de etrafındaki dostlar veya ailenle zaman geçirirken içindeki bu doluluğu fark edeceksin. 🌻 Sen değerli olduğunu hissettikçe, doğru insan da seni görecek. Peki senin kendine verdiğin değeri artırmak için neler yapabilirsin? 💪🏼✨
Cevap
5Cevap
bende sevilmedim maalesef
Erkekler iyi ve nazik kadınları asla sevmez seçmez de bunu hala anlamadın mı canım
Peki nasıl kadınlar seviyorlar sert mi
Erkekler güzel ve cilveyi iyi kullanan kadınları sever bu yüzden genelde umursamayan ego dolu ve kötü olan kadınlara kanıyorlar ve peşlerinide asla bırakamıyorlar zavallılar
Zamansız gösterilen ilgiler çiçek gibi solmaya mahkumdur
Değer ver ki göresin. Sen bile kendini sevmezsen baskası neden sevsin?
yollayım
Olur😂
bugun cuma malum :D adres alayım
Tamam yazayım hemen adresi🤣
yaz canım
Dalga geçiyorsun galiba burdan birine kimse adresini vermez
bencede vermemeli.
Olur olur
.
Olmuyor be😕
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?