Çok ağır bir şekilde iftira attılar?

Arkadaşlar sevgilimle 7 aydır çıkıyoruz ve seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok düşmanı filan. Sevgilim en başından beni uyardı 7 ay öncesinde yani bak benim hakkımda sana kötü şey söyleyen bir sürü insan olacak hepsine hazırlıklı ol dedi.. Neyse benim çok yakın olduğum bir arkadaşım yanıma gelip seninki geçmişte madde kullanmış kızları bağımlı hale getirmiş ayrıl o çocuktan bırak onu hemen dedi.. şimdi kulaktan dolma bir söz için ilişkimizi bitiremem dedim bana kanıtla gel dedim yüzleştir o kişiyle beni dedim sustu kaldı öyle bir şey yok çünkü iftira atıyorlar sevgilime aramızı bozmak için.. ben başkalarının lafıyla ilişkimizi bitirecek biri değilim.. yine de her ne olursa olursun sevgilimle bu durumu paylaştım seninle ilgili böyle bir şey geldi kulağıma dedim kullandın mı dedim 7-8 sene önce bir kere evet kullandım dedi şu an öyle bir şeyim yok kimseyi bağımlı hale getirdiğimde yok dedi ne kullandın deyince zaten sen beni suçluyorsun hesap soruyorsun bu çok ağır bir ittam bunu kim dediyse yüzleştir beni onun anasını si****yim diye kızdı uydurma şeylerle sana geliyorlar dedi gizli içtim bir kere başka da olmadı dedi benim için önemli olan sen ne dersen odur dedim ben sana inanıyorum dedim onlar bana öyle bir şey söyledi diye de seninle ilgili düşüncem değişmedi dedi hala çok seviyorum dedim kırıldı biraz çünkü büyük iddia bunlar gözümle görmediğim bir şey için hesap sordum Buda hesap sormama bozuldu

Çok ağır bir şekilde iftira attılar?