Musallat olmuş olabilirler mi?

Arkadaslar merhaba ben 9 yaslarindayken evde kapilarin arkasinda hızlıca geçip giden şeyler görüyordum kırmızı siyaha ya da beyaz oluyorlardi neyse ben düştüm ve dişimi kırdım ondan sonra görmeyi bıraktım sanırım sonra bi gun sabah herkes uyurken golge gibi seyler ve yansimada kukla gibi bir yüz gördüm neyse ben ne kadar zaman gecti hatirlamiyorum ama bir siralarda surekli ayni saatte uyaniyordum tabi bir sure sonra uyanmayi bıraktım ama bu seferde sürekli kabus görüyordum artık uyumak istemiyordum o kadar fazla kabus görüyordum ve geceleri korkuyla uyanmaktan bıkmıştım neyse bu kabus olaylarida gecti bu seferde gece kuzenlerimleyken moralim bozulduğu sırada elime el değmiş gibi hissettim hemen tuvalete kalktım lambayı açacakken tekrar elime birisi dokundu gibi oldum hemen geri yerime oturdum neyse falan derken ben bir gece evde tekken saat 11 gibi olmasi lazim yanimdan nefes alip verme sesleri geldi basta anlamadim griptim çünkü benim nefesim mi diye nefesimi tuttum ama benim nefes sesim degildi sonra yandan falan geliyor dedim herhalde ama ses artmaya başladı sonra nefes verirkenki o ruzgar boynuma dogru gelmeye basladi asiri soguktu ve hizlanmaya basladi sinirli birisi gibiydi oraya kelepcelenmisti sanki bilemiyoum neyse ben bu bu olaylar bitti sanip bir yerlerde anlattim hatta benzer olaylar yasamis insanlar bile buldum neyse bugun dusa girdim dusta bayilacak gibi oldum cok kotuydum dustan ciktiktan sonra yatak odasinin baslik kisminda ses gelmeye basladi bende bir cesaret ve korku karisimi basligin arkasina baktim biraey yoktu sonra basligin sesi degildi belki diyerek basligi salladim basligin sesiydi. Ve kadin nefes alip verme sesi duydum bu seferde. Ben bu surecte dinden uzaklastim ve cok atesliyim diyelim puanim yetmiyor o seyden bahsetmeye ama nedense baskalariyla konusamiyorum

Musallat olmuş olabilirler mi?