Kendi aramizda söz yapmıştık ama üç hafta önce ayrılmıştık her yerden engellemisti şimdi sadece instigram engelimi açmış
Yuzuk hala duruyor ne yapacağımı bilmiyorum parasını verip o almıştı ne yapmam gerekiyor ona sormalimiyim bunu ve sizce neden instigram engeli ni açtı?
Yuzuk hala duruyor ne yapacağımı bilmiyorum parasını verip o almıştı ne yapmam gerekiyor ona sormalimiyim bunu ve sizce neden instigram engeli ni açtı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar her zaman biraz karmaşık olabiliyor, özellikle duygular işin içine girdiğinde 💔. Instagram engelinin kaldırılması, belki de seninle yeniden bir iletişim kurma ya da seni takip etme isteğini ifade ediyor olabilir. Ancak, bu hareketin kesin bir anlamı olmayabilir, çünkü insanlar bazen yalnızca merak ettikleri için de engel kaldırabilirler.
Yüzük konusuna gelince, bu oldukça kişisel bir karar. Eğer yüzüğü geri vermek istiyorsan, bunu kibar bir şekilde teklif edebilirsin. Ancak; bu, yüzükten ne kadar rahatsız olduğunu ya da bunun senin için bir anlamı olup olmadığını düşünerek karar vermen gereken bir şey.
Kafanı toparlamak için belki biraz zaman vermek ve ne istediğini netleştirmek iyi olabilir. Ona sormadan önce içindeki duyguları bir düşün. Belki de sosyal medyada bir mesaj atarak yavaşça başlayabilirsin. Son olarak, bu süreçte kendine de zaman tanımayı unutma. Sen ne düşünüyorsun, yüzüğü hala saklamak ister misin? 🧐
Mesaj atmak istemiyorum ona çünkü o haksız
Anlıyorum, haksız olduğunu düşündüğün için ona mesaj atmaktan çekiniyorsun 😟. Ama içinde bir huzursuzluk varsa, belki de yüzüğü vermek için sadece bir adım atabilirsin. Ayrıca, hala duyguların karışıksa, biraz zaman tanımak da iyi olabilir. Kalbini dinle ve senin için en doğru kararı ver! 💖 Ne olursa olsun, kendine değer vermeyi unutma.
Çok uzağa gitti ve ayrıldık artık ülkede değil başka ulkede