Fikrinizi alabilirmiyim bu konuda lütfen?

Önceden söylüyorum biraz uzun bir yazı okumak istemeyebilirsiniz... sevgilim ile aynı iş yerindeyiz onun pozisyonu benimkinden daha yüksek. Kimse iliskimizi bilmiyordu beyse biz geçen gün ayrıldık bi tartışmadan dolayı beni bilmediğim bi yerde tek basima birakti üstelik cantamda aracinda kalmis, 2 saat sonunda zar zor birilerine sora sora buldum yolu evime gittim,. eve geldiğimde takipten çıkarmış bende öyleyse ayrılalım dedim bana hakaret etti, kullanacaktim seni dedi, bende çıkardım onu, diğer gün bana mesaj atti ya benimle barışırsın ya da simdiki halinle kalakalirsin , bunu yazdi bende cevap olarak, suanki halimden gayet memnunum iyi günler bana yazma dedim o da Bb yazdi. Sorun su ki defalarca kez ayrilmama rağmen hicbir zaman ayrilmadi " benimsin, bana aitsin, izin vermiyorum, istediğini de, benim için bitmedi, abartma, uzatma" gibi gibi daja nice şeyler söylerdi. Ve iliskimizi kimse ama kimse bilmemeli bende temiz bir sayfa acmak istiyorim fakat yarın iş günü ve kimse yok iş yerinde ven ve o tekiz, (kamer falan var iş yeri güvenilir onda sıkıntı yok) onunla muhattap olmak istemiyorum ama bana yakinlasma ihtimali çok yüksek ne yapacam tekrae söylüyorum iş yerinden şu an için ayrılamam ve kimse bilmemeli
Fikrinizi alabilirmiyim bu konuda lütfen?