"Güçlü bir kadın, küllerinden yeniden doğan bir anka kuşu gibidir; her düşüşünde daha da güçlü kalkar ve gökyüzüne meydan okur."

"Güçlü bir kadın, küllerinden yeniden doğan bir anka kuşu gibidir; her düşüşünde daha da güçlü kalkar ve gökyüzüne meydan okur."

Hayır bence erkekler cilve sever ama sirf dis gorunus ve cilveyle iliski surdurulemez. Bazen m*l dedigimiz erkekler buna kanar ve boyle boş kizlara iyi davranirlar ama sonu husranla biter ya kavga dovus ya da ayrilik.
Erkeklerde insan sonucta surekli tek tarafli erkekleri gorunusunuz ya da seksle kandiramazsiniz bunu yalabilceniz tek erkek net pimp yani pez... k tir. Diger normal erkeklere islemez. O yuzden ben inanmiyorum boyle sirf dis gorunus ya da cilveye baktiklarina. Boyle dusunen kizlar ciddi iliski yasayamazlar, kendilerini bir kullanimlik gibi sunarlar sadece...
Ve ben sorunu hic anlamadim. Bence poncik olmak iyi birsey, dis gorunusle ne alakasi var anlamadim. Bu sevimli iyi kalpli olmak, tabiki her erkek bunu ister. Guclu kadin takilmaya gerek duymuyorum ben kisisel olarak. Herkes her zaman guclu olamaz.
ponçik, kendisi için mücadele verilmesi gereken, yardıma muhtaç, erkeğe kendisini işe yarar hissettiren kızlar daha cezbedicidir erkekler için. erkeğin doğasında çabalamak vardır. çaba sarf edilecek zahmetli kızlar erkeği kendilerine çekerler
Demi demi benim de gözlemim o yönde
Ponçik kalpli, cilveli kız. Gücü, sessizliği sevmezler
Teşekkürler
İkisininde farklı farklı seveni vardır
EİC cevap için teşekkürler
Cevap
4Cevap
Yüreği ponçik bileği de güçlü kızlar tercih edilir
olgun kadın tercih ederim.
Erkeklerin iki kriteri vardır birisi dış güzellik diğeri ise cilvedir bu ikisi varda tamamdır karakter edep ahlak namus gibi şeyler takmazlar asla erkekler m. ldır genelde canım
Varsa*
Bence her ikisi, ama bana kalırsa zeki ve aurası yüksek kadınları seçtikleri yüksek. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💕
Teşekkür ederim 🌸 bunu duymak güzel🎈
Hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Neden utandın ki?
Genelde atlıyorlar ya görüşe ondan ama uçabilirim profiline sksmsk
Neyse teşekkürler 💃
Ben teşekkür ederim 🌸
Sakın ponçik olayım demeyin, sizin o ponçikliğinizi neşenizi sömürüp sonra sizi bir hiç gibi geride bırakırlar.
Dipnot: Hepsi için geçerli olmasa da çok büyük çoğunluğu için geçerli.
Ponçik, kırılgan olanlar.
Onlara hükmetmesi erkeklerin birçoğuna daha kolay geldiğinden.
Benim gözüm hangisini görmek istiyorsa
Herkeste yanmaya meraklı...
Güçlü kadın iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?