Sitede gözlemlediğim kadarıyla şişman kızların espri yetenekleri cidden yüksek, bu da zeki olduklarının bir göstergesi. Zayıf kızlar ise sürekli komik olma çabasına girip beceremiyorlar. Bu yüzden erkekler, şişmanla kanki zayıfla sevgili oluyorlar sanırım. Sizler ne diyorsunuz bu duruma sevgili #kizlarsoruyor erkekleri? Kemiği kalın kızlar siz ayrı durun bir. #SexualChocolate #Fight4FreedomOrDie
Güncellemeler
+1 yıl
up
Şişman kız vs. zayıf kız ! Erkekler hangisini, neden tercih eder?
Bu durumu kesinlikle daha önce KS 'de incelemedim. Ve bir kişinin kilolu mu zayıf mı olduğunu anlamam çok zor.
Kilolu bir bayan diyelim. Sevdiğim bayan olmaz çoğunlukla. Ama iyi arkadaş olur. Havaya girmez sevecen olur. Çoğunlukla EGO olmaz bu yüzden arkadaş olunur.
Fakat. Az öncede demiştim. Bir kişinin dışı güzel değil ise. İçine bakmıyorlar. O yüzden bu sevecen biraz kilolu kızlarımız böyle oluyor.
Bir de süper olan bir şey var. Kilolu olmayan fakat (özür dilerim) ele gelenler var. Kilolu desen olmaz. Zayıf desen olmaz.
İşte onlardan tam sevgili oluyor. Kollarından taşmıyor. Kollarında kaybolmuyor. Güven veriyor. O zayıf (çiroz dediğiniz) kızlarda ise sorun şu sevgi göstereceğin toplam cm3 'ü daha az :)
Bir de zayıflar var. Bunlar çoğunlukla ne yapsa güzel gözüküyor oluyor. Kilo sorunu yok. Zaten olması da çok zor.. Daha farklı şeylerle uğraşabiliyorlar. Ama EGO denilen bazılarında tavan oluyor. Böyle de erkekler kapış kapış atlıyorlar.
Ele gelen bölüm dediğim gibi en iyisi tartışmaya gerek yok aslında. (Dövmeyin sövmeyin kendi fikrim şimdi bu)
şişmanlar cabuk terler kotu kokar hareket kabılıyetı sıfırdır cok horlar cabuk yorulur cok yer kaplar cok yer. erkeklerde löpür löpür diye sevıyodur. ben zayıflardan yanayım gülüm az dayanayım tekerleme olsun dedım
Kardeş yalnız bunu şişmanlarda okuycak 1 80 72 kiloyum ama biraz düsturlu yazın yani ayıp ya adam bunu okuycak ya bende çok terbiyesizim ya sen yorumu sil bende siliyim aqyalım ya
O zaman öyle bacım ne deyim ya millet çıkarcı anasını satıyım abazanlara dikakt et ne tavsiye veriyim bilemedim normal kızlardan daha çok dikkat çekiyon onların nazarında iyce sıvamıyomdur İnşAllah iyi geceler ya sempatik ne demekse kelime anlamnı blmyom nakısım samimi diyebiliriz İi akşamalar
çok zeki ve başarılı anı zamanda fıstık gibi kadınlar da tanıdım iki lafı bir araya getiremeyen de...
genellemeler çok yanlış... hele beğenileri genellemeye çalışmak ise saçma.. :)
kimi tombik sever kimi zayıf.. kimi kıllı sever kimi bebeksi kimi uzun sever kimi kısa.. ama gönül hiçbirini dinlemez gene gider olmayacak kişide durur :))
Sismanlarla kanki Zayiflarla daha kanki oluyorum Kankilik kaderimizde var karşim Bazen o sisman kizlarin bazilari da bedenin icini somun ekmekle doldurdugu icin azucuk pentium da kaliyorlar ama olsun onlarin kalpleri guzel:) istiridye misali degerli;) istiridye de derinde olunca degerli neyse anladin sen karşim
Diyor ki şişman kızların kalpleri güzel denizin en derinin bulunan istiryedeki inci misali ne kadar bulunması zor olan bir yerde ise o kadar güzel oluyor diyor :)
Her 2 görüşe ait 1 sürü cvp verilmiş. bazı soruların tek cevabı olmaz. bu da onlardan biri. bakan kişinin ne gördüğüne ve ne bulduğuna bağlı. mantıklı ve akıllı adam zayıf kadın tercih etmeli... evlendikten sonra kadınlarımızın çoğu kendine bakmayıp saldığı için...
Nasıl bu kadar acımasız oluyorsunuz anlamıyorum yorumlarda herkes şişko falan yazmış "şişman" diyebilirdiniz onlarda bu yorumları okuyorlar hatırlatayım dedim.
Sadece erkekler değil kimse çok şişman olan birini tercih etmez. He tabir balık etli ise detaylı idealidir çocuk sahibi olma iç güdüsüne bürünüldüğün hem aşırı zayıf olmak hemde çok kilolu olmak doğurganlığı olumsuz etkilediğinden orta sınıf daha idealdir.
Şişman kızı sevimli bulabilirim arkadaşta olabilirim ama erkek olarak şişmanı bırak yüzü minyon olmayan zayıf kızları bile çekici bulamıyorum. Şu şarkıyı şişman kızlara hediye etmek istedim.
tatlım bak hakaret değil aslında insanlar soruma cevap vermiyor hepsi tercih yapıyor. gözlemlerim sonucu kilolu kızları daha komik ve daha kanka olunası buldum. zayıf kadınları daha sevgili potansıyelı olduğunu gordum. dıyorum kı gercekten boyle mı. ben zayıf değilim mesela.
Bak sapıksa her türlü ister normal adamsa sevgili gibi sevgili istiyosa normal ister balık etlide ideal ama sonra evlenince hamile kalınca duba gibi olur diye düşünür yani ne desem adamına göre kızına göre istisna istisna binde bir geneli böyle
Kilonun espri yeteneğiyle ve zekayla alakası yok, ben zayıfım ama arkadaşlarım yanımda somurtamaz bile, saçma bir genelleme olmuş. Her erkeğin zevki farklı, kimi zayıf kimi tombik beğenir. Duruma bakılırsada kız olması yeter ayrıntıya gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir sitede okumuştum bunun tam tersini savunuyordu zayıf insanlar daha zeki yönünde
Cok sacma kilolular komik zayiflar komik olmayi beceremiyor. Sismanla kanka oluyolar zayifla sevgili. İnsanin karakteri, huyu kutlesine gore belirlenmiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zayıf kızlar bir kere cinsel çekiciliği var zaten tahrik ediyor otomatik olarak kızlarda aynı şekil tercih eder ama hafif göbekli erkek tercih eden çok fazla ee türkün farkı :) :)
ben burcumdan dolayı kilo almaya meyilliyim zayıf kızı tercih ederim, kızların evlendikten sonra saldığını düşünecek olursak. Erkek salsa neyse zaten erkek kendine normalde de bakmaz ama kız salınca katlanacak bir şeyin kalmıyor, tip oluyor sana morti
Ben boksörüm, şu an fitim ama kendimi biliyorum sporu bıraksam bir 5 kilo garanti alırım. Şişman tesellisi kiminki belli olur o. Erkek dediğin istisnalar bir kenarda dursun, zaten kendine bakmaz, neyse odur, sen onunla evlenirsin ama kadın tam tersi, bizim sınıfa kızlar 9 kere makyajlı geliyor 1 kere makyajsız geliyor, libido yerlere düşüyor, aynı kız olduğunu anlamak için kimliğine falan bakıyoruz. Bu kızın biraz da kilo aldığını düşünürsek? Erkek dediğin zaten salmıştır.
@hdyye boğa burcu erkekleri bir araştır :D %90 farklı genlere rağmen aynı tiplerdir, olabildiğince esmer, olabildiğince kısa ve kilo almaya çok meyilli geniş omuzludurlar :D Her burcun kendine has özelliği var
@hdyye yok efendim bide lipido yuksek tutucaz, heeee oldu.. lan kezban olmak istiyorsak oluruz, sinin icin mi make up giyoruz, asil olarak kizlar icin giyoruz. sizin mutlu olmaniz cok onemli degil, nasil sa turk ekegi cok zaman yavsar en igrenc gorunune bile..
@denizanasiseven sen kendini bir halt sanıyorsun herhalde, sen yap makyajı yoksa insan içine çıkamazsın, bir rahat bırakın yardım edeyim, dedim egodan geçilmiyor, insanın görüşünü ağzına tıkmaya ne kadar heveslisiniz, ne kadar saygısız insanlar çıktınız.
Çünkü şişmanlar kendine balık etli der oldu. Hileye yer yok benim sorumda :D asadadass ben de şişman kategorisine soktum kendimi bu durumda boş veeeeer :D
En İyi Cevaplar