Olması gereken kişinin kendine göre birini tercih etmesi. Ben mesela çok ağır başlı birisi ile de yapamam, çok fazla cilveli birisi ile de. Arası olmalı.. Çocuk ruhlu, eğlenceli pozitif, yerine göre de ciddi olabilmeli. Başbaşa cilveli olmalı, ben yanında değilken de kaşı gözü oynamamalı gibi..
Malesef ki maleseff zamane erkekleri cilveli, küfürlü, orasını burasını açıp güzel. oldugunu sanan;sigara, alkol kullanmayı büyük marifet sanan kızları tercih ediyor çok trajikomik çok.
Yadırgamıyorum sevgililer istediğini yapsın zerre umrumda değil ama bazı erkekler sevgili secerken bile kişiliğini falan sevmekten ziyade memesini sevmeye kalcasini sevmeye bakıyor yani oralar ilgisini çekiyorsa sevgili oluyor cekmiyorsa olmuyor bu manasız bana göre
Günümüz erkeklerin taktiği senin tabirinle hoppala kızlarla takılıp gençliğini yaşamak yaş kemale erince olgun bir kızla evlenmek ama olgun bir kızda öyle bir erkeği ne yapsın hiç düşünmüyolar o kızlarda o tarz erkekleri istemiyor böylelikle erkekler 30 dan önce evlenemiyor bu tarzda olanlar
Kendi halinde olan ağır ablalar -yani ben- ile gelip muhabbet edemiyorlar. Dışardan buuuuuzzzzz gibi duruyoruz. Diger kızlar ise, güler eglenir keyfine gore... umursamaz, takilmaz ve erkeklerle samimiyetinin yüksek olmasindan mütevellit daha çok tercih edilirler.
Ağırbaşlı olmak demek asık suratlı olmak demek değil. Veya burnundan kıl aldırmamak değil. Buz gibi olmayın suratsız olmayın. Gülümseyin biraz. Gülümseyin ki konuşacak cesaret bulalım.
Bence ağır başlı kızlar. Çünkü diğer kızları eğlence hayatları için kullanan çok insan gördüm. Evleneceği eşlerinin hiçbiri eğlence hayatı için görüştüğü kızlar gibi değildi. Arkadaşlarım falan hep oturaklı insanlarla nişanlı evli. Öyle insanlarla evlendikten sonra da kendileri de oturaklı insan oldular. Eş çok etkiliyor tabiii kişiliğine bağlı 🤗
bence cilveli naza ceken sevimli hayata gulumseyerek bakan mutlu yerinde duramayan arkadas canlisi biraz saf yeri geldimi yerinde duramayan macera dolu zevk duskunu heyecandan hoslanan vs. vs benzer ozellikler sozle bir soz vardi evde esinin hanimi disarda agir basli tam bir abide
Bu tip kızlar yüzünden kaybediyoruz ya zaten. Ağır başlı kızları sevdiklerini görmedim ben. Böyle diyen yalan söyler. Zaman kötüye gidiyor Allah doğru yoldan ayırmasın
Yerine göre olmalı yeri gelmeli ahır baslı yeri gelmeli cilveli maraton gibi ilişkilerden ne erkek nede kız hoşlanır yeri geldiginde kızda erkekte içindeki bitmeyen cocuklugu yansıtmalı herseyin yeri ve zamanı vardır
Sizin gibi düşünen kadınların erkeklerle zoru nedir? Cinsiyet yargısı oluşturmanın ne anlamı var? Hepimiz insanız ve hepimizin kendine has duygu düşüncesi var ve buna göre tercihi var. Neden böylesine büyük ön yargılarla cinsiyet zedeliyorsunuz? Önce erkeğin tipine çapkınlığına tutulun sonra zarar görünce vayy efendim erkekler şöyle vay efendim erkekler böyle. Her insan dilediğini tercih eder dilediği gibi yaşar. Yargılamak sana bana ona buna düşmez. Hakim msin savcı mı?
Hocam benim anlamadığım şey zamane şeyleri diyerek çocukluğumdan beri kötü olanın savunulduğu düşüncesi aktarılıyor bu bana aşırı saçma geliyor iki türden insanlar da bol bol var oldu ve var olacak ancak günümüzde hangisinin daha çok olduğunu soruyorsanız bunun için bir araştırma yok bilemeyiz yani
Sadık olsun makyajı az yapsın dekolte giyinmesin gerisi beni ilgilendirmez mizacı dünya görüşü hayata bakışı kendi bileceği iştir. Bana saygı duymak düşer.
Sozde agirbasli tercih ederler ama cilveli isterler en sonunda gider Manav ferit dayi gibi espriden bile anlamayan kizlarla evlenirler gecin bunlari anam babam yalan soyluyorlar istedikleri ve yaptiklari bambaska
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2000'lerde hakimmiş bu düşünce. Yapmayın etmeyin :D Kırmızı arabası olan kadına iyi gözle bakılmazmış. :D Artık ağır başlı kızlar bile bir gece kulubü görmüşlerdir flört etmişlerdir merak etmeyin. :D
Biz birimize yeteriz diyen erkek neden tiksinç olsun? Bana özel bir insanın dışarıya mesafeli olmasını arzulamak benim hakkımdır diye düşünüyorum lakin ben öyleyim.
Cilveli severim ama yerine göre ağırbaşlı da olmalı. Yerine göre değişir yani. Ama hep ciddi olan kızları da itici bulurum. Espriye espri katan, güler yüzlü, neşeli kızları seviyorum. Bir de cilveli olsun tabi ki. :)
Benim yanıma pür şekilde istediği kadar özgür olsun ama toplum önünde adının kötü anılıcağı şekilde olmasın yoksa ağır başlıymış cilveliymiş ne farkeder gönülğn ağırıda cilveside yok
Lisedeyken hoppa kızlara çok aşık olurdum sonra onları başka erkeklerle gördürdüm, sonra yine başka erkeklerle.. 😊 bence bir kadın, kadın gibi kadın olmalı.. Eğlenmeyi bilen ama ağır karakterli..
Tabiki "Ağırbaşlı Kadın." Kadın dediğin şımarık ve basit olmaz. Ama yerine göre değişir arkadaşlarıyla ya da partilerde eğlenirken cilve yapabilir. Ama her şeyin yeri ve zamanı var gereksiz bir soru kısaca.
yerine göre ikisi bir arada. sürekli ağır olursa odun gibi, sürekli cilvede bazen karşılık bulamaz. artık bu tür soruları sormayı. insan her zaman tek bir dalda gitmez. genel olarak da böyle olmasına ortam müsait etmez.
Zamane erkeği değilim. O yüzden ağırbaşlı hanım hanımcık kızları seviyorum. Egolu burnundan kıl aldırmayan kendini beğenmiş kızlar bu kategoriye dahil değil.!!
Ağırbaşlı kız ne yav; ağırbaşlı kız şakadan anlamaz, eğlenmeyi bilmez, ciddidir 😒😒 Cilveli hoppa kızlarla insanın canı hiç sıkılmaz, insana en iyi gelen mutluluğun formülü cilveli hoppa kızlarda ✔️
En İyi Cevaplar