- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık giyinmek farklı bir şey. Sosyal medya da vücudu ile ön plana çıkmak farklı bir şey. Açık giyinen her kadın takipçi peşinde olmuyor mesela. Bu yüzden ahlaksız diye yaftalamaya çalışanlar çok komik görünüyor.
Ağır başlı değilim. Hiç sıkamam kendimi. Soğuk soğuk mu davranacağım sevdiğim insana. Her adımı erkek mi atacak,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılBence ağırbaşlı ailesine kendisine uyum sağlayan kızları isterler ya bence vücut önemli değil o kadar bir bakardin manken derkejn kilolu olur bı bakarsın dal gibi olur bunlar gelip geçici şahsen ben erkek olsam eşimin fiziğini göstermesini istemem bana evde göstersin önemli olan ahlak
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAğır başlı istemem.. vücut konusunda da farklı düşüncelerim ve zevklerim var. Dolgun fizik seviyorum ama manken gibi olmasına gerek yok yani böyle bir takıntım yok. Detay vermem gerekirse göğüsler dolgun olsun başka fiziksel kriter aramam.
120 Yorumla- +1 yıl
@lɑɗywiƞe Seks ile ilgili herhangi bir şey söylememişken ne kadar saçma sapan bir yorum yapmışsın? Fiziksel bir şey belirttim sadece ne alaka yani seks kölesi olmakla? Geri_zekalı mısın? Normalde böyle kabaca yazmam ama hak ettin yani kusura bakma hiç.
- +1 yıl
Fiziksel olarak göğüsleri dolgun olmasını isterim demek, seks kölesi istiyorum demek mi oluyor? IQ seviyen kaç merak ediyorum...
- +1 yıl
Evet öyle kendi yazdığın şeyi bile anlayamayacak kadar IQ süz müsün sen? 😃 evlilikten bahsediyoruz burada tek derdin vücutsa kalıcı seks kölesi ariyorsun bu kadar basit başka bir anlamı da yok zaten. Ahahaha bı de bölge belirtiyor kafaya bakmayanin bakacak tek bir yeri kalıyor o da belli daha kendi düşüncelerini itiraf edemeyip sözde karakterli biriymis gibi görünmeye çalışma ez
- +1 yıl
@lɑɗywiƞe Ciddi manada zeka problemin var.. soruda fizikle alakalı bir şey belirtilmiş zaten ve benim de fiziki bir bölge ile alakalı görüş paylaşmam aşırı derecede normal.. Özellikle sadece bir bölge ile alakalı görüş paylaşmışken ergen ergen gelip de salça olman IQ seviyenin şempanzelerden de geride olduğunu açıkça gösteriyor.
- +1 yıl
Aptal mısın yoksa aptal rolü yapmayi seviyor musun? ;D soruda sormuş olması senin baktığın tek şeyin fizik olmasının degistirmiyor sadece fizik beğendiğine göre dediğim şeyi ariyorsun başka hiçbir sebebi yok anlama kıtlığın var galiba. Her istediğini söyle aradığın seks kölesi;D ulan apt️️al misin ma️️️️l herif kafa yerine fiziğe bakiyosan başka ne icin bakicaksin fizigini begenip ileride kullanmak için başka ne açıklaması olucak. Yorumunu okuyan her aklı başında insan seks kölesi aradığını rahatça anlayabilir şimdi dön mağarana sana kim baksin boş hayaller kurma bulmus bir de fizik seciyor zevklerinden bahsediyor ;D seks köleni git arabistan da ara ap️️️️tal varlik seni daha kendi yazdığı şeyin ve istediğinin ne anlama geldiğini bile bilmeyen bir abaz️️️️a hadi uza vaktimi calma beyins️️️️iz
- +1 yıl
@lɑɗywiƞe Sadece tek bir şey belirttim ya fiziksel olarak başka bir şey demedim hala fizik de fizik diyorsun hay ananı skim senin ya.. illa söylettirdin * *na koyduğumun gerize_kalısı
- +1 yıl
Israrla gelip sataşıyorsun ya nasıl bir zeka ürünüsün? Açıklama yapıyorum insan gibi diyorum ki tek bir şey belirttim diye hala gelip diyor şöyle böyle... sana bir şey izah etmek zorunda mıyım beyin yoksunu?
- +1 yıl
Seks ile yakından uzaktan alakası olmayan görüşümü oraya ısrarla çekip duran sensin beyin_siz
- +1 yıl
Belirttiğin şey amacını anlamak için yeterli bir şey. Bos yapma sana ne istediğini soyledim ki bunu sende kabul ediyorsun sadece sözde laf altında kalmamak icin öyle bir şey istemiyorum rollerine giriyosun. Ulan kızda her şeyi gectim beyine karaktere bakmayip direkt fizik secmek onun göstergesi tamamen. Bunu sende cok iyi biliyorsun bos yapma da kabullenip dön mağarana
- +1 yıl
Bir insan bu kadar sorunlı problemli olabilir ya gerçekten şaka gibi.. insan demeye bin şahit ister gerçi sana
- +1 yıl
Yazdıklarımı okumamışsın bile göğüs görmüşsün abaza gibi çökmüşsün ne s*kime salça olmaya geldiysen görüşüme allahın belası şizofren
- +1 yıl
Ya sadece görüş belirttim kafaya bakmam veya bakarım demedim sana açıklama yapmak zorunda mıyım ya? Bu kadar mı sığ düşüncelisin? Engelini de basıyorum görmek dahi istemiyorum seni a- koyduğumun sala_ğı ya... ne kadar ap_tal olabilir arkadaş bir insan... einstein gerçekten sonuna kadar haklı ya.. insan ap_tallığının sınırı yok gerçekten.
- +1 yıl
yazdıklarını okudum apt️️al misin tek yaptigin sey beyin istemem fiziği şöyle böyle olsun. iğrenç cinsel düşüncelerin dışında ne amaci olabilir bunun m️️️️al herif hadi az cok beyine bakarım desen tamam diycem beyin istemem sadece fizik olsun demen o anlama gelir. Ayrıca ağır başlı kisi olgun beynini kullanabilen birisidir cahil varlik seni. Sende beyin olmadigi için beyine de ihtiyaç duymuyorum anlıyorum sapik herif. Einstein insan ap️️️️tallığı derken senden bahsetmis tam olarak abaza pi️️️️c. simdi daha fazla bos yapma defol sapik pi️️️️c
- +1 yıl
@lilyyx Ya ne alakası var allah aşkına sayıyla mı geliyorsunuz şaka mısınız lan siz? 2 cümle şey yazmışım çıkarta çıkarta bu anlamları mı çıkardınız man_yak mısınız lan siz?
- +1 yıl
Doğru düzgün herhangi bir şeyden bahsetmedim ki, sadece fiziksel bir detay verdim hepsi bu.. kafayı mı yediniz ya? Cidden manyak mısınız?
Soran+1 yılAbı takma boş ver
- +1 yıl
Çıldırdım valla resmen ya sanki sözleşmişler dalga geçmeye gelmişler.. zıvanadan çıktım iki dakikada delirttiler beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılVücudu ile öne çıkan kızlara hayran hayran bakarlar sonrasında evlenmek için ağırbaşlı kız arar bulur sonra o kızları yine vücudu ile öne çıkan kadınlar ile aldatırlar 😅 sonuç ikisini de istiyorlar
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kesinlikle ağırbaşlı, hanım hanımcık, normal giyinen kızları isteriz. Her zaman kat kat öndelerdir.
Vücudu ile önplana çıkmaya çalışmak teşhirciliktir. Öyle kızlara şerefsz olan erkekler eğlencelik gözle bakarlar. Öyle vücudunuzu sergilememenizi tavsiye ederim. Sonra hep şerefsz erkeklere denk gelirsiniz.
Adam gibi adam olan sevdiği hayatına alacağı kadını gözlerden sakınır. Başka erkeklerin iğrenç cinsellik hayalleri kuracağını bilir. Sevdiği kadının vücudunu saklamak ister, herkes görmesin ister. Kendiside sevdiğinden başkasına bakmaz.80 Yorumla
+1 yıl
Erkeklerin tercihleri, bireyden bireye farklılık gösterebilir ve genellemeler yapmak doğru olmayabilir. Her erkek, kendi benzersiz tercihleri, ilgi alanları ve değerleri olan bir bireydir. Kimi erkekler dış görünüşe önem verirken, kimi erkekler içsel özelliklere daha fazla ağırlık verebilir. Bu nedenle, erkeklerin tercihlerinin genelde "vücutlu" veya "ağır başlı" olarak sınıflandırılması yerine, bireysel tercihlere saygı göstermek önemlidir.
Unutulmaması gereken nokta, her bireyin farklı bir çekim faktörüne sahip olabileceğidir. Kimi erkekler, dış görünüşe önem verirken, kimi erkekler karakter özelliklerine, zeka seviyesine, duygusal zenginliğe veya içsel güvene daha fazla ilgi duyabilirler. Önemli olan, karşılıklı saygı ve anlayış içinde, kişisel tercihleri konuşmak ve bunlara saygı duymaktır. Her birey, kendisi için en doğru partneri bulma hakkına sahiptir ve bu tercihler farklılık gösterebilir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Yorumlardaki kızlar Allah için soruyorum kaç tane sevene denk geldiniz? Öyle seni seviyorumlar falan değil ömürlük birisi var mı? Siz kendinize ne kadar çok güveniyorsunuz? Ömürlük biri var hayatınızda 4 4 lük biri olsun yemin ediyorum başka erkeklerle gider sohbet edersiniz sonra bunu da arkadaşlık adı altında normalleştirirsiniz
51 Yorumla- +1 yıl
Zaten yaptığınız şey bu hayatınızda biri var başkalarıyla sohbet etme gereği duyuyorsunuz ondan sonra eee bana niye karışıyor bana niye güvenmiyor beni niye kıskanıyor. Siz güven vermeyi işinize gelmediği için beceremiyorsunuz. Takılmalık ilişkiler sizin işinize geliyor. Kendinizi manevi olarak tatmin ettiriyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek şu:
Herkes için;
Evlenilecek kızlar/erkekler var
Eğlenilecek kızlar/erkekler var
Durum bu hale gelmişken kimse yalan söylemese?30 Yorumla
+1 yılBunu erkeklerde bilmiyo bilse böyle olmazlardı. Evdeki cici kız olsun dışarda takıldıkları panterella.
221 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@UfCeAs38 ufuk seni vururum en kaba etinden.
Soran+1 yılYa susunnnn
Bir kadin fizigi ve yüzünün güzeligi ile bakimli olmasi ilgi ceker. (Tabi her erkek farkli fizikde kiz sever). Güzeligi ile ilgi ceken kiz ile tanisirsin, sonrasinda karakterine baglanirsin. Yani kisacasi görünüsü ceker karakteri baglar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken ağır başlı isterler sonra dışarda diğer kızları mutlu etmeye çalışırlar evdekini anne falan yaparlar
31 Yorumla
Soran+1 yılYa iste genel olarak sacma davranışlar
+1 yılAğır başlı isterim derler ama vücudu ile ön plana çıkmış kişileri tercih edip onlara saygı duyarlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılNed3n boyleler acabq
- +1 yıl
Dengesizler. Ne istediğini bilmiyor ki çoğu ama bir şey desen sen bilmiyorsun derler.
Erkeklerin dedikleriyle yaptklari ne zaman birbirini tutmuş.
burada hanım hanımcık derler dışarda tam tersi06 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyleler sence
- +1 yıl
Genelleme yaptığında olan şeyi söylememiş oluyorsun. Erkeklerin çoğunluk hanım hanımcık istediği büyük bir gerçektir. Şerefsz olmadıktan sonra hanım hanımcık kız bulupta üzen adam değildir zaten.
Ama kızlarda çoğunluk adam gibi adam isteyip nerde it, kopuk, serseri varsa onlara aşık olur. Efendi, evcimen erkek erkekle karşılaştıklarında çoğunluğu o aradıkları heyecanı bulamazlar. Efendi erkek kırmaz, üzmez, sadık olur, adam gibi adamdır çünkü. Efendi erkek bulupta sen niye bu kadar iyisin ya biraz kötü ol diyen kızlar bile var
Tabiki de fiziğiyle ön plana çıkan kızları severler beden önemli çünkü onlara gerisi pek önemli değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVücudu ile ön plana çıkan kız erkeklerin yüzde 90'nı için sadece cinsellik tatmini olarak görülür. Böyle kızlara Allah hidayet nasip etsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Gözleri ön plana çıkanı ister mantığı ağırbaşlı olanı
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden mantık ta ön plana cıkana istemez
+1 yılağır başlı kızı isteriz dyenler hepsi yalancı
10 Yorumlaıyy sevmem öyle kızları öyle kızlarn gözümde herangi bir çekiciligi kalmaz
10 YorumlaMükemmele yakın olanı isterler, kendilerine bakmadan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücuduyla ön plana çıkmaya çalışan kızlara bakarlar, ağırbaşlı kızlarla evlenirler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük çoğunluğu vücutları gösterenlerden yana bana göre
00 Yorumla
+1 yılVücuduyla ön plana çıkmaya çalışanla tek gecelik, ağır başlıyla bir ömür
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTr'deki düşünce yapısı açık seçik gezerse verici, açmıyorsa kezban oluyor. Cahil toplumun zihniyeti.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kız ne giyinirse giyinsin olgun biri o kızın tüm hatlarını anlar gereksizce açık saçık giyim bana tiksinç geliyor
00 YorumlaÖnceki ilişkiden yola çıkarak vücud onlar için çok önemli erkekler için değmez bence ağır başlı insanları herkes sever ama vücudunu one çıkarmaya çalışanları erkekler sever
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen rakı içen ve rakı masası kültürüne sahip ağırlıkta kadını tercih ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVücuduyla ön plana çıkan kızlarla takılırım ağır başlı ile evlenirim 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal beni görünce kusmayan kaçmayan suratıma 5 sn den fazla bakmaya tahammül edebilen herhangi bi kız olur
00 YorumlaVücuduyla ön planda olanlar 7-0 öndedir. Ağır başlı adı üstünde ağır zor uğraşılmaz elleme değme dur yavaş kriz
00 YorumlaAğır başlı diyenler yalancı net
11 Yorumla
+1 yılErkeklerin ne istediği pekte umrumda değil...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkek aklı görsel çalışır.
00 Yorumla
+1 yılHiç farketmiyor onlara
00 Yorumlatek kelime (gorselik) gerisi bos
00 YorumlaVücuda bakıyor neredeyse hepsi çünkü beyinleri yok
00 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı, evet öyle kız da yok.
00 Yorumlaağır başlı gotunu basını acanla isim olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılAğır başlı kız tabiki de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılZekası olanı tercih ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılağır başlı deyip diğeriyle ilgilenirler
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvücudunu ön plana çıkaran kızlarla eğlenirim ağırbaşlıyla evlenirim diyenler ne sanıyor kendilerini. oldu paşam ağır başlı kız da sizin gibileri bekliyordu zaten
+1 yılKafa dengi olsun yeter,
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor?
- +1 yıl
Benim kafama uysun yeterli
Soran+1 yılBenjm sorduğum soruyla ne alakası var
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İkside
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme ve kalcan iyiyse boş ver gerisini
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman erkekelrin ne isteği belli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğır başlı
00 Yorumla
+1 yılVücut önemli tabiki
00 Yorumla
+1 yılGörsellik ön planda
00 Yorumla